- 29 Ocak 2023
- 662
- 1.101
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yazdıklarına katılıyorum bu bilinçle her gün okuyorum sıram geçti yada sırama çok var diye düşünmedim hiç hangi topikte okursam okuyayım duanın çok faydasını görüyorum çok şükür selam ve dua ilebu arada listemiz uzun, masallah diyelim simdiye kadarki en kalabalık grubumuz bu oldu bu sebeple tabii kimimize hemen kimimize en sonda okunuyor dua, ama bana daha cok var uc hafta sonra ancak sıra gelecek diye dusunmeyın hic, cunku bizim baska bir mümin kardesimize okudugumuz ettigimiz duanın aslında kac katını aslında kendimize ediyor oluyoruz, bir baska arkadasımız icin okudugumuz duanın hayrı gelip bizi buluyor, o yuzden birbirimize okudugumuz dualar cok kıymetli, aslında her gun bir arkadasımıza bir dua okuyorsak kendimize on dua okuyormus gibi oluyoruz
Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşi için yapacağı dua icabet edilen ve Allah -Azze ve Celle-'nin katında makbul olan dualardandır. Kardeşi için dua ettiğinde başında bir melek durur ve “Amin” der, “Kardeşin için istediğin bu hayrın bir misli de sana verilsin.” diye dua eder.
evet birbiri için dua etmek çok güzel listenin neresinde olursam olayım her gün tüm kalbimle sıradaki arkadaşımın dileği için dua ediyorum bu harika bir his ve Allah katında değeri de çok güzel ve karşılığı almak şükür sebebi..bu arada listemiz uzun, masallah diyelim simdiye kadarki en kalabalık grubumuz bu oldu bu sebeple tabii kimimize hemen kimimize en sonda okunuyor dua, ama bana daha cok var uc hafta sonra ancak sıra gelecek diye dusunmeyın hic, cunku bizim baska bir mümin kardesimize okudugumuz ettigimiz duanın aslında kac katını aslında kendimize ediyor oluyoruz, bir baska arkadasımız icin okudugumuz duanın hayrı gelip bizi buluyor, o yuzden birbirimize okudugumuz dualar cok kıymetli, aslında her gun bir arkadasımıza bir dua okuyorsak kendimize on dua okuyormus gibi oluyoruz
Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşi için yapacağı dua icabet edilen ve Allah -Azze ve Celle-'nin katında makbul olan dualardandır. Kardeşi için dua ettiğinde başında bir melek durur ve “Amin” der, “Kardeşin için istediğin bu hayrın bir misli de sana verilsin.” diye dua eder.
ayy canım seni görmek ne güzel evet ben de öyle gercekten, cok mutlu oluyorum her gun, iyi ki varsınızAynen canım yazdıklarına katılıyorum bu bilinçle her gün okuyorum sıram geçti yada sırama çok var diye düşünmedim hiç hangi topikte okursam okuyayım duanın çok faydasını görüyorum çok şükür selam ve dua ile
ne kadar güzel söyledin canım, aynen öyle, gönlümden geçirerek kendi niyetimmis gibi ictenlikle okuyorum, Allah biliyor insallah kabul olsun en hayırlısıyla butun dualarımızevet birbiri için dua etmek çok güzel listenin neresinde olursam olayım her gün tüm kalbimle sıradaki arkadaşımın dileği için dua ediyorum bu harika bir his ve Allah katında değeri de çok güzel ve karşılığı almak şükür sebebi..
