Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Iyi pazarlar canim. Bekliyoruz yeni listemizi

Aynı dua olcaksa katılırım

Beni de ekler misiniz

Onikiagustos Nillatte slnn12345 -loyalty L Leftright YagmurSendeanlarsn Z Zeynoyi E Esragull M mervem1001 Mavi_Eftelya -Bibli E eczpinar00 C Canangul133 imagination forever agustos72 ve ben redvelvetcake

simdilik not aldıgım kisiler ve grubumuzdakiler olarak bu sekildeyiz, olumsuz olan varsa yazabılır ben kura cekip sıralamayı yapacagım, gunde 170 tane ayetel kursi okuyabiliriz diye dusundum eger size de uyarsa, bu sekilde gunluk 10-11 tane falan dusuyor, tam sayımız ve sıra belli olduktan sonra ben hesaplayıp yazacagım. hem cok fazla da gelmez gunluk sayı olarak zor olmaz diye dusundum

Çook güzel düşünmüşsünüz.
hayırlara vesile olsun hepimize göz aydınlığı versin Allahım.

Çok güzel olur Rabbim dualarımızı kabul eylesin

Guzel bir uygulama olur tesekkur ederiz redvelvetcake

Çok güzel düşünmüşsün böyle hayırlı bi şeye vesile olduğun için Allah razı olsun senden

Çook güzel düşünmüşsünüz.
hayırlara vesile olsun hepimize göz aydınlığı versin Allahım.

Çok güzel olur Rabbim dualarımızı kabul eylesin

Guzel bir uygulama olur tesekkur ederiz redvelvetcake

Çok güzel düşünmüşsün böyle hayırlı bi şeye vesile olduğun için Allah razı olsun senden
kızlar cok tesekkur ederim siz de iyi ki varsınız boyle topluca dua edebiliyoruz cok sukurbutun arkadaslar da onay verirse listeyi tamamlıcam sıralamayı yapıcam

Ay çok güzel ya, İlk sıra bana gelmiş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…