- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
- Konu Sahibi halime-halimee
Allah yerden göğe kadar razı olsun sizlerden kızlar Mevlam hepimizin kuzusunu korusun gözetlesin inşallah bu akşam pompayla sağarken bi kaç damla geldi sütüm inşallah gelmeye devam eder meleğimi emzirebilirim o kadar çok özlüyorum ki onu anlatamam sürekli dua ediyorum hem benim kuzuma hemde cümlesininkine doktor alyuvarlarının yıkıma uğradığını ve hemoglobin değerinin düştüğünü söylemişti sürekli aklımda olan şey bu acaba yükselir mi bu geçici bi durum mu ne kadar sürede yükselir bileniniz Allah korusun ama böyle bir şeyi yaşayanınız var mı sersemledim resmen hiçbir yere sığmıyorum nereye baksam kuzumun yüzünü görüyorum yarın bir buçukta doktor durumunu söyleyecek kurban oluyum dua edin hayırlı bir haber versin bana kuzumu meleğimi tez zamanda kucağıma alıp evime dönüyüm ciğerimi parçamı orada bırakıp gelmek diri diri öldürüyor beni :'((((((
Üzülme lütfen çok etkilendim yazdıklarından allah yavrunu sana kavustursun en kısa zamanda. Korkma bebeğin gerçekten iyi olacak, benim annemle babamda kn uyusmazlığı varmıs doğar doğmaz ısın tedavisine almıslar beni, iki haftada iyi olmusum, şuanda bebeğin iyileşme aşamasında gün geçtikçe daha da iyi olacak. Sen dimdik durmalısın bebeğin için.
Sütün gelmesi için de sıcak havlu ile masaj yap devamlı çok iyi geliyormus.