- 26 Haziran 2022
- 2.143
- 3.510
- Konu Sahibi redvelvetcake
Yarın benim niyetime okunacak arkadaşlar sizden ricam Rabbim yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et diye niyet edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tesekkurlerimagination forever niyetine okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah
Allah razı olsun senden emek verip zaman ayırıp yönlendirmeler yapıyorsun.. çok teşekkür ederim, alışkanlıklarım oturdu sayenizde..listemizin bitmesine cok az kaldı, ctesi gunu son arkadasımıza okuyoruz ve pazar gunu listemizi tekrar olusturucaz, yeni duamıza baslayabiliriz
tamamdır :)Yarın benim niyetime okunacak arkadaşlar sizden ricam Rabbim yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et diye niyet edermisiniz
cok sevınırım canımmben de katılmak istiyorum yine inşallah :) redvelvetcake
Allah sizden de razı olsun iyi ki katıldınız her biriniz o kadar kıymetli ki birbirimize ettigimiz dualarAllah razı olsun senden emek verip zaman ayırıp yönlendirmeler yapıyorsun.. çok teşekkür ederim, alışkanlıklarım oturdu sayenizde..
bitince 70.000 tane ya şafii başlayalımmı. Benim çocuğum hasta, doktorlar iyi şeyler söylemedi. Bu ay sonunda emar çekilecek tam teşhis o zaman koyulacak, Dualarınıza çok ihtiyacım var.listemizin bitmesine cok az kaldı, ctesi gunu son arkadasımıza okuyoruz ve pazar gunu listemizi tekrar olusturucaz, yeni duamıza baslayabiliriz
yaa ne tatlı anlatmışsınız.. umut oluyorsunuz.. bana ve hepimize burdan güzel haberleri yazmak nasip olsun inş.Kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.biliyorsunuz ben buraya yazmıştım oğlum kekeliyor onun için katıldım diye. 7 gündür oğlum için taha süresi 27. Ayet 21 kez okudum. 3. Günden itibaren düzelmeye başladı konuşması , şuan maşallah tamamen geçti, inanamıyorum, tabiki terapi de alıyoruz 2 aydır onların da etkisi olmuştur, ama eşim ben annem ve kayınvalidem 7 gün okuduk inanarak, ben bunun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum, yer gök dua üzerine kurulu diye boşuna dememişler, Allaha şükürler olsun, mutluluktan ağlayacağım neredeyse , sizinle de bunu paylaşmak istedim inanarak okunan temiz kalple okunan dualar kabul oluyor canlı bir örnek olarak karşınızdayım, sizden oğlum kekelemesin diye dua isteyecektim günümde, artık kekeleme geri gelmesin diye dua isteyeceğim
ah canımm insallah hayat boyu hep cok saglıklı olur ne cok mutlu oldum okuyuncaKızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.biliyorsunuz ben buraya yazmıştım oğlum kekeliyor onun için katıldım diye. 7 gündür oğlum için taha süresi 27. Ayet 21 kez okudum. 3. Günden itibaren düzelmeye başladı konuşması , şuan maşallah tamamen geçti, inanamıyorum, tabiki terapi de alıyoruz 2 aydır onların da etkisi olmuştur, ama eşim ben annem ve kayınvalidem 7 gün okuduk inanarak, ben bunun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum, yer gök dua üzerine kurulu diye boşuna dememişler, Allaha şükürler olsun, mutluluktan ağlayacağım neredeyse , sizinle de bunu paylaşmak istedim inanarak okunan temiz kalple okunan dualar kabul oluyor canlı bir örnek olarak karşınızdayım, sizden oğlum kekelemesin diye dua isteyecektim günümde, artık kekeleme geri gelmesin diye dua isteyeceğim
canım benim cok uzuldum, Allah sifa versin.. ben seve seve okurum, hatta istersen bir konu ac ve herkese bildirim göndersin yönetim, o sekilde daha cok dua da alabilirsin. ben de her gun birimize 170 ayetel kursi okuyalım diye dusunmustum, asagı yukarı 10-15 kisi oluruz, kisi bası cok fazla da olmaz cok agır da gelmez yormaz diye.bitince 70.000 tane ya şafii başlayalımmı. Benim çocuğum hasta, doktorlar iyi şeyler söylemedi. Bu ay sonunda emar çekilecek tam teşhis o zaman koyulacak, Dualarınıza çok ihtiyacım var.
İnşallah amin canım. Evlatlarımız ve tüm sevdiklerimiz sağlıklı huzurlu olsun geri kalan herşey teferruatah canımm insallah hayat boyu hep cok saglıklı olur ne cok mutlu oldum okuyunca
Çok geçmişolsun başlayalım ben katılırım Allah şifalar versin emar iyi çıkar inşallahhbitince 70.000 tane ya şafii başlayalımmı. Benim çocuğum hasta, doktorlar iyi şeyler söylemedi. Bu ay sonunda emar çekilecek tam teşhis o zaman koyulacak, Dualarınıza çok ihtiyacım var.
