allah razı olsun. ne çok aradın din konuları. nihayet buldumArkadaşlar merhaba,
Esma’ül-Hüsna okumak ,
ister Allah Rızasını kazanmak ister her hangi bir istek için olsun ;
- Önce Allah ü Teala Hazretleri’nin rızası için 2 rekat namaz kılınır.
Liste bugun akşama kadar açık kalıcak.
- Sessiz,sakin ve haram sayılan herhangi bir şeyin bulunmadığı bir yerde okumak maksada daha uygundur.
- Okumaya başlamadan önce Besmele çekilir.
- Okunacak Esma,kaç kere okunacaksa;o kadar okunur.Ağır ağır okumaya gayret edilir.
- Esmayı her okuyuşun ardından Celle Celalühü(Yüce ve Aziz) denilir. Mesela; “Ya Allah,Celle Celalühü” diye zikredilir.
- Sonunda hacet ne ise o istenir.
- Asla kendiniz için hoş görmediğiniz herhangi bir şeyi başkası için, istemek niyetiyle “Esma okumayın”
Her esma-ül Hüsna'da listeyi tekrar başlatıcam.
Allah şimdiden herkesin dua'sını kabul eylesin.
Kişiler tamamlanınca ilk Olarak Ya Allah esma sını zikir edeceğiz. Herkesın kaç tane okuması gerektığını , o esmanın anlamını, kerametini her sabah bildireceğim.
- ALLÂH
- ER RAHMÂN
- ER-RAHİM
- EL - MELİK
- EL - KUDDÜS
- ES - SELAM
- EL - MÜ’MİN
- EL - MÜHEYMİN
- EL AZÎZ
- EL CEBBAR
- EL MÜTEKEBBİR
- EL HÂLIK
- EL BÂRİ’
- EL MUSAVVİR
- EL ĞAFFÂR
- EL KAHHÂR
- EL VEHHÂB
- ER REZZÂK
- EL FETTÂH
- EL ALÎM
- EL KÂBID
- EL BÂSIT
- EL HÂFID
- ER RÂFİ’
- EL MUİZZ
- EL MUZİLL
- ES SEMî’
- EL BASÎR
- EL HAKEM
- EL ADL
- EL LATÎF
- EL HABİR
- EL HALİM
- EL AZİM
- EL GÂFÛR
- EŞ ŞEKÛR
- EL ALİYY
- EL KEBÎR
- EL HAFÎYZU
- EL MUKÎT
- EL HASÎB
- EL CELÎL
- EL KERÎM
- ER RAKÎB
- EL MÜCÎB
- EL VÂSİU
- EL HAKÎM
- EL VEDÛD
- EL MECÎD
- EL BÂ’IS
- EŞ ŞEHÎD
- EL HAKK
- EL VEKÎL
- EL KAVİYY
- EL METÎN
- EL VELİYY
- EL HAMÎD
- EL MUHSÎ
- EL MÜBDİÜ
- EL MUÎD
- EL MÜHYÎ
- EL MÜMÎT
- EL HAYY
- EL KAYYÛM
- EL VÂCİD
- EL MÂCİD
- EL VAHİD
- ES SAMED
- EL KÂDİR
- EL MUKTEDİR
- EL MUKADDİM
- EL MÜAHHİR
- EL EVVEL
- EL ÂHİR
- EZ ZÂHİR
- EL MÜTEÂLÎ
- EL BÂTIN
- EL VÂLÎ
- EL BERR
- ET TEVVÂB
- EL MÜNTEKİM
- EL AFÜVV
- ER RAÛF
- MÂLİKÜL MÜLK
- ZÜLCELÂLİ VELİKRÂM
- EL MUKSİT
- EL CÂMİ’
- EL ĞANİYY
- EL MUĞNİ
- EL MÂNİ’
- Ed DÂRR
- EN NÂFİ’
- EN NÛR
- EL HÂDÎ
- EL BEDî’
- EL BÂKÎ
- EL VÂRİS
- ER REŞÎD
- ES SABÛR
gözunuz aydın kardeşım. allah herkese mutlu etsınKızlar esma kaçırmadım dimi ya cami var sadece okumadığım.giremedim haftasonu. Size bir müjdem var eşim infaz koruma memurluğunu kazandı hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlündekilerini ömrüne dahil etsin inşallah hayırlısıyla. Bugün de ankaraya geldik bakalım hayırlı haberler alırız burdan da inşallah
Gozunuz aydın canım cok sevindim, insaAllah tedaviniz de olumlu sonuclanir cifte bayram yaparsınız bitanem.Kızlar esma kaçırmadım dimi ya cami var sadece okumadığım.giremedim haftasonu. Size bir müjdem var eşim infaz koruma memurluğunu kazandı hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlündekilerini ömrüne dahil etsin inşallah hayırlısıyla. Bugün de ankaraya geldik bakalım hayırlı haberler alırız burdan da inşallah
1-Nefs
2-htchmd
3- G guzbahar ( Zul Celal-i Vel İkram ve El Muksit zikrini de okuyacaksin canim)
4-saydin78 (Sevda)
5-gulfuren (Gülşen)
6-herseymibosgelir
7-eilenn
8-Lale kozan (Veysiye)
9-Kadriye1944
10-Selenofil
EL-CAMÎ
İstediğini istediği zaman istediği yerde toplayan
Niyet: Küsleri barıştırmak için
EL-CAMÎ
Esmasının okunma sayısı 114'tür.
