Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Günaydınn kızlarrr

Ya Allah zikir sayısı Toplam : 1000 adet
12 Kişi olduğumuz için kişi başına : 83 adet (Duası okunan 87 adet)

Kızlar bazı günler 2 kişi okutucam bilginize..
Ya Allah esmasını 1 haftada bitiricez..

Anlamı:
Tüm isim ve sıfatlan kendinde toplayan yüce Allah'ın zatının, başka hiçbir varlığa verilemeyen ismidir.

Kerameti:
Allah zikrine devam eden kişinin derecesi hem Allah katında hem de insanlar katında artar.
İnsanlar arasında; sevilen, sayılan, sözü geçen kıymetli bir kişi olur.
Duaları kabul görür. Nefis şeytanının şerrinden kurtulur.

Allah Cenabı Hakk’ın Celal ve Cemal gibi bütün isimlerini kapsamaktadır.
Allah diye zikreden Cenabı Hakk’ı bütün isimleri ile anmış olur.
Bütün isimler Allah isminde gizlidir. Diğer isimler Allah İsmi Azamına birer sıfattır.
Allah ismi hiç bir isme sıfat olmaz.
Cenabı Hakk’ın Zatına mahsus bütün isimlerin özellikleri Allah isminde vardır.

Allah ismi; ruhi hastalıklardan, kalp katılığından, küfürden, maddi ve manevi bataklıktan,
nefsin istek ve arzularından kurtulmak, düşmanlarını yenmek, merhamet sahibi olmak,
Allah’ın istediği şekilde hayat sürmek, son nefeste imanlı ölmek, kalbin nurlanması,
imanlı olması ve şifa bulmak, güç, kuvvet ve rızık kazanmak, gizli sırlara vakıf olmak,
hem dünya, hemde ahiret saadetine ermek için zikredilir.

K kalemero Duası :
Özge ; Allahım sana Ya Allah isminle sesleniyorum allahım ortak olacağımız kişi bu hafta paramızı bize ödesin ve hayırlı bir ortaklık olsun allahım sen hızlandır pişman etme Ya Bais sen olmazı oldur avuçlarımıza kondur Rabbim dualarımızı kabul et.Amin.

3. Duamız başladı arkadaşlar...
Okuyan H E okudum yazsın.

K kalemero için okuyoruz..
K kalemero bitince 4. arkadaşa geçicez suan sadece kalemeroya okuyun arkadaşlar... Düzenli gidelim.

Liste :
1: H E
2: betul8516
3: K kalemero
4: elfce92
5: M mavibilgisayar
6: ebruli--
7: A aabbcc1122
8: Cilekkokusu12345
9: G guzbahar / OKUDU
10: @whitepearll
11: mini87
12: tubatesbih

Allahım kabul etsin inşallah ..

Günaydınn kızlarrr

Ya Allah zikir sayısı Toplam : 1000 adet
12 Kişi olduğumuz için kişi başına : 83 adet (Duası okunan 87 adet)

Kızlar bazı günler 2 kişi okutucam bilginize..
Ya Allah esmasını 1 haftada bitiricez..

Anlamı:
Tüm isim ve sıfatlan kendinde toplayan yüce Allah'ın zatının, başka hiçbir varlığa verilemeyen ismidir.

Kerameti:
Allah zikrine devam eden kişinin derecesi hem Allah katında hem de insanlar katında artar.
İnsanlar arasında; sevilen, sayılan, sözü geçen kıymetli bir kişi olur.
Duaları kabul görür. Nefis şeytanının şerrinden kurtulur.

Allah Cenabı Hakk’ın Celal ve Cemal gibi bütün isimlerini kapsamaktadır.
Allah diye zikreden Cenabı Hakk’ı bütün isimleri ile anmış olur.
Bütün isimler Allah isminde gizlidir. Diğer isimler Allah İsmi Azamına birer sıfattır.
Allah ismi hiç bir isme sıfat olmaz.
Cenabı Hakk’ın Zatına mahsus bütün isimlerin özellikleri Allah isminde vardır.

Allah ismi; ruhi hastalıklardan, kalp katılığından, küfürden, maddi ve manevi bataklıktan,
nefsin istek ve arzularından kurtulmak, düşmanlarını yenmek, merhamet sahibi olmak,
Allah’ın istediği şekilde hayat sürmek, son nefeste imanlı ölmek, kalbin nurlanması,
imanlı olması ve şifa bulmak, güç, kuvvet ve rızık kazanmak, gizli sırlara vakıf olmak,
hem dünya, hemde ahiret saadetine ermek için zikredilir.

K kalemero Duası :
Özge ; Allahım sana Ya Allah isminle sesleniyorum allahım ortak olacağımız kişi bu hafta paramızı bize ödesin ve hayırlı bir ortaklık olsun allahım sen hızlandır pişman etme Ya Bais sen olmazı oldur avuçlarımıza kondur Rabbim dualarımızı kabul et.Amin.

3. Duamız başladı arkadaşlar...
Okuyan H E okudum yazsın.

K kalemero için okuyoruz..
K kalemero bitince 4. arkadaşa geçicez suan sadece kalemeroya okuyun arkadaşlar... Düzenli gidelim.

Liste :
1: H E
2: betul8516
3: K kalemero
4: elfce92 / OKUDU
5: M mavibilgisayar
6: ebruli--
7: A aabbcc1122 / OKUDU
8: Cilekkokusu12345
9: G guzbahar / OKUDU
10: @whitepearll
11: mini87 / OKUDU
12: tubatesbih

Allahım kabul etsin inşallah ..

okudum canım Allah kabul etsin tüm Dua kardeşlerimiz Allahım kabul etsin dualarımızı AMİN.....

83 ADET OKUDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…