- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Ben hepinizin eklerını tamamlıcam canım. Kendı eksığimi okudum ben ..bende anlamedem kızcan ama..
26 sen okuyon 20 digerleri okucak diyon 13*20 =260 +ssenin26 =286 ozaman
senin duan eksik oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hepinizin eklerını tamamlıcam canım. Kendı eksığimi okudum ben ..bende anlamedem kızcan ama..
senin duan eksik oluyo
Aslinda hesap cok basitte canim :) biraz kafa kariştırıyor arkadasımızın hesap sekli. Şöyle olsa idi daha yalın ve anlaşılır olabilirdi.bende anlamedem kızcan ama..
senin duan eksik oluyo
bende öle düşündüm ..çünkü anlatımı okuduğumda kafam zaten dolu anlamadım.Aslinda hesap cok basitte canim :) biraz kafa kariştırıyor arkadasımızın hesap sekli. Şöyle olsa idi daha yalın ve anlaşılır olabilirdi.
Yani 13 kisi 20 ser adet kendisi icin okuyan da 38 okusa hesap daha basit oluyordu diye dusunuyorum hala :)
20×13
=260
260+38
=298
Bu seferlık boyle ıdare edıverın garı bu lısteden sonra daha açıklayıcı basıt bı hesaplama yaparım..Aslinda hesap cok basitte canim :) biraz kafa kariştırıyor arkadasımızın hesap sekli. Şöyle olsa idi daha yalın ve anlaşılır olabilirdi.
Yani 13 kisi 20 ser adet okuyor, kendisi icin okuyan da 38 okusa hesap daha basit oluyordu diye dusunuyorum hala :)
20×13
=260
260+38
=298
:) olur canım sende bizim eksiklerimizi tamalamak zorunda kalmazsın canım birlikte ortak bi yol buluruz. Rabbim kabul etsin dualarımızıBu seferlık boyle ıdare edıverın garı bu lısteden sonra daha açıklayıcı basıt bı hesaplama yaparım..
Yoo benım için problem yok.. Ben herhangı bı duada bulunmuyorum zaten.:) olur canım sende bizim eksiklerimizi tamalamak zorunda kalmazsın canım birlikte ortak bi yol buluruz. Rabbim kabul etsin dualarımızı
Allah razı olsun canim sağolYoo benım için problem yok.. Ben herhangı bı duada bulunmuyorum zaten.
Birçok arkadaşımız bı çok dua topiğinde bulunuyor zaten . Zaman kaybetmesınler bıde hızlı ılerleyelım dıye az tutmaya calışıyorum..
Ekledi seni de canim bugün okuyorsun 13. Sıradasın canım :)H E ben şimdi okuyacak mıyım ismimi ekledin yoksa yarın mı okuyacağım anlayamadım canım
Kız listede adını görmuyon mu EkledımH E ben şimdi okuyacak mıyım ismimi ekledin yoksa yarın mı okuyacağım anlayamadım canım