- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Sagip kaşıkla veriyorum cnm o zaman alıyor ama hep sagarsam da kesilecek süt diye korkuyorum zaten sutüm iyice azaldı. Idrar yolu enfeksiyonu yok cnm dün tahlil yaptırdık.Sağıp kaşıkla falan vermeyi denedin mi yada enjektör yardımıyla bir arkadaşım biberona alışmasın diye memeyide almayınca bir kaç ay o şekilde besledi, uğraştırıyor ama karnı doyunca sakinleşir belki ,bir de idrar Yolu enfeksiyonu varsa beslenmeyi reddediyorlar .
Canim kakasinin hiç kan olmadı olsa gözümden kaçmazdi. Kaç doktora götürdüm hiç alerjiden bahsetmedi ler.Alerji olursa kakasından anlaşılıyor, popoda kırmızılı kakada kan olur. İyi bir çocuk doktoruna gittiniz mi?
Aynen dediginiz gibi birkaç yudum çekip aglamaya başlıyor durduramiyorum. Bende gezerek deniyim belki işe yarar.Çok geçmiş olsun. Diğer sorunlar hakkında bilgim yok umarım tez vakitte iyileşir ama benim de 3 aylık bebeğim var dediğiniz gibi emmek istemiyor bir kaç yudum çekip ağlama krizine giriyordu. Ben önce emzirme aralarını açtım ve gezerek emzirmeye başladım sorunumuz tam olarak bitmese de bayağı düzeldi.
Şimdi o büyüdüğü için artık daha hızlı emebiliyor ve doyuyor olabilir tam acıkmadan emzirmeye çalışınca ağlıyorlar sanırım.
Tamamen gaz göstergesi. Probiyotik damla kullanabilirsiniz. Dışkılamayı artırır. Gazı da azaltır.Aynen dediginiz gibi birkaç yudum çekip aglamaya başlıyor durduramiyorum. Bende gezerek deniyim belki işe yarar.
3. Ayında bizim uyku düzeni tepe takla olmuştu geceler çok ağlıyor gündüz doğru dürüst uyumuyordu büyük ihtimal hala gaz sancısı var ufurum dedikleri şeye baktir oglumada öyle dedi çocuk doktoru çıktık çocuk kalp doktoruna hiç bir sorun çıkmadı3 ay 10 günlük bir oğlum var kızlar bilen bilir. Oğlum daha karnimdayken böbrek büyümesi var hala da devam ediyor. Onun için tedavi görüyoruz. Aynı zamanda kolik bir bebek sürekli ağlıyor. 3.cu ayı bitti rahatliyacaz derken hala da durmadan ağlıyor. Bugün yine doktordaydik tahlil istedi yarın çıkacak sonuçlar. Bunca problem yetmezmiş gibi şimdi de kalbinde ufurum var dedi. Beynim allak bullak. Yaklaşık 1 aydır doğru düzgün emmiyordu sadece anne sütüyle besledim bu zamana dek ama yok son 1 haftadır özellikle gece hariç emmiyor. Doktora sordum mama ver dedi. 2 çeşit mama aldık aptamil ve bebelac gold ama yok almıyor. Sürekli ağlıyor emzik dışında ne mama ne anne sütü almıyor. Gogsumu verince ağlamaktan mosmor oluyor ama emmiyor. 2 yaşında bir oğlum daha var sürekli gözümün içine bakıyor ilgi bekliyor ama onunla da ilgilenemiyorum. Napayım kızlar böyle giderse sutüm kesilecek xaten iyice azaldı lütfen yardımcı olun bi akıl verin
Bilmiyorum ki cnm. Alerji olursa nasıl anlaşılır ki bilgin var mı?
üzülmeyin endişe etmeyinCanim aynen zaten takip ettiriyoruz da işte bu ağlamasına çözüm getiremedik. Valla artık ağlamasın i da geçtim sabaha kadar kucagimda hoplatmaya raziyim ama anne sütü almaması aç kalması öldürüyor beni mama da red ediyor napacagimi şaşırdım
Onun yerine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı verirsem sakıncası olur mu acaba?Tamamen gaz göstergesi. Probiyotik damla kullanabilirsiniz. Dışkılamayı artırır. Gazı da azaltır.
Zeytinyağı bazı çocuklara ağır gelebiliyor. Benim bebeğimi aşırı kusturuyordu. Dikkat edin derim.Onun yerine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı verirsem sakıncası olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?