Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Canım temizliğe daldım bildirim yapmayı unutmuş olabilirim bütün Esmalarımı okuyorum
canım az önce paylaştığım yeni esmamız dışında 20 dk. önce paylaştığım bildirim alamadığım arkadaşımızın eksik olan esmaları vardı. Onun yerine içine sinmesi için istersen okuyabilirsin canım. Kolay gelsin bu arada canım :)

Teşekkür ederim valla kafa kalmamış bende boya badana derken uçumuşum ben şimdi anladım Allah razı olsun

esmamı ve eksik olan sayıyı aldım

nasıl paylaşım yapıyorsunuz yetisebilrsem bende katılmak istiyorum.
canım hoş geldin, her gün sırayla bir esmamızı paylaşıyorum. Her gün düzenli okuyup okuduğumuzu bildirmek durumundayız. Sadece 10 esmamız kadı. İstersen her gün düzenli okurum bildirim yapabilirim dersen seni de listemize dahil edebilirim. Dediğim gibi 10 esmamız kaldı, karar senin canım

kaçar tane okunuyor?
canım hergün farklı sayılarda olur. Her esmanın ecdeb değeri farklı. Kalan esmalarımızın okunma sayıları fazla değil. Bir kaçının okunma sayısı kişi başına en fazla 100 sadece birkaçı. Çabukta okunuyor ayrıca

Kızlar yeri değil ama sizede sorim dedim
Sizce bu baharatlik nasıl morhipodan aldım annem beğenmedi ben beğendim degistirssem mi sizce kötü mü

Ben de beğendim canım Güle güle Kullan

Canım benim aldım esmamı hem bugünü hem eksik olanları.
Rabbim kabul etsin.
İnşallah G guzbahar da iyidir.

anladım canım 100 adetse bende katılabilirim yarın ne okumam gerekiyor

mehaba kaç tane okmalıyım eksik olanlar dua ne
Benide eklermisiniz bende katilmak istiyorum
Merhaba topigimize hos geldiniz. Hergun sirayla bir esmamizi sayisiyla ve arkadaslarimizin dualarina niyet ederek okuyoruz. Bir onceki sayfada bugunku esmamizi ornek olarak gorebilirsiniz, su anda 10 esmamiz kaldi. Katilmak isterseniz seve seve eklerim. Ama en basindan baslamak isterim de derseniz fikrinize saygi duyarim. Siz bilirsiniz. Hergun duzenli girip okumaniz ve okudugunuzu bildirmeniz gerekiyor. Bu sartlar sizin icin uygunsa eklerim, katilmak isterseniz dualarinizi yazin lutfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…