Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

1. zeynoyi
  2. redvelvetcake - okundu
  3. Canangul133
  4. esragull
  5. slnn12345 - okundu
  6. nillatte
  7. leftright - okundu
  8. imagination forever
  9. sendeanlarsn
  10. loyalty16 - okundu
  11. agustos72
Okudum 🍀 Rabbim agustos72 agustos72 gönlündeki tüm dualarını kabul etsin inşallah 🙏🌾
Son okumamizi da yaptık çok şükür diger okumalarda lütfen benide unutmayın redvelvetcake redvelvetcake Allah razı olsun simdiden 😘🥰

1. zeynoyi
  2. redvelvetcake - okundu
  3. Canangul133 - okundu
  4. esragull - okundu
  5. slnn12345 - okundu
  6. nillatte
  7. leftright - okundu
  8. imagination forever
  9. sendeanlarsn
  10. loyalty16 - okundu
  11. agustos72

canım o bitmis sanırım diğer grupta tamamlamıslar, ben de az once gordum oradan devam edilmis bizim okuduklarımız eklenerek. Allah razı olsunsenden🌺
Tamam canim olur tabiki ordan okumaya devam oyleyese asil senden Allah razi olsun canim hepimizim hem dileklerine hem sorunlarina yardimci olmaya calisiyorsun 😇 redvelvetcake redvelvetcake

redvelvetcake redvelvetcake ben sabah 7 gibi okudum bgn ki arkadaşımızın niyetine yorum yazmıştım ama 😄🙈 bir de yeni başlıycak listede lütfen unutmayın beni de ekleyin 💐🌸🌺
Ayy canım kusura bakma telefondan bakınca bazen kalıyor yukarıda ☺️ bilgisayardan yazıyorum hep ama dun bilgisayarımın şarjı yok diye teknik sukuntı yasadım🙊

Kızlar herkese iyi pazarlar☺️❤️🙏🏼 Bugun yeni listeyi yapıcam bırkac saate evde olurum telefondan bakınca karışıyor o yuzden lütfen katılmak isteyenler yazsın ben yine herkesi etiketlicem zaten sormak ıcın siz de görup yazarsanız sevınırım yazanları eklıcem zaten💖💖💖☺️🤲🏼🌸

Kızlar herkese iyi pazarlar☺️❤️🙏🏼 Bugun yeni listeyi yapıcam bırkac saate evde olurum telefondan bakınca karışıyor o yuzden lütfen katılmak isteyenler yazsın ben yine herkesi etiketlicem zaten sormak ıcın siz de görup yazarsanız sevınırım yazanları eklıcem zaten💖💖💖☺️🤲🏼🌸
İyi pazarlar canım beni mutlaka yaz💓

X