Herkes kendisi için 15
Diğer 9 arkadaşı için de 11'er adet okuyacaktır.
Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin
htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.
G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.
saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekildedöllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...
gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin
herseymibosgelir 'in Duası:
Allahım kabul ettiğin dualarımız için sana şükürler olsun. Anneme, babama, vatanıma hayırlı bi evlat olmayı Sana hayırlı bir kul olmayı bana nasip eyle, günahlarımı bağışla, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma, Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et Rabbimm. Amin.
eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin
Lale kozan (Veysiye) 'nin Duası:
Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasınlar, bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım. Hz Adem' i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişlerime de can ver emeklerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi, anneme kardeşlerime huzur içinde yaşamayı nasip et rahmetli babamın mekanını cennet et
Kadriye1944 'ün Duası:
Allahım eşimi borçlarından kurtulması için bize hayırlı kapılar aç çocuklarımı ailesine vatanına milletine sadık ve salih olanlardan eyle anneme kardeşlerime cümle müslümanlara sağlık ver bizleri yolundan ayırma ya Rab, kardeşimLale kozan ve onun gibi çocuk isteyenlerin ellerimi boş çevirme
Selenofil 'ın Duası:
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ya muheymin sen selamsin rahimsin rahmansin Allahım sen meliki Muktedirsin yeri göğü yaradansın Allahıum sen hazal kulunun ve ailesinin işlerini en hayırlı şekilde çöz kapalılıklarını aç feraha kavuştur sen ona hayırlı bir sekilde kpss yi kazanmayi nasip et hayırlı bir kapilar ac ona ve ailesine Ailesiyle birlikte huzur dirlik birlik ver üzerlerinde nazar kıskançlık varsa sen gider. hayırlı bi sekilde borclarini odesinler yollarinda gitmeyen işlerini sen yola getir abisinin evine huzur ver ve abisinede hayırlı bir is nasip eyle maddi sıkıntılarını giderannesine acil şifalar ver babasini ve bütün şoförleri koru hayırlı kazanç ver ve ablasinin işlerini kolaylaştır dogudaki tayini hayırlı bi yere gelsin ablasina ve hazal kuluna hayırlı kismetler evlilik nasip eyle ve icinde de ( tüm mumin genç kizlarimiza) Ya Rabbim dualarimiz kabul eyle gunahlarimizi af eyle .Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Kızlar esma kaçırmadım dimi ya cami var sadece okumadığım.giremedim haftasonu. Size bir müjdem var eşim infaz koruma memurluğunu kazandı hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlündekilerini ömrüne dahil etsin inşallah hayırlısıyla. Bugün de ankaraya geldik bakalım hayırlı haberler alırız burdan da inşallah
Canim benim eklerim tabi ki. Duanı yazar misin?Beni daha ekler misiniz
Kızlar esma kaçırmadım dimi ya cami var sadece okumadığım.giremedim haftasonu. Size bir müjdem var eşim infaz koruma memurluğunu kazandı hepinizden Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlündekilerini ömrüne dahil etsin inşallah hayırlısıyla. Bugün de ankaraya geldik bakalım hayırlı haberler alırız burdan da inşallah
Sağlıkli ve hayırlı bir bebeğimin olmasını nasip etsin rabbim. Bir ay sonra 3. Tüp bebek tedavisine baslayacagim. İnşallah bu kez hamile olup bebeğimi kucaguma almak nasip olur.Canim benim eklerim tabi ki. Duanı yazar misin?
