Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Boyle seyler okuyunca cok mutlu pluyorum. Insallah hep boyle devam ederiz katiliyorum

Ahh yaralı kuşum benim öyle kötü şeyler atlatmışsin ki ne kadar güçlü bir kadin olduğun yaşadıklarından belli ömründe her zaman böyle güçlü olman dileğiyle Rabbim her zaman sana güzel günler göstersin. Gelmiş geçmiş olsun bir daha o günleri yaşamaman dileğiyle

Kuzucumm senın nasıl bır ınsan oldugunu ben bılıyorum.arkadaslarda ogrensın ben amelıyat oldum arkadaslar mayısta benımke aynı operasyonu redvelvetcake te gecırmıs bende önce.resmen benı cok guzel olacagına ıkna ettı bır kere korkutmadı sayesınde o amelıyatı oldum saglıgıma kavustum korkmadanagzından hep guzel seyler cıktı sagolsuno yuzden bence her zaman guzel olacak hersey senın ıcın

Allah razı olsun cok tesekkur ederim.. gerçekten dualarla ayakta kaldım ben Allah yardım etti yoksa ben kendıme gelemez cok zor atlatırdım Her seyı, toparlandım ve iyiyim artık cok sukur, gelecek guzel gunlerı sabırsızlıkla beklıyorum ınsallahSiz de iyi ki varsınız her biriniz, burada birbirimize dua kardesı oluyoruz en güzel sey

Cok tesekkur ederim Allah razı olsun Allah hıcbırımıze kötu bir gun göstermesin inşallah böyle sınavlar da oluyor maalesef ama dualara sarıldım rabbime sığındım cok sukur gecti dermanı olmayan hıcbır dert yok Allah yardım ettiği sürece

Canım evet ekleyecektim aslında ben de yazdıktan sonra ama o ara bir sey oldu yazmayı unuttum iyi ki o ameliyatı olmuşuz da tanısmısız Sen her seyı biliyorsun zaten butun ayrıntılarıyla, cok sukur toparlandım ve her sey cok guzel olacak biliyorum Allah hep bizimle biliyorum

1. zeynoyi
  2. redvelvetcake
  3. canangul133
  4. esragull
  5. slnn12345
  6. nillatte
  7. leftright
  8. imagination forever
  9. sendeanlarsn
  10. loyalty16
  11. agustos72

bu arada C Canangul133 arkadaşımızın çocuğu icin 70.000 ya şafii okuyalım kızlar. Liste halinde degil, herkes okuyavıldıgı kadar alsın elinden geldiği kadar Pazara kalmaz bitiririz, ben cok uzuldum Allah kimseyı çocuğuyla sınamasın, sonucları iyi cıksın, hıcbır cocuk hasta olmasın Listemizle eşzamanlı olarak sayısız, sırasız elimizden geldiği kadar okuyup tamamlayamaya çalışalım. Ben 1.000 tane alarak baslatıyorum

Kalan: 69.000

Allah razı olsun Allah razı olsun hepinizden, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…