Iron Lady Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Ocak 2018 1.098 1.360 83 5 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaaylmz #41 lirik guzel .!.: çocuk doğurdum tek bi çatlağım olmadı ama gelişim çağında sürekli ve hızlı uzadığım için çatladım çatır çatır. :) çatlakları geçiren aletler ve tedavi yöntemleri çıkmış .Denenebilir. Genişletmek için tıkla... Çocuk dogurdum Kıbrıs haritasına döndüm bacım çatlamadık tek delik kalmadı :) sinir oluyorum su hamileyken çatlamayan insanlara
lirik guzel .!.: çocuk doğurdum tek bi çatlağım olmadı ama gelişim çağında sürekli ve hızlı uzadığım için çatladım çatır çatır. :) çatlakları geçiren aletler ve tedavi yöntemleri çıkmış .Denenebilir. Genişletmek için tıkla... Çocuk dogurdum Kıbrıs haritasına döndüm bacım çatlamadık tek delik kalmadı :) sinir oluyorum su hamileyken çatlamayan insanlara
pandaseverkiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2018 2.722 7.353 158 5 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sedaaylmz #42 sedaaylmz .!.: Hangi doktora gitmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Endokrine giderseniz bakarlar hepsine söylersiniz sebebini
sedaaylmz .!.: Hangi doktora gitmem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Endokrine giderseniz bakarlar hepsine söylersiniz sebebini