Canim reglim oyuzden katilamiycamayseygt1453 feraheymen @kalemero @betul8516 @hst G guzbahar @milad_tb Cilekkokusu12345 Nefs @ikihayat kızlar katılmak istermisiniz?
evet haymeana yımhaymanalı mısınız
önemli degil kuzum biz senin yerinede okuruz mazaretin bitince de sen mazaretli bi arkadasın yerine okursun istersenCanim reglim oyuzden katilamiycambende bu usulu yapmak istiyodum da kismet olmuyor bi turlu
Canim reglim oyuzden katilamiycambende bu usulu yapmak istiyodum da kismet olmuyor bi turlu
ekliyorum şimdiKatilirim canim
ayseygt1453 feraheymen @kalemero @betul8516 @hst G guzbahar @milad_tb Cilekkokusu12345 Nefs @ikihayat kızlar katılmak istermisiniz?
Canım benim çok isterdim ama çalıştığım için zor olurayseygt1453 feraheymen @kalemero @betul8516 @hst G guzbahar @milad_tb Cilekkokusu12345 Nefs @ikihayat kızlar katılmak istermisiniz?
tabiki pay edilecekCanım benim çok isterdim ama çalıştığım için zor olur
Günlük okunacak sayılar bolusulecekmi
pay edilecek kuzum** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (201)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
Bolusulecekmi sayılar kişi basımı
Bu hafta çok yogundum katilamayacagim inşallah bidakine olur uykusuz kaldik ben bir hafta idare ederdim ama eşim bensiz yatmaz yatağa iki haftadır dinlenemedikpay edilecek kuzum
Tamam bu liste tamamlaninca haber ederimBu hafta çok yogundum katilamayacagim inşallah bidakine olur uykusuz kaldik ben bir hafta idare ederdim ama eşim bensiz yatmaz yatağa iki haftadır dinlenemedik
Allahım kabul etsin inşallah
313 sayisi da diger sayikar da 7 kisiye pay edilecekBende katılmak istiyorum ama son gecede 313 mü okiycaz sadece 1 kişi yani bide 2 güne kadar regl olucam ki inşallah olmaz bebisim vardır. Onu nasıl yapicam
Adetliyken yardımcı olursanız benide ekleyin lütfen :)313 sayisi da diger sayikar da 7 kisiye pay edilecek
Ekkeyeyim mi listeyeBende katılmak istiyorum ama son gecede 313 mü okiycaz sadece 1 kişi yani bide 2 güne kadar regl olucam ki inşallah olmaz bebisim vardır. Onu nasıl yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?