- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- Konu Sahibi redvelvetcake
Arkadaşlar oğlum için okunan 70.000 ya Şafii dün tamamlandı. Hepinizden Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim agustos72 gönlündeki tüm dualarını kabul etsin inşallah
- zeynoyi
- redvelvetcake - okundu
- Canangul133
- esragull
- slnn12345 - okundu
- nillatte
- leftright - okundu
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16 - okundu
- agustos72
Yarın yapıyorum canım yeni listeyi cok sevındım katılmak istemeneOkudum Rabbim agustos72 gönlündeki tüm dualarını kabul etsin inşallah
Son okumamizi da yaptık çok şükür diger okumalarda lütfen benide unutmayın redvelvetcake Allah razı olsun simdiden
Arkadaşlar oğlum için okunan 70.000 ya Şafii dün tamamlandı. Hepinizden Allah razı olsun
Okudum
- zeynoyi
- redvelvetcake - okundu
- Canangul133 - okundu
- esragull - okundu
- slnn12345 - okundu
- nillatte
- leftright - okundu
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16 - okundu
- agustos72
Okudum şifa olsun ınsallahOkudum
Tamam canim olur tabiki ordan okumaya devam oyleyese asil senden Allah razi olsun canim hepimizim hem dileklerine hem sorunlarina yardimci olmaya calisiyorsun redvelvetcakecanım o bitmis sanırım diğer grupta tamamlamıslar, ben de az once gordum oradan devam edilmis bizim okuduklarımız eklenerek. Allah razı olsunsenden
redvelvetcake ben sabah 7 gibi okudum bgn ki arkadaşımızın niyetine yorum yazmıştım ama bir de yeni başlıycak listede lütfen unutmayın beni de ekleyin
- zeynoyi
- redvelvetcake - okundu
- Canangul133
- esragull
- slnn12345 - okundu
- nillatte
- leftright - okundu
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16 - okundu
- agustos72
Ayy canım kusura bakma telefondan bakınca bazen kalıyor yukarıda bilgisayardan yazıyorum hep ama dun bilgisayarımın şarjı yok diye teknik sukuntı yasadımredvelvetcake ben sabah 7 gibi okudum bgn ki arkadaşımızın niyetine yorum yazmıştım ama bir de yeni başlıycak listede lütfen unutmayın beni de ekleyin
CanımTamam canim olur tabiki ordan okumaya devam oyleyese asil senden Allah razi olsun canim hepimizim hem dileklerine hem sorunlarina yardimci olmaya calisiyorsun redvelvetcake
İyi pazarlar canım beni mutlaka yazKızlar herkese iyi pazarlar Bugun yeni listeyi yapıcam bırkac saate evde olurum telefondan bakınca karışıyor o yuzden lütfen katılmak isteyenler yazsın ben yine herkesi etiketlicem zaten sormak ıcın siz de görup yazarsanız sevınırım yazanları eklıcem zaten