- 18 Ekim 2015
- 468
- 422
mesajlarda problem var canım sanırım bende dün bir kaç arkadaşa mesaj attım hiç biri gitmiyor o an açıksa gidiyor sanırım yeni liste yapılacak inşallahMsb gelmedi bana arkadaşlar daha okumadım yarın başlanacak sanıyorum. Saat on iki bucuga kadar okurum şimdi desteğini cunku
Canım şuan yemeğe gidicem 12:30 gibi yenı liste yapıcam. Arkadaş bana mesaj gönderdı smdı.okur mavibilgisayar bildirimde yapar ,birazdan istersen yeni listeyi yapabilirsin
tamam canım Afiyet olsun ....Rabbim hayırlı olanı gönlümüzden uzaklaştırmasın hayırsız olanıda aklımızdan gönlümüzden def etsin....Canım şuan yemeğe gidicem 12:30 gibi yenı liste yapıcam. Arkadaş bana mesaj gönderdı smdı.
Dersteymiş. Yemekten gelım yenı lısteyı gönderıcem kızlar.
Hepinizden Allah razı olsun. Allah ne muradınız varsa, (sizin için hayırlısıysa) versın.
BEN SÖLEMİŞTİM SANKİ CANIMbetul8516 canım sende niyetini hazırla öğleden sonra sana okuyacağız inşallah
arkadaşımızda yeni bu liste de yeni karıştırıyorsun sankiBEN SÖLEMİŞTİM SANKİ CANIM
arkadaşımızda yeni bu liste de yeni karıştırıyorsun sankibende ki sayfalarda biliyorum ama arkadaşımıza söylediysen bilemicem
YOK KIZ ATTIM EŞİMLE ALAKALI DUA İSTEDİM HATTA... :d
Canım bana özelden attı sen merak etme ben ayarlamaları yapıyorum :)hımm tamam canım allah kabul etsin liste yayınlansın hemen okuyacağım canımbetul8516
Yok canım olur mu öyle şey .OkuduH E Canim. Kusura bakmayın sabah giriyorum ne te sonra derste olduğum için bakmadım neyseki yetişti Allah kabul etsin tekrar kusura bakmayij
Senıde ekleyım ıstersen canım?liste kapandı mı Canm
cok sevinirim Canm :) sağolasinSenıde ekleyım ıstersen canım?
kendim için 90 okudum tatlımListe :
1:H E / OKUDU
2:betul8516
3: K kalemero
4:elfce92 / OKUDU
5: M mavibilgisayar / OKUDU
6:ebruli--
7: @hst
8:Cilekkokusu12345
9: G guzbahar
10: @whitepearll
11:mini87