- 30 Mayıs 2015
- 896
- 2.827
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.181
Okudum Allah'ım kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsn bnde bu zincire katılmak istedim ama Kasım ayinda yapilmisOkudum Allah'ım kabul etsin
CanımmBu mübarek ayda benim için okuduğun Yasin senin iki cihanda da yüzünü güldürsün canım evet çok zor ama tutunacak dalım var allah kimseyi dayanamayacağı acıyla sınamasın.. bugün için de okudum canım buarada
Canım grubun basından beri cok ilerlemedik, önceki arkadaşlarımızın niyetlerine okuyabilirsen senı alabılırım son sırayaBir kişi cuktı cunku gruptan, okurum dersen alayımAllah kabul etsn bnde bu zincire katılmak istedim ama Kasım ayinda yapilmis
Zikir cekioruz dimi kactane bn yarın cekeblrmCanım grubun basından beri cok ilerlemedik, önceki arkadaşlarımızın niyetlerine okuyabilirsen senı alabılırım son sırayaBir kişi cuktı cunku gruptan, okurum dersen alayım
Zikir cekioruz dimi kactane bn yarın cekeblrm
Günlük 99 tane hasbinallah nimel vekil ve 100. Olarak da nimel Mevla ve nimen nasır okunuyor. Bugun 4. Sıradaki arkadasımıza okuduk. 2. Sıradaki arkadasımız gruptan cıktıgı icin diger arkadaslarımıza okumanız gerekecek. Yani loyalty16, dreamy07 ve nillatte arkadaşlarımızın niyetine. Önceki sayfalara da bakabılırsınız arkadaşlarımızın niyetleri icin. Eğer tamamlarsanız listenin sonuna ekleyebılırım her gün bir arkadasımıza 99+1 şeklinde bu duayı okuyoruz yani Aklınıza takılan bir sey olursa sorsbılırsınız her zaman, eğer okuyamam dersenız de diğer listede baskayabılırsıjız şubatın son haftası baslayacagız sevgilerBende tez vakitte hayırlı bir evlilik için dua zincirine katılmak istiyorum. Müslümanın müslüman kardeşine duası kabul olurmuş. Belki birimizin duası diğeri için kabul olur. Mümkünse bende katılabilir miyim? Bide günlük olarak ne yapılıyo tam bilmiyorum eski mesajlatı okuyamadım da
Evet çok güzel olur grup açsak onun için kimler gelebilirki
Grup açabiliriz aslında okumak isteyen ordan devam eder Tefriciye,salavatı fatih ve mecule yi sırayla okuyabiliriz
İki dua topiklerimiz var aslında söylesek gelseler çok iyi olur
Açarsanız ben de gelirim canımEğer soyluyebilirsen soyle canım
Yani günlük sadece 100 tarn bu zikrimi çekicez ??? Bide şimdi ben isim listeisni bulup ilk 3 kişi niyetine okuyucam 100 er tane bugünde 4.kişi niyetine okuyucam sonra size yetişmiş oluyorum. Doğru anlamış mıyım ???Günlük 99 tane hasbinallah nimel vekil ve 100. Olarak da nimel Mevla ve nimen nasır okunuyor. Bugun 4. Sıradaki arkadasımıza okuduk. 2. Sıradaki arkadasımız gruptan cıktıgı icin diger arkadaslarımıza okumanız gerekecek. Yani loyalty16, dreamy07 ve nillatte arkadaşlarımızın niyetine. Önceki sayfalara da bakabılırsınız arkadaşlarımızın niyetleri icin. Eğer tamamlarsanız listenin sonuna ekleyebılırım her gün bir arkadasımıza 99+1 şeklinde bu duayı okuyoruz yani Aklınıza takılan bir sey olursa sorsbılırsınız her zaman, eğer okuyamam dersenız de diğer listede baskayabılırsıjız şubatın son haftası baslayacagız sevgiler
Isım listesi de topic in ilk sayfasında. Evet canım suppppersinYani günlük sadece 100 tarn bu zikrimi çekicez ??? Bide şimdi ben isim listeisni bulup ilk 3 kişi niyetine okuyucam 100 er tane bugünde 4.kişi niyetine okuyucam sonra size yetişmiş oluyorum. Doğru anlamış mıyım ???
