Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

bu arada listemiz uzun, masallah diyelim simdiye kadarki en kalabalık grubumuz bu oldu:nazar: bu sebeple tabii kimimize hemen kimimize en sonda okunuyor dua, ama bana daha cok var uc hafta sonra ancak sıra gelecek diye dusunmeyın hic, cunku bizim baska bir mümin kardesimize okudugumuz ettigimiz duanın aslında kac katını aslında kendimize ediyor oluyoruz, bir baska arkadasımız icin okudugumuz duanın hayrı gelip bizi buluyor, o yuzden birbirimize okudugumuz dualar cok kıymetli, aslında her gun bir arkadasımıza bir dua okuyorsak kendimize on dua okuyormus gibi oluyoruz:KK68:

Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşi için yapacağı dua icabet edilen ve Allah -Azze ve Celle-'nin katında makbul olan dualardandır. Kardeşi için dua ettiğinde başında bir melek durur ve “Amin” der, “Kardeşin için istediğin bu hayrın bir misli de sana verilsin.” diye dua eder.

bu arada listemiz uzun, masallah diyelim simdiye kadarki en kalabalık grubumuz bu oldu:nazar: bu sebeple tabii kimimize hemen kimimize en sonda okunuyor dua, ama bana daha cok var uc hafta sonra ancak sıra gelecek diye dusunmeyın hic, cunku bizim baska bir mümin kardesimize okudugumuz ettigimiz duanın aslında kac katını aslında kendimize ediyor oluyoruz, bir baska arkadasımız icin okudugumuz duanın hayrı gelip bizi buluyor, o yuzden birbirimize okudugumuz dualar cok kıymetli, aslında her gun bir arkadasımıza bir dua okuyorsak kendimize on dua okuyormus gibi oluyoruz:KK68:

Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşi için yapacağı dua icabet edilen ve Allah -Azze ve Celle-'nin katında makbul olan dualardandır. Kardeşi için dua ettiğinde başında bir melek durur ve “Amin” der, “Kardeşin için istediğin bu hayrın bir misli de sana verilsin.” diye dua eder.
Aynen canım yazdıklarına katılıyorum :KK68: bu bilinçle her gün okuyorum sıram geçti yada sırama çok var diye düşünmedim hiç :KK200: hangi topikte okursam okuyayım duanın çok faydasını görüyorum çok şükür 🤲 selam ve dua ile

evet birbiri için dua etmek çok güzel listenin neresinde olursam olayım her gün tüm kalbimle sıradaki arkadaşımın dileği için dua ediyorum bu harika bir his ve Allah katında değeri de çok güzel ve karşılığı almak şükür sebebi..

Aynen canım yazdıklarına katılıyorum :KK68: bu bilinçle her gün okuyorum sıram geçti yada sırama çok var diye düşünmedim hiç :KK200: hangi topikte okursam okuyayım duanın çok faydasını görüyorum çok şükür 🤲 selam ve dua ile
ayy canım seni görmek ne güzel :KK68:evet ben de öyle gercekten, cok mutlu oluyorum her gun, iyi ki varsınız:KK200:

evet birbiri için dua etmek çok güzel listenin neresinde olursam olayım her gün tüm kalbimle sıradaki arkadaşımın dileği için dua ediyorum bu harika bir his ve Allah katında değeri de çok güzel ve karşılığı almak şükür sebebi..
ne kadar güzel söyledin canım, aynen öyle, gönlümden geçirerek kendi niyetimmis gibi ictenlikle okuyorum, Allah biliyor insallah kabul olsun en hayırlısıyla butun dualarımız:KK200:

Sorumluluğunu bilen, kendine okunduktan listeden çıkmayıp yarı yolda bırakmayan insanlarla okuyunca kaçıncı sırada olduğunun hiç önemi yok. Hepsi çok kıymetli 💕

DUAMIZ:
:KK200:99 adet Hasbinallah ve nimel vekil + 1 adet ve nimel mevla ve nimen nasir = yani toplam 100 tane okunacak her gün

27 Ocak: @loyalty16

28 Ocak: @selametvedua
29 Ocak: dreamy07 dreamy07
30 Ocak: Nillatte Nillatte
31 Ocak: @Ism
1 Şubat: R rainyy
2 Şubat: L Leftright
3 Şubat: @Ada-anne
4 Şubat: Z Zeynoyi
5 Şubat: redvelvetcake redvelvetcake
6 Şubat: @Cuel
7 Şubat: @Esragull
8 Şubat: mandalina01 mandalina01
9 Şubat: @slnn12345
10 Şubat: agustos72 agustos72
11 Şubat: @eczpinar00
12 Şubat: @Beyourselff
13 Şubat: @nazifeee
14 Şubat: @Zuleyha65
15 Şubat: Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
16 Şubat: @Bluepinkkk
17 Şubat: @hazal94
18 Şubat: Mavi ayy Mavi ayy
19 Şubat: YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
20 Şubat: @Huzurkokanmevsimler
21 Şubat: C Canangul133

22 Şubat: @erll
Okudum
Ya aptallastim nereye okuyup nereye okumadığımı şaşırıyorum:KK66: şunu söyle alıntılayın da karistirmayayim

Liste olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.

Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.

:KK54:Listemiz

1. Z Zeynoyi
2. redvelvetcake redvelvetcake
3. C Canangul133
4. @Esragull
5. @slnn12345
6. Nillatte Nillatte
7. L Leftright
8. @imagination forever
9. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
10. @loyalty16
11. agustos72 agustos72

11 ARALIK YENİ LİSTE - 170 AYETEL KURSİ

1. C Canangul133
2. @Beyourselff
3. @eczpinar00
4. redvelvetcake redvelvetcake
5. L Leftright
6. agustos72 agustos72
7. @-Bibliosmia
8. @slnn12345
9. @mervem1001
10. Z Zeynoyi
11. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
12. @loyalty16
13. @Esragull
14. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
15. Nillatte Nillatte
16. dreamy07 dreamy07
17. @Huzurkokanmevsimler

30 ARALIK YENİ LİSTE - 41 YUNUS DUASI

1. @Beyourselff
2. @eczpinar00
3. @Huzurkokanmevsimler
4. Z Zeynoyi
5. @slnn12345
6. @loyalty16
7. Nillatte Nillatte
8. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
9. dreamy07 dreamy07
10. R rainyy
11. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
12. redvelvetcake redvelvetcake
13. agustos72 agustos72
14. mandalina01 mandalina01
15. @mandalina02
16. C Canangul133
17. @Esragull
18. L Leftright
19. @Tiniminimavihanim
20. penyez83 penyez83

9 OCAK YENİ LİSTE - 313 RABBİ YESSİR DUASI

1. mandalina01 mandalina01
2. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
3. @Tiniminimavihanim
4. @Beyourselff
5. @selametvedua
6. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
7. @slnn12345
8. Z Zeynoyi
9. @Huzurkokanmevsimler
10. @loyalty16
11. redvelvetcake redvelvetcake
12. penyez83 penyez83
13. dreamy07 dreamy07
14. @Masal_Perisi
15. @Esragull
16. Nillatte Nillatte
17. R rainyy

27 OCAK YENİ LİSTE - Hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir (99+1)

Okuudm carsamba rainy için

X