Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Yani günlük sadece 100 tarn bu zikrimi çekicez ??? Bide şimdi ben isim listeisni bulup ilk 3 kişi niyetine okuyucam 100 er tane bugünde 4.kişi niyetine okuyucam sonra size yetişmiş oluyorum. Doğru anlamış mıyım ???

🥰🥰😘😘😘tamamdır başlıyorum hemen şimdi bende. Benide tez vakitte hayırlı bi evlilik niyeti.ile listeye ekeleyebilir misiniz? Şimdiden hepimziin duaları kabul olsun inaşşaallah🙏🙏🙏🙏🙏

Bi de son bi soru daha 🙈 okudum diye günlük bildirim veriyomuyuz?
evet canım mutlaka yazıyoruz buraya okudum diye, ben de ona göre listeyi isaretliyorum cunku. iki gün ust uste okudum demeyen olursa listeden cıkarıyoruz, hak gecmemesi adına. hosgeldin canım :KK68:

Günlük bildirim yapıyoruz canm o günkü kişi için okudum diye. Kim için okunuyorsa onun niyetine okuyacaksın. 3 kişiyi bugün okursan digerlerine yetişirsin. Bu zikir çabuk bitiyor okursun. Yarin da 4.kisi için okunacak.
canım cok tesekkur ederim cevapladıgın ıcın ben de simdi acabildim bilgisayarımı bugun gec geldim biraz ise:KK68:Allah razı olsun sen herkese cevap vermissin cok sag ol:KK200:

Okurum cnm ekle beni. Yarın veya obursu gün kesin okur yazarım okudum die. Peki btnce bagislamicam degilmi yada şu kişinin niyetine falan denicem dimi?
aldım canım simdi seni de, o gun gunu olan kisi niyetlerini yazıyor onların niyetine okuyup bagıslaman gerekiyor, onceki arkadasların dualarını okudugunda haber verirsen super olur, bugun de I Ism arkadasımızın niyetine okuyoruz

Salı günü
Liste olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.

Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.

:KK54:Listemiz

1. @Zeynoyi
2. redvelvetcake redvelvetcake
3. @Canangul133
4. @Esragull
5. slnn12345 slnn12345
6. @Nillatte
7. @Leftright
8. @imagination forever
9. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
10. -loyalty -loyalty
11. agustos72 agustos72

11 ARALIK YENİ LİSTE - 170 AYETEL KURSİ

1. @Canangul133
2. @Beyourselff
3. @eczpinar00
4. redvelvetcake redvelvetcake
5. @Leftright
6. agustos72 agustos72
7. @-Bibliosmia
8. slnn12345 slnn12345
9. @mervem1001
10. @Zeynoyi
11. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
12. -loyalty -loyalty
13. @Esragull
14. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
15. @Nillatte
16. @dreamy07
17. H Huzurkokanmevsimler

30 ARALIK YENİ LİSTE - 41 YUNUS DUASI

1. @Beyourselff
2. @eczpinar00
3. H Huzurkokanmevsimler
4. @Zeynoyi
5. slnn12345 slnn12345
6. -loyalty -loyalty
7. @Nillatte
8. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
9. @dreamy07
10. R rainyy
11. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
12. redvelvetcake redvelvetcake
13. agustos72 agustos72
14. mandalina01 mandalina01
15. @mandalina02
16. @Canangul133
17. @Esragull
18. @Leftright
19. @Tiniminimavihanim
20. @penyez83

9 OCAK YENİ LİSTE - 313 RABBİ YESSİR DUASI

1. mandalina01 mandalina01
2. YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
3. @Tiniminimavihanim
4. @Beyourselff
5. @selametvedua
6. Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
7. slnn12345 slnn12345
8. @Zeynoyi
9. H Huzurkokanmevsimler
10. -loyalty -loyalty
11. redvelvetcake redvelvetcake
12. @penyez83
13. @dreamy07
14. @Masal_Perisi
15. @Esragull
16. @Nillatte
17. R rainyy

27 OCAK YENİ LİSTE - Hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir (99+1)

31 Ocak salı ism okudum

Canım grubun basından beri cok ilerlemedik, önceki arkadaşlarımızın niyetlerine okuyabilirsen senı alabılırım son sıraya🙏🏼Bir kişi cuktı cunku gruptan, okurum dersen alayım
Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam
Günlük bildirim yapıyoruz canm o günkü kişi için okudum diye. Kim için okunuyorsa onun niyetine okuyacaksın. 3 kişiyi bugün okursan digerlerine yetişirsin. Bu zikir çabuk bitiyor okursun. Yarin da 4.kisi için okunacak.
Bn şimdi anlamadım.uc kişi kimmve niyetleri ne ve ne okuycam. Bana açıkça yazarsanız başlarım.simdi

Ben başka konudaki dua zincirinde katilmisim sanrm. Onla bunu karıştırdım. Beni listeye eklediyseniz çıkarın başka bı zmn katılırım.inskusura bakmayin

Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam

Bn şimdi anlamadım.uc kişi kimmve niyetleri ne ve ne okuycam. Bana açıkça yazarsanız başlarım.simdi
Canm topicin ilk sayfasina bakarsan 27 Ocak yeni liste diye ve orda kimlerin katildigi yazıyor. Bugün 5.kisiye okunuyormus. Şimdi bakinca farkettim. Hergün bir kişi icin 100 hasbinallah nimel vekil okunuyor. Galiba 21 Şubat a kadar sürüyor. Ama galiba katilmak istemiyormussun. redvelvetcake redvelvetcake arkadaşımız gelince ilgilenir.

Canm topicin ilk sayfasina bakarsan 27 Ocak yeni liste diye ve orda kimlerin katildigi yazıyor. Bugün 5.kisiye okunuyormus. Şimdi bakinca farkettim. Hergün bir kişi icin 100 hasbinallah nimel vekil okunuyor. Galiba 21 Şubat a kadar sürüyor. Ama galiba katilmak istemiyormussun. redvelvetcake redvelvetcake arkadaşımız gelince ilgilenir.
Şimdi başlarsam 5 kişiye okumam gerek sanrm. Bn başta anlayamadim . Yeni baslio sandım 100 okuycam sadece sandım ama yetişen oyuzden hiç madue etmiyim kimseyi🙁

X