- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 34
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım mutlaka yazıyoruz buraya okudum diye, ben de ona göre listeyi isaretliyorum cunku. iki gün ust uste okudum demeyen olursa listeden cıkarıyoruz, hak gecmemesi adına. hosgeldin canımYani günlük sadece 100 tarn bu zikrimi çekicez ??? Bide şimdi ben isim listeisni bulup ilk 3 kişi niyetine okuyucam 100 er tane bugünde 4.kişi niyetine okuyucam sonra size yetişmiş oluyorum. Doğru anlamış mıyım ???
tamamdır başlıyorum hemen şimdi bende. Benide tez vakitte hayırlı bi evlilik niyeti.ile listeye ekeleyebilir misiniz? Şimdiden hepimziin duaları kabul olsun inaşşaallah
Bi de son bi soru daha okudum diye günlük bildirim veriyomuyuz?
canım cok tesekkur ederim cevapladıgın ıcın ben de simdi acabildim bilgisayarımı bugun gec geldim biraz iseAllah razı olsun sen herkese cevap vermissin cok sag olGünlük bildirim yapıyoruz canm o günkü kişi için okudum diye. Kim için okunuyorsa onun niyetine okuyacaksın. 3 kişiyi bugün okursan digerlerine yetişirsin. Bu zikir çabuk bitiyor okursun. Yarin da 4.kisi için okunacak.
tamam canım tesekkurler haber verdigin icinCanım. Ben bugun okuyamadım yarın okuyacağım inşallah bugünkü kisinin niyetine
rica ederim estagfurullah ben listeyi isaretliyorum cunku o yuzden gunluk yazabılırsnız cok sevınırımKusura bakmayin yazdım diye biliyordum
ekledim canım simdi, önceki arkadaslarımızın dualarını tamamladıgında yazabilirsen listeden isaretleme yapıcamBenide listeye alıcak mısnız
aldım canım simdi seni de, o gun gunu olan kisi niyetlerini yazıyor onların niyetine okuyup bagıslaman gerekiyor, onceki arkadasların dualarını okudugunda haber verirsen super olur, bugun de I Ism arkadasımızın niyetine okuyoruzOkurum cnm ekle beni. Yarın veya obursu gün kesin okur yazarım okudum die. Peki btnce bagislamicam degilmi yada şu kişinin niyetine falan denicem dimi?
31 Ocak salı ism okudumListe olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.
Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.
Listemiz
1. @Zeynoyi
2. redvelvetcake
3. @Canangul133
4. @Esragull
5. slnn12345
6. @Nillatte
7. @Leftright
8. @imagination forever
9. YagmurSendeanlarsn
10. -loyalty
11. agustos72
11 ARALIK YENİ LİSTE - 170 AYETEL KURSİ
1. @Canangul133
2. @Beyourselff
3. @eczpinar00
4. redvelvetcake
5. @Leftright
6. agustos72
7. @-Bibliosmia
8. slnn12345
9. @mervem1001
10. @Zeynoyi
11. YagmurSendeanlarsn
12. -loyalty
13. @Esragull
14. Mavi_Eftelya
15. @Nillatte
16. @dreamy07
17. H Huzurkokanmevsimler
30 ARALIK YENİ LİSTE - 41 YUNUS DUASI
1. @Beyourselff
2. @eczpinar00
3. H Huzurkokanmevsimler
4. @Zeynoyi
5. slnn12345
6. -loyalty
7. @Nillatte
8. Mavi_Eftelya
9. @dreamy07
10. R rainyy
11. YagmurSendeanlarsn
12. redvelvetcake
13. agustos72
14. mandalina01
15. @mandalina02
16. @Canangul133
