- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.061
Geçmişolsun canım iyi mi annenBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmiş olsun kuzum.Rabbim anneciğine şifa versinBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
S selametvedua niyetine okudum.Allah’ım kabul etsinDUAMIZ:
99 adet Hasbinallah ve nimel vekil + 1 adet ve nimel mevla ve nimen nasir = yani toplam 100 tane okunacak her gün
27 Ocak:-loyalty
28 Ocak: S selametvedua
29 Ocak: @dreamy07
30 Ocak:Nillatte
31 Ocak: I Ism
1 Şubat: @rainyy
2 Şubat: @Leftright
3 Şubat: @Ada-anne
4 Şubat: Z Zeynoyi
5 Şubat:redvelvetcake
6 Şubat:Cuel
7 Şubat: E Esragull
8 Şubat:mandalina01
9 Şubat:slnn12345
10 Şubat: @agustos72
11 Şubat: @eczpinar00
12 Şubat: @Beyourselff
13 Şubat: @nazifeee
14 Şubat: @Zuleyha65
15 Şubat:Mavi_Eftelya
16 Şubat:Bluepinkkk
17 Şubat: H hazal94
18 Şubat:Mavi ayy
19 Şubat:YagmurSendeanlarsn
20 Şubat: @Huzurkokanmevsimler
21 Şubat: C Canangul133
22 Şubat: @erll
Canım kusura bakma geç yazdım biraz rahatsızım o yüzden okudum7 arkadasımız kaldı okumaya haber vermeyen. Maalesef ıkı gun ust üste okumayanları gruptan çıkarıyorum
Geçmiş olsun can Rabbim şifa versin S selametvedua niyetine de okudum Rabbim gönlündeki tüm duaları ve niyetleri kabul eylesin kalbinize ferahlık versinBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Annen nasil oldu canim? hic bilmiyorduk Allah sifa versin desen okurduk burdan.Ben de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBen de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım. Nasıl annenin durumu?Ben de okudum haber vermeyı unuttum :/ bugun annem ameliyat oldu da kızlar cok yogundum bakamadım gruba kusura bakmayın
Geçmişolsun canım iyi mi annen
Allah razı olsun kızlar cok tesekkur ederimGeçmiş olsun kuzum.Rabbim anneciğine şifa versin