- 6 Aralık 2022
- 25
- 34
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Günlük giriyorum canm ama bildirim görünmüyor. Dünden beri böyle ben de anlamadim. Şimdi senin yorumunun bildirimi geldiHayırlı cumalar kızlarredvelvetcake senin niyetine okudum. Allah kabul etsin .
H Huzurkokanmevsimler etiket banada gelmiyor günlük siteye bakman gerekiyor.
Okudum1. C Canangul133 - 10 tane - OKUNDU
2. H Huzurkokanmevsimler - 10 tane -
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4.Mavi_Eftelya - 10 tane - OKUNDU
5.redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
6. L Leftright - 10 tane -
7.agustos72 - 10 tane -
8.-Bibli - 10 tane -
9.slnn12345 - 10 tane -
10. M mervem1001 - 10 tane -
11. Z Zeynoyi - 10 tane -
12.YagmurSendeanlarsn - 10 tane -
13. @loyalty16 - 10 tane - OKUNDU
14. E Esragull - 10 tane -
15.Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16.dreamy07 - 10 tane -
17.Onikiagustos - 10 tane -
Günlük giriyorum canm ama bildirim görünmüyor. Dünden beri böyle ben de anlamadim. Şimdi senin yorumunun bildirimi geldi
Bana da bildirim gelmiyor. Sürekli girip kontrol etmek zorunda kalıyorum.Bana etiket bildirimi gelmiyor canm. Etiket yapmışsın ama görünmüyor bildirim. Bende mi öyle sizde de öyle mi?
Benim icin onemli degil canim ben gubluk kontrol ediyorum herseyi zatenOnikiagustos slnn12345 H Huzurkokanmevsimler aslında ben etiket yapıyorum her seferinde ama bazen geliyor bazen gelmiyor galiba cok anlamadım ben de :/
Şimdi açınca bildirimler gelmişti. Keyfine göre geliyor bu bildirimler galiba.Ben yorum cevabi yaptim diye sanirim geldj bildirim simdi. normalde gelmiyor bildirim grubun icine girip kontrol ediyorum bende genelde gruplarda oyle burda. H Huzurkokanmevsimler
Belki de sitede sorun var bilmiyorum ama bu defa gelmişti bildirimler.Bana da bildirim gelmiyor. Sürekli girip kontrol etmek zorunda kalıyorum.
Yok canm senle alakali degil. Etiket yapıyorsun da bildirim keyfi isteyince geliyor sanırım.Onikiagustos slnn12345 H Huzurkokanmevsimler aslında ben etiket yapıyorum her seferinde ama bazen geliyor bazen gelmiyor galiba cok anlamadım ben de :/
Ay ben de hıc anlamadımBelki de sitede sorun var bilmiyorum ama bu defa gelmişti bildirimler.
Aynen canım ben de
Okudum canim Rabbim bütün dualarini kabul etsin inşallah okuduklarımiz şefaatçi olsun