Peki kullanman gereken krem nedir baktinmi kullandın mi ?Merhaba hanımlar her gün artan çatlaklarım yüzünden kafayı yemek üzereyim.Aslında çatlaklarımla problemim yoktu.Onlarla uaşamaya alışmıştım.Ama son 3 aydır ne yaparsam yapayım çatlaklarım sürekli artıyor.Kuru cilde sahibim ama her gün özel yağlarla tüm vücudumu nemlendiriyorum.Sürekli su içiyorum.Düzenli sporda yapıyorum.Aynı zamanda çok düzgün besleniyorum.51 kiloyum ne kilo alıyorum nede kilo veriyorum.Bunlara rağmen çatlaklarım sürekli artıyor ben daha ne yapayım nasıl durdurucam bhnları bana akıl verin kafayı yemek üzereyim
hergün düzenli olarak özel yağlarla nemlendiriyorumPeki kullanman gereken krem nedir baktinmi kullandın mi ?
O zaman geriye bol su içmek kaldı.hergün düzenli olarak özel yağlarla nemlendiriyorum
Ben yağlar kremlerden daha çok nemlendiriyor diye düşündüğümden yağ kullanıyorum.Bazı günler kremle nemlendirdiğimde ertesi gün tekrar kupkuru oluyorYağlar ortamdan nem çekmiyor, sadece cildinizde var olan nemi hapsediyor yani yağlarla aslında ekstra nemlendirmiş olmuyorsunuz cildinizi. Su bazlı nemlendirici krem veya jeller kullanmayı deneyebilirsiniz.
24 yaşındayım 3 ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu bir anda başladıSanki konuyu ben açtım. Kiloya kadar bu kadar olur. Yaşın kaç? 32 yaşındayım. Zaten çatlağa meyilli bir vücudum var ne sürdüysem kar etmedi.
Ben zaten çok fazla su tüketiyorum ve sürekşi kullanmak için bu tarz kremler bütçeme çok fazla maalesefBenim çatlağa yatkın bünyem olmasına rağmen (ergenlikten kalma bacaklarımda var) hamilelikte hiç çatlağım olmadı. Palmers in hamileler için çatlak kremini kullandım belki sende de işe yarayabilir. Zaten kesin çatlağım olur diyip Düzenli bile kullanmamıştım üstelik. Gerçi o dönem alışkın olduğumdan biraz daha fazla su içmiştim onun da biraz etkisi olabilir
Annem 3 çocuk doğurdu ama 2 3 çizgi dışımsa hiç çatlağı yok.3 ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu 3 aydır sürekli artıyorlar başa çıkamıyorum.Kolajen ne işe yarar pekikolajen hapı kullan ama genetik yatkınlığın varsa ne yapsan kurtulamazsin
Yani yağların işlevi o şekilde, nemlendiriciniz cildinize uygun olmayabilir. Birde kuru ciltli olduğunuz için cildiniz hem yağ hem nem bakımından eksiktir büyük ihtimal. Nemlendirici tek başına yetersiz geliyorsa yağ ile karıştırıp deneyebilirsiniz. Belki bu yüzden çatlıyordur. Birde çatlaklar birden ortaya çıkabiliyor malesef. Yani cilt birden dışa vurabiliyor. Ama korkmayın yeni, kırmızı mor çatlakları geçirebilirsiniz, hatta beyazları bile azaltanlar mevcut, inşAllah geçer sizinkideBen yağlar kremlerden daha çok nemlendiriyor diye düşündüğümden yağ kullanıyorum.Bazı günler kremle nemlendirdiğimde ertesi gün tekrar kupkuru oluyor
merhaba bende de ergenlikten kalan çatlaklar var kalça bölgesindeBenim çatlağa yatkın bünyem olmasına rağmen (ergenlikten kalma bacaklarımda var) hamilelikte hiç çatlağım olmadı. Palmers in hamileler için çatlak kremini kullandım belki sende de işe yarayabilir. Zaten kesin çatlağım olur diyip Düzenli bile kullanmamıştım üstelik. Gerçi o dönem alışkın olduğumdan biraz daha fazla su içmiştim onun da biraz etkisi olabilir
Ben de ergenlikte çok çatladım. Hamilelikte haritaya döneceğim diye düşünüyorum. Umut oldunuz bana.Benim çatlağa yatkın bünyem olmasına rağmen (ergenlikten kalma bacaklarımda var) hamilelikte hiç çatlağım olmadı. Palmers in hamileler için çatlak kremini kullandım belki sende de işe yarayabilir. Zaten kesin çatlağım olur diyip Düzenli bile kullanmamıştım üstelik. Gerçi o dönem alışkın olduğumdan biraz daha fazla su içmiştim onun da biraz etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?