Yani gunde 4 kisi icin okuyoruz ya canim. Kimde ise sira o arkadaslar o gün sadece kendileri icin 24 adet okuyor diger 3 arkadasina 20 ser okumuyor mu? Dogru mu anladimdört kisiye okunuyor dort kısı cıkınca
20*10 200
3 kisi 24 okuyor 72
helcinde 26 okuyor
200+72+26 298saydin78
biraz daha dikkatli incelersen anlarsın canımYani gunde 4 kisi icin okuyoruz ya canim. Kimde ise sira o arkadaslar o gün sadece kendileri icin 24 adet okuyor diger 3 arkadasina 20 ser okumuyor mu? Dogru mu anladimKafam karisti ayrica neden 3×24 madem 4 kisi 4×24 olmasi gerekmiyor mu? Hatlar karisti iyice
ayetel kürsi okudum canımbugün benim icin cok önemli bir gün kızlar doktora gidecem nolur bana dualarınızda yer verin . saat ins 13:30 gibi doktorda olacam küçük bi operasyon geçirebilirim Bebek icin3 yıl oldu kucağım bos nolur dualarınızi bekliyorum . besmele , ayetel Kursi ne olursa Allah razı olsun
Canim gecmis olsun. Rabbim yardim etsin. Insallah bir an once evladina kavusursun. Senin icin 7 ayetel kürsi, 7 inşirah okuyacagim canim. Okuyunca yazarimbugün benim icin cok önemli bir gün kızlar doktora gidecem nolur bana dualarınızda yer verin . saat ins 13:30 gibi doktorda olacam küçük bi operasyon geçirebilirim Bebek icin3 yıl oldu kucağım bos nolur dualarınızi bekliyorum . besmele , ayetel Kursi ne olursa Allah razı olsun
Canım 10 adet ayetel kursu 300 adet besmele okudum . Allahım Bebeğini kucağına almayı nasıp eylesın.bugün benim icin cok önemli bir gün kızlar doktora gidecem nolur bana dualarınızda yer verin . saat ins 13:30 gibi doktorda olacam küçük bi operasyon geçirebilirim Bebek icin3 yıl oldu kucağım bos nolur dualarınızi bekliyorum . besmele , ayetel Kursi ne olursa Allah razı olsun
Canım ben kime okunacığını ilk bildirimde yazdım .Yani gunde 4 kisi icin okuyoruz ya canim. Kimde ise sira o arkadaslar o gün sadece kendileri icin 24 adet okuyor diger 3 arkadasina 20 ser okumuyor mu? Dogru mu anladimKafam karisti ayrica neden 3×24 madem 4 kisi 4×24 olmasi gerekmiyor mu? Hatlar karisti iyice
Al hatta sana kolaylık olsun :Yani gunde 4 kisi icin okuyoruz ya canim. Kimde ise sira o arkadaslar o gün sadece kendileri icin 24 adet okuyor diger 3 arkadasina 20 ser okumuyor mu? Dogru mu anladimKafam karisti ayrica neden 3×24 madem 4 kisi 4×24 olmasi gerekmiyor mu? Hatlar karisti iyice
Canım senı lısteye ekledım. 1 arkadaş çıktı haberın olsun..ayetel kürsi okudum canım
Yaaa canim o kadarini anladim rica ederim. Toplam sayıya takıldım. Hesabınız karışık geldi o kadar :)Al hatta sana kolaylık olsun :
Helcın10' 20 adet
Betul8516 ' 20 adet
Kalemero ' 20 adet
Elfce92 ' 20 adet
Okucaksın bukadar basit..
kim cıktı canım listedenCanım senı lısteye ekledım. 1 arkadaş çıktı haberın olsun..
Canım ben yanlışlıkla bu sayfaya reklam amaclı gıren bırını eklemışim :) 13. sıradaydı onun yerıne htchmd yı ekledım :)kim cıktı canım listeden
dikkatli bakılsa karışık değil ama neyse :)Yaaa canim o kadarini anladim rica ederim. Toplam sayıya takıldım. Hesabınız karışık geldi o kadar :)
bende anlamedem kızcan ama..Günlük Er Rahman zikir sayısı Toplam : 298 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına : 20 ( Duası okunan 24 adet ben 26 Tane okuyorum)
Anlamı:
Bütün Yaratılmışlar hakkında hayır ve merhameti tercih eden.
Kerameti: Dünya ve Ahirette Allah’ın sevgilisi olmak için okunur.
Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah’ın rızasını kazandığı gibi, Allah’ın nimetleride ona sunulur. 40 gün riyazet halinde 1000 defa Ya Rahman ismini zikredenin kalp gözü açılır. 5 V akit namazların ardından 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur. Er Rahman ismini; misk, safran, gül suyu karışımı mürekkep ile kağıda yazıp üzerinde taşıyan; insanlar arasında sevgi, saygı görür. Günde 290 defa zikredenin her arzusu gerçekleşir.
Duamız :
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ve eşimi senın yolundan ayırma. Ahirette sevgin ve merhametın bızım ve bütün müslüman kardeşlerımın üzerinde olsun..
Duamız başladı arkadaşlar.
Bugün:H E , betul8516 , K kalemero , elfce92 için okunacak...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / okudu
2:betul8516
3: K kalemero / okudu
4:elfce92 / okudu
5: M mavibilgisayar
6:ebruli--
7: A aabbcc1122 / okudu
8:Cilekkokusu12345
9: G guzbahar
10: @whitepearll / okudu