Evet hayatim ikiside okunduSelenofil canım El-Camî esmamızı okuyorum demiştin. Okudun mu? Sonra da El-Ganîy esmamızı paylaştım. O da okunacak tatlım
1-Nefs
2-htchmd (El Camî zikrimizi de okuyacaksın canım)
3- G guzbahar ( Zul Celal-i Vel İkram, El Muksit ve El-Camî zikrimizi de okuyacaksın canım)
4-saydin78 (Sevda)
5-gulfuren (Gülşen) (El-Camî zikrimizi de okuyacaksın canım)
6-herseymibosgelir (El-Camî zikrimizi de okuyacaksın canım)
7-eilenn
8-Lale kozan (Veysiye)
9-Kadriye1944
10-Selenofil
11-whiterose00
EL-GANÎY
Çok zengin ve her şeyden müstağni
Niyet: Büyük servet ve geniş rızık
EL-GANÎY
Esmasının okunma sayısı 1060' tır.
Herkes kendisi için 100,
Diğer 10 arkadaşı için de 96' şar adet okuyacaktır.
Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin
htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.
G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.
saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekildedöllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...
gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin
herseymibosgelir 'in Duası:
Allahım kabul ettiğin dualarımız için sana şükürler olsun. Anneme, babama, vatanıma hayırlı bi evlat olmayı Sana hayırlı bir kul olmayı bana nasip eyle, günahlarımı bağışla, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma, Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et Rabbimm. Amin.
eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin
Lale kozan (Veysiye) 'nin Duası:
Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasınlar, bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım. Hz Adem' i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişlerime de can ver emeklerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi, anneme kardeşlerime huzur içinde yaşamayı nasip et rahmetli babamın mekanını cennet et
Kadriye1944 'ün Duası:
Allahım eşimi borçlarından kurtulması için bize hayırlı kapılar aç çocuklarımı ailesine vatanına milletine sadık ve salih olanlardan eyle anneme kardeşlerime cümle müslümanlara sağlık ver bizleri yolundan ayırma ya Rab, kardeşimLale kozan ve onun gibi çocuk isteyenlerin ellerimi boş çevirme
Selenofil 'ın Duası:
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ya muheymin sen selamsin rahimsin rahmansin Allahım sen meliki Muktedirsin yeri göğü yaradansın Allahıum sen hazal kulunun ve ailesinin işlerini en hayırlı şekilde çöz kapalılıklarını aç feraha kavuştur sen ona hayırlı bir sekilde kpss yi kazanmayi nasip et hayırlı bir kapilar ac ona ve ailesine Ailesiyle birlikte huzur dirlik birlik ver üzerlerinde nazar kıskançlık varsa sen gider. hayırlı bi sekilde borclarini odesinler yollarinda gitmeyen işlerini sen yola getir abisinin evine huzur ver ve abisinede hayırlı bir is nasip eyle maddi sıkıntılarını giderannesine acil şifalar ver babasini ve bütün şoförleri koru hayırlı kazanç ver ve ablasinin işlerini kolaylaştır dogudaki tayini hayırlı bi yere gelsin ablasina ve hazal kuluna hayırlı kismetler evlilik nasip eyle ve icinde de ( tüm mumin genç kizlarimiza) Ya Rabbim dualarimiz kabul eyle gunahlarimizi af eyle .Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
whiterose00 ' ın Duası:
Sağlıkli ve hayırlı bir bebeğimin olmasını nasip etsin rabbim. Bir ay sonra 3. Tüp bebek tedavisine baslayacagim. İnşallah bu kez hamile olup bebeğimi kucagıma almak nasip olur.
inşallah . allah seni mesut etsın sağlıklı bebeş ileSağlıkli ve hayırlı bir bebeğimin olmasını nasip etsin rabbim. Bir ay sonra 3. Tüp bebek tedavisine baslayacagim. İnşallah bu kez hamile olup bebeğimi kucaguma almak nasip olur.