- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.275
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim harikasin guzel sonuclar alicaksin yakin zamanda zaten hedef az hemen kavusacagina eminimBen bugün squatgirl in app ini indirdim telefonuma üç beş hareket kaptım ordan da. Gn içinde de bol bol bacak hareketi yaptım aç-kapa. Arada karın için de egzersiz yaptım
Sen naptın smykmy
Hadi bakalım ben de hareketleri çoğunlukla bebeğimi emzirirken yapıyorum ya da oynarken yanına uzanıp.tebrik ederim harikasin guzel sonuclar alicaksin yakin zamanda zaten hedef az hemen kavusacagina eminim
Yogun bi gundu su saat oldu simdi kesin olan bacak videom gun sonu videom yukarilarda demistim onu yapip yaicam canim
Sayilari az zaten canim bi incele
Vucut olculerini alsan yarin sabah bir ay sonra yine olcsek bakalim kim ne kadar incelmiszTelde çok net göremedim. Tamam o zaman ben de başlıyorum senle
Bi ödül falan koyalım sonuna ya da biri diğerine bişey alsın felan
Şimdi gördüm işteydim bakamamıştım. Teşekkür ederimCanim ozelden orjinal boyutuyla gondermeyi basardim bak istersen bi orda daha net
Bastan baslayalimÖlçüyü hangi bölgelerden alacağız? Ben acemiyim bu ölçü işinde hep kıyafet alıp ona göre hesaplıyordum
Kız yarın 15i senle ben de ölçü alcaz yarın unutmaaaYarin sabah ac karna kilo ve olculerini yaz canim