Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

bende anlamedem kızcan ama..
26 sen okuyon 20 digerleri okucak diyon 13*20 =260 +ssenin26 =286 ozaman
senin duan eksik oluyo
Ben hepinizin eklerını tamamlıcam canım. Kendı eksığimi okudum ben ..

Günlük Er Rahman zikir sayısı Toplam : 298 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına : 20
Duası okunan 24 adet
(Kendı sıram için ben 38 Tane okuyorum
Diğer arkadaşların sırasında ben 34 tane okuyorum)

Anlamı:
Bütün Yaratılmışlar hakkında hayır ve merhameti tercih eden.

Kerameti: Dünya ve Ahirette Allah’ın sevgilisi olmak için okunur.

Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah’ın rızasını kazandığı gibi, Allah’ın nimetleride ona sunulur. 40 gün riyazet halinde 1000 defa Ya Rahman ismini zikredenin kalp gözü açılır. 5 V akit namazların ardından 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur. Er Rahman ismini; misk, safran, gül suyu karışımı mürekkep ile kağıda yazıp üzerinde taşıyan; insanlar arasında sevgi, saygı görür. Günde 290 defa zikredenin her arzusu gerçekleşir.

Duamız :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ve eşimi senın yolundan ayırma. Ahirette sevgin ve merhametın bızım ve bütün müslüman kardeşlerımın üzerinde olsun..

Duamız başladı arkadaşlar.
Bugün: H E H E , betul8516 betul8516 , K kalemero , elfce92 elfce92 için okunacak...

Okuyan H E H E okudum yazsın.

Liste :
1:
H E H E / okudu
2:
betul8516 betul8516 / OKUDU
3: K kalemero / okudu
4:
elfce92 elfce92 / okudu
5:
M mavibilgisayar
6: ebruli-- ebruli--
7: @hst / okudu
8:
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
9: G guzbahar
10: @whitepearll / okudu
11:
mini87 mini87 / okudu
12:
tubatesbih tubatesbih / okudu
13:
htchmd htchmd
14: saydin78 saydin78 / OKUDU

Allahım kabul etsin inşallah ..

bende anlamedem kızcan ama..
26 sen okuyon 20 digerleri okucak diyon 13*20 =260 +ssenin26 =286 ozaman
senin duan eksik oluyo
Aslinda hesap cok basitte canim :) biraz kafa kariştırıyor arkadasımızın hesap sekli. Şöyle olsa idi daha yalın ve anlaşılır olabilirdi.

Yani 13 kisi 20 ser adet okuyor, kendisi icin okuyan da 38 okusa hesap daha basit oluyordu diye dusunuyorum hala :)
20×13
=260

260+38
=298

Aslinda hesap cok basitte canim :) biraz kafa kariştırıyor arkadasımızın hesap sekli. Şöyle olsa idi daha yalın ve anlaşılır olabilirdi.

Yani 13 kisi 20 ser adet kendisi icin okuyan da 38 okusa hesap daha basit oluyordu diye dusunuyorum hala :)
20×13
=260

260+38
=298
bende öle düşündüm ..çünkü anlatımı okuduğumda kafam zaten dolu anlamadım.
konu sahibine sordum

Yani 13 kisi 20 ser adet okuyor, kendisi icin okuyan da 38 okusa hesap daha basit oluyordu diye dusunuyorum hala :)
20×13
=260

260+38
=298
Bu seferlık boyle ıdare edıverın garı bu lısteden sonra daha açıklayıcı basıt bı hesaplama yaparım..

Duası okunan 24 adet

Anlamı:

Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah’ın rızasını kazandığı gibi, Allah’ın nimetleride ona sunulur. 40 gün riyazet halinde 1000 defa Ya Rahman ismini zikredenin kalp gözü açılır. 5 V akit namazların ardından 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur. Er Rahman ismini; misk, safran, gül suyu karışımı mürekkep ile kağıda yazıp üzerinde taşıyan; insanlar arasında sevgi, saygı görür. Günde 290 defa zikredenin her arzusu gerçekleşir.

Duamız :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ve eşimi senın yolundan ayırma. Ahirette sevgin ve merhametın bızım ve bütün müslüman kardeşlerımın üzerinde olsun..

Bugün: H E H E , betul8516 betul8516 , K kalemero , elfce92 elfce92 için okunacak...

Liste :
1:
H E H E / okudu
2:
4:
elfce92 elfce92 / okudu
5:
M mavibilgisayar
7: @hst / okudu
8:
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 / okudu
9: G guzbahar / okudu
10: @whitepearll / okudu
11:
mini87 mini87 / okudu
12:
tubatesbih tubatesbih / okudu
13:
htchmd htchmd
14: saydin78 saydin78 / OKUDU

Allahım kabul etsin inşallah ..

:) olur canım sende bizim eksiklerimizi tamalamak zorunda kalmazsın canım :KK66: birlikte ortak bi yol buluruz. Rabbim kabul etsin dualarımızı
Yoo benım için problem yok.. Ben herhangı bı duada bulunmuyorum zaten.
Birçok arkadaşımız bı çok dua topiğinde bulunuyor zaten . Zaman kaybetmesınler bıde hızlı ılerleyelım dıye az tutmaya calışıyorum..

Yoo benım için problem yok.. Ben herhangı bı duada bulunmuyorum zaten.
Birçok arkadaşımız bı çok dua topiğinde bulunuyor zaten . Zaman kaybetmesınler bıde hızlı ılerleyelım dıye az tutmaya calışıyorum..
Allah razı olsun canim sağol

H E H E ben şimdi okuyacak mıyım ismimi ekledin yoksa yarın mı okuyacağım anlayamadım canım

Duası okunan 24 adet

Anlamı:

Duamız :

Liste :
1:
H E H E / okudu
2:
4:
elfce92 elfce92 / okudu
5:
M mavibilgisayar / okudu