17. @Esragull
18. @Leftright
19. @Tiniminimavihanim
20. @penyez83
9 OCAK YENİ LİSTE - 313 RABBİ YESSİR DUASI
1. mandalina01
2. YagmurSendeanlarsn
3. @Tiniminimavihanim
4. @Beyourselff
5. @selametvedua
6. Mavi_Eftelya
7. slnn12345
8. @Zeynoyi
9. H Huzurkokanmevsimler
10. -loyalty
11. redvelvetcake
12. @penyez83
13. @dreamy07
14. @Masal_Perisi
15. @Esragull
16. @Nillatte
17. R rainyy
27 OCAK YENİ LİSTE - Hasbinallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir (99+1)
- 27 Ocak: -loyalty
- 28 Ocak: @selametvedua
- 29 Ocak: @dreamy07
- 30 Ocak: @Nillatte
- 31 Ocak: I Ism
- 1 Şubat: R rainyy
- 2 Şubat: @Leftright
- 3 Şubat: @Ada-anne
- 4 Şubat: @Zeynoyi
- 5 Şubat: redvelvetcake
- 6 Şubat: @Cuel
- 7 Şubat: @Esragull
- 8 Şubat: mandalina01
- 9 Şubat: slnn12345
- 10 Şubat: agustos72
- 11 Şubat: @Beyourselff
- 12 Şubat: @nazifeee
- 13 Şubat: @Zuleyha65
- 14 Şubat: Mavi_Eftelya
- 15 Şubat: @Bluepinkkk
- 16 Şubat: @hazal94
- 17 Şubat: @Mavi ayy
- 18 Şubat: YagmurSendeanlarsn
- 19 Şubat: H Huzurkokanmevsimler
- 20 Şubat: @Canangul133
- 21 Şubat: N nm84
- 22 Şubat: @blueandblue
Okudum
Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycamCanım grubun basından beri cok ilerlemedik, önceki arkadaşlarımızın niyetlerine okuyabilirsen senı alabılırım son sırayaBir kişi cuktı cunku gruptan, okurum dersen alayım
Bn şimdi anlamadım.uc kişi kimmve niyetleri ne ve ne okuycam. Bana açıkça yazarsanız başlarım.simdiGünlük bildirim yapıyoruz canm o günkü kişi için okudum diye. Kim için okunuyorsa onun niyetine okuyacaksın. 3 kişiyi bugün okursan digerlerine yetişirsin. Bu zikir çabuk bitiyor okursun. Yarin da 4.kisi için okunacak.
Ne demek canm rica ederim. Senden de herkesten Allah razı olsuncanım cok tesekkur ederim cevapladıgın ıcın ben de simdi acabildim bilgisayarımı bugun gec geldim biraz iseAllah razı olsun sen herkese cevap vermissin cok sag ol
Canm topicin ilk sayfasina bakarsan 27 Ocak yeni liste diye ve orda kimlerin katildigi yazıyor. Bugün 5.kisiye okunuyormus. Şimdi bakinca farkettim. Hergün bir kişi icin 100 hasbinallah nimel vekil okunuyor. Galiba 21 Şubat a kadar sürüyor. Ama galiba katilmak istemiyormussun. redvelvetcake arkadaşımız gelince ilgilenir.Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam
Bn şimdi anlamadım.uc kişi kimmve niyetleri ne ve ne okuycam. Bana açıkça yazarsanız başlarım.simdi
Şimdi başlarsam 5 kişiye okumam gerek sanrm. Bn başta anlayamadim . Yeni baslio sandım 100 okuycam sadece sandım ama yetişen oyuzden hiç madue etmiyim kimseyiCanm topicin ilk sayfasina bakarsan 27 Ocak yeni liste diye ve orda kimlerin katildigi yazıyor. Bugün 5.kisiye okunuyormus. Şimdi bakinca farkettim. Hergün bir kişi icin 100 hasbinallah nimel vekil okunuyor. Galiba 21 Şubat a kadar sürüyor. Ama galiba katilmak istemiyormussun. redvelvetcake arkadaşımız gelince ilgilenir.