okurken tüylerim diken diken oldu .. size sevgiyle şefkatle sarılıyorum. Hayatınızın kalanında yaşamadığınız tüm mutlulukları yaşamanızı diliyorum Rabbimden. Dua ve kendin için istediğini bir başkası için istemenin gücüne bende çok inanıyorum.ve bize zaman ayırıp emek verdiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.ben de bir sey anlatayım o zaman, simdi ben bu yaz cok kötu bir yaz gecirdim, esim beni aldattı ve ayrılmak zorunda kaldım ki zaten bazı seyler kötu gidiyordu, beni eve kilitler perdeleri camları kapatırdı, pencereler perdeler her sey telefondan kontrol edilebilen bir sisteme baglıydı ve camı bile acamıyordum, evde hapis hayatı yasıyordum. artık ne giydigim bendi ne sacım bendi ne hayatım ne de yedigim ictigim. cok cok cok agır bir psikolojik siddet altındaydım, ve asla cocuk istemiyor bu konuda konusmalarımız hep kavgayla bitiyordu, ben de ayrılmayı dusunuyordum zaten, bana ne evde ne dısarıda rahat vardı, bu kadar sey ve bir de ustune ne öğreneyim beni aldatıyormus, cok uzuldum yıkıldım gercekten.. bir ay ölü gibi yasadım. ama ikinci ay kendimi toparlamak icin dedim ki ise baslayayım, tekrar calısayım ki 2 senedir calısmıyordum cunku, kendime gelirim, biraz sosyal hayata karısırım, bir gelirim olur. ama hangi tanıdıkla kiminle görüsürsem göruseyım olumlu cevap gelmedi. bu arada ben arabuluculuk sınavına hazırlanıyordum hem mesaisiz sekilde calısırım meslekten de uzaklasmamıs olurum diye, ama bizim bosanma isleri vs olunca ben tamamen unuttum ve on basvuru asamasını kacırdım. sag olsun hıcbır arkadasım da bana soylemedi, birlikte hazırlandıgım. neyse ben bu on basvuruyu kacırdıgımın bile farkında olmadan calısmaya da devam ediyordum evde bos kalmamak ıcın. sonra ekim bası gibi burada duaya basladım baska bir grupla, spesifik bir niyetim yoktu ama Allah biliyor neler cektigimi neler yasadıgımı o yuzden iyi olmak istedim hep iyi olmak icin dua istedim niyetim iyilesmekti. dua bitti bir hafta sonra bir aile dostumuz aradı ortagından ayrılmıs vs yanına birine ihtiyacı varmıs dusunur musun dedi, ben de atladım tabii, cuma konustuk pazartesi basladım ise. tam da o hafta on basvuruyu kacırdıgımı fark ettim ve de. cunku o hafta normal basvurular vardı ve bana bir turlu izin vermiyordu sistem basvurunuz bakanlık tarafından onaylanmadı diye. eger bu ise baslamamıs olsaydım sınava da giremeyecegim icin bir senelik emeklerim cöpe gitti diye cok uzulecektim, zaten yaralı bir haldeydım iyice bunalıma girerdim herhalde burada dua okuduktan sonra bu is bana mucize gibi geldi, o kadar mutlu oldum ki, gercekten her sey dua uzerine kurulu, Allah en uygun zamanda sundu bana bu imkanı sukurler olsun. o yuzden cok inanıyorum duanın gücüne, temiz bir niyetle temiz bir kalple kimsenin kötülüğünü istemeden edilen duaları Allah duyuyor biliyor kabul ediyor biliyorum.. ve ben her dua ettigimde Allahım kim bu dertten cekiyorsa kim benimle aynı sey icin dua ediyorsa onlara da ver allahım diye ekliyorum, dogum gunumde bile pasta uflerken kendim icin istediklerimin aynısını bu masada benim yanımda olan arakdaslarım icin de kabul et Allahım diye üflemistim. o yuzden bir arada olmak birlikte dua etmek o kadar guzel ki. iyi ki varsınız ve iyi ki katıldınız o yuzden hep bu sekilde devam edelim, birbirimize iyi gelelim insallah
İnşallahyaa ne tatlı anlatmışsınız.. umut oluyorsunuz.. bana ve hepimize burdan güzel haberleri yazmak nasip olsun inş.
Ayetel kürsi okursak çok çok muhteşem olur tabi diğer arkadaşlarda razıysacanım benim cok uzuldum, Allah sifa versin.. ben seve seve okurum, hatta istersen bir konu ac ve herkese bildirim göndersin yönetim, o sekilde daha cok dua da alabilirsin. ben de her gun birimize 170 ayetel kursi okuyalım diye dusunmustum, asagı yukarı 10-15 kisi oluruz, kisi bası cok fazla da olmaz cok agır da gelmez yormaz diye.
Cok sevindim gozunuz aydinKızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.biliyorsunuz ben buraya yazmıştım oğlum kekeliyor onun için katıldım diye. 7 gündür oğlum için taha süresi 27. Ayet 21 kez okudum. 3. Günden itibaren düzelmeye başladı konuşması , şuan maşallah tamamen geçti, inanamıyorum, tabiki terapi de alıyoruz 2 aydır onların da etkisi olmuştur, ama eşim ben annem ve kayınvalidem 7 gün okuduk inanarak, ben bunun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum, yer gök dua üzerine kurulu diye boşuna dememişler, Allaha şükürler olsun, mutluluktan ağlayacağım neredeyse , sizinle de bunu paylaşmak istedim inanarak okunan temiz kalple okunan dualar kabul oluyor canlı bir örnek olarak karşınızdayım, sizden oğlum kekelemesin diye dua isteyecektim günümde, artık kekeleme geri gelmesin diye dua isteyeceğim
Olur tabiki bende katilirim acil sifalar dielrinbitince 70.000 tane ya şafii başlayalımmı. Benim çocuğum hasta, doktorlar iyi şeyler söylemedi. Bu ay sonunda emar çekilecek tam teşhis o zaman koyulacak, Dualarınıza çok ihtiyacım var.