Yani günlük sadece 100 tarn bu zikrimi çekicez ??? Bide şimdi ben isim listeisni bulup ilk 3 kişi niyetine okuyucam 100 er tane bugünde 4.kişi niyetine okuyucam sonra size yetişmiş oluyorum. Doğru anlamış mıyım ???Günlük 99 tane hasbinallah nimel vekil ve 100. Olarak da nimel Mevla ve nimen nasır okunuyor. Bugun 4. Sıradaki arkadasımıza okuduk. 2. Sıradaki arkadasımız gruptan cıktıgı icin diger arkadaslarımıza okumanız gerekecek. Yani loyalty16, dreamy07 ve nillatte arkadaşlarımızın niyetine. Önceki sayfalara da bakabılırsınız arkadaşlarımızın niyetleri icin. Eğer tamamlarsanız listenin sonuna ekleyebılırım her gün bir arkadasımıza 99+1 şeklinde bu duayı okuyoruz yani Aklınıza takılan bir sey olursa sorsbılırsınız her zaman, eğer okuyamam dersenız de diğer listede baskayabılırsıjız şubatın son haftası baslayacagız sevgiler
tamamdır başlıyorum hemen şimdi bende. Benide tez vakitte hayırlı bi evlilik niyeti.ile listeye ekeleyebilir misiniz? Şimdiden hepimziin duaları kabul olsun inaşşaallahIsım listesi de topic in ilk sayfasında. Evet canım suppppersin
Okurum cnm ekle beni. Yarın veya obursu gün kesin okur yazarım okudum die. Peki btnce bagislamicam degilmi yada şu kişinin niyetine falan denicem dimi?Günlük 99 tane hasbinallah nimel vekil ve 100. Olarak da nimel Mevla ve nimen nasır okunuyor. Bugun 4. Sıradaki arkadasımıza okuduk. 2. Sıradaki arkadasımız gruptan cıktıgı icin diger arkadaslarımıza okumanız gerekecek. Yani loyalty16, dreamy07 ve nillatte arkadaşlarımızın niyetine. Önceki sayfalara da bakabılırsınız arkadaşlarımızın niyetleri icin. Eğer tamamlarsanız listenin sonuna ekleyebılırım her gün bir arkadasımıza 99+1 şeklinde bu duayı okuyoruz yani Aklınıza takılan bir sey olursa sorsbılırsınız her zaman, eğer okuyamam dersenız de diğer listede baskayabılırsıjız şubatın son haftası baslayacagız sevgiler
Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam?Canım grubun basından beri cok ilerlemedik, önceki arkadaşlarımızın niyetlerine okuyabilirsen senı alabılırım son sırayaBir kişi cuktı cunku gruptan, okurum dersen alayım
Günlük bildirim yapıyoruz canm o günkü kişi için okudum diye. Kim için okunuyorsa onun niyetine okuyacaksın. 3 kişiyi bugün okursan digerlerine yetişirsin. Bu zikir çabuk bitiyor okursun. Yarin da 4.kisi için okunacak.Okurum cnm ekle beni. Yarın veya obursu gün kesin okur yazarım okudum die. Peki btnce bagislamicam degilmi yada şu kişinin niyetine falan denicem dimi?
Bir kişiye 99 hasbunallah ve nimel vekil 100.de hasbunallah ve nimel vekil ve nimel mevla ve nimen nasir.Şimdi ben birgün okuycam sadece 100 tane dimi? Yani 5 kisiysek besgunmu okuycam?
Evet günlük bildirim veriyoruzYani günlük sadece 100 tarn bu zikrimi çekicez ??? Bide şimdi ben isim listeisni bulup ilk 3 kişi niyetine okuyucam 100 er tane bugünde 4.kişi niyetine okuyucam sonra size yetişmiş oluyorum. Doğru anlamış mıyım ???
tamamdır başlıyorum hemen şimdi bende. Benide tez vakitte hayırlı bi evlilik niyeti.ile listeye ekeleyebilir misiniz? Şimdiden hepimziin duaları kabul olsun inaşşaallah
Bi de son bi soru daha okudum diye günlük bildirim veriyomuyuz?