Okudum
Sorumluluğunu bilen, kendine okunduktan listeden çıkmayıp yarı yolda bırakmayan insanlarla okuyunca kaçıncı sırada olduğunun hiç önemi yok. Hepsi çok kıymetlibu arada listemiz uzun, masallah diyelim simdiye kadarki en kalabalık grubumuz bu oldu bu sebeple tabii kimimize hemen kimimize en sonda okunuyor dua, ama bana daha cok var uc hafta sonra ancak sıra gelecek diye dusunmeyın hic, cunku bizim baska bir mümin kardesimize okudugumuz ettigimiz duanın aslında kac katını aslında kendimize ediyor oluyoruz, bir baska arkadasımız icin okudugumuz duanın hayrı gelip bizi buluyor, o yuzden birbirimize okudugumuz dualar cok kıymetli, aslında her gun bir arkadasımıza bir dua okuyorsak kendimize on dua okuyormus gibi oluyoruz
OkudumDUAMIZ:
99 adet Hasbinallah ve nimel vekil + 1 adet ve nimel mevla ve nimen nasir = yani toplam 100 tane okunacak her gün
27 Ocak: @loyalty16
28 Ocak: @selametvedua
29 Ocak: dreamy07
30 Ocak: Nillatte
31 Ocak: @Ism
1 Şubat: R rainyy
2 Şubat: L Leftright
3 Şubat: @Ada-anne
4 Şubat: Z Zeynoyi
5 Şubat: redvelvetcake
6 Şubat: @Cuel
7 Şubat: @Esragull
8 Şubat: mandalina01
9 Şubat: @slnn12345
10 Şubat: agustos72
11 Şubat: @eczpinar00
12 Şubat: @Beyourselff
13 Şubat: @nazifeee
14 Şubat: @Zuleyha65
15 Şubat: Mavi_Eftelya
16 Şubat: @Bluepinkkk
17 Şubat: @hazal94
18 Şubat: Mavi ayy
19 Şubat: YagmurSendeanlarsn
20 Şubat: @Huzurkokanmevsimler
21 Şubat: C Canangul133
22 Şubat: @erll
Liste olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.
Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.
Listemiz
1. Z Zeynoyi
2. redvelvetcake
3. C Canangul133
4. @Esragull
5. @slnn12345
6. Nillatte
7. L Leftright
8. @imagination forever
9. YagmurSendeanlarsn
10. @loyalty16
11. agustos72
11 ARALIK YENİ LİSTE - 170 AYETEL KURSİ
1. C Canangul133
2. @Beyourselff
3. @eczpinar00
4. redvelvetcake
5. L Leftright
6. agustos72
7. @-Bibliosmia
8. @slnn12345
9. @mervem1001
10. Z Zeynoyi
11. YagmurSendeanlarsn
12. @loyalty16
13. @Esragull
14. Mavi_Eftelya
15. Nillatte
16. dreamy07
17. @Huzurkokanmevsimler
30 ARALIK YENİ LİSTE - 41 YUNUS DUASI
1. @Beyourselff
2. @eczpinar00
3. @Huzurkokanmevsimler
4. Z Zeynoyi
5. @slnn12345
6. @loyalty16
7. Nillatte
8. Mavi_Eftelya
9. dreamy07
10. R rainyy
11. YagmurSendeanlarsn
12. redvelvetcake
13. agustos72
14. mandalina01
15. @mandalina02
16. C Canangul133
17. @Esragull
18. L Leftright
19. @Tiniminimavihanim
20. penyez83
9 OCAK YENİ LİSTE - 313 RABBİ YESSİR DUASI
1. mandalina01
2. YagmurSendeanlarsn
3. @Tiniminimavihanim
4. @Beyourselff
5. @selametvedua
6. Mavi_Eftelya
7. @slnn12345
8. Z Zeynoyi
9. @Huzurkokanmevsimler
10. @loyalty16
11. redvelvetcake
12. penyez83
13. dreamy07
14. @Masal_Perisi
15. @Esragull
16. Nillatte
17. R rainyy
27 OCAK YENİ LİSTE - Hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir (99+1)
- 27 Ocak: @loyalty16
- 28 Ocak: @selametvedua
- 29 Ocak: dreamy07
- 30 Ocak: Nillatte
- 31 Ocak: @Ism
- 1 Şubat: R rainyy
- 2 Şubat: L Leftright
- 3 Şubat: @Ada-anne
- 4 Şubat: Z Zeynoyi
- 5 Şubat: redvelvetcake
- 6 Şubat: @Cuel
- 7 Şubat: @Esragull