hocam ben 7 yillik evliyim.turkiyeden almanyaya gelin geldim ustelik cok erken yasta.4sene sonra bi oglum oldum suan 3 yasinda. dogumdan sonra depresyon gecirdim ama kimse orali olmadi yani tedavi görmedim evde kendimi yedim bitirdim. hamileyken evime hirsiz girdi merdivenlerden yuvarlandim.anlatilacak cok sey var ama özet geciyorum. hamileligim,dogumum,logusaligim olabilecek en kötü sekilde gecti.ustelik dogum sonrasi bosanmaya kalkistik daha yeni toparlaniyorum.benim size sorum suki yaklasik 1 yildir her gece kabus görüyorum.gunluk hayatta halledemedigim sorunlar,icime attiklarim ,korkularim hersey kac katini ruyamda görüyprum.bazen ben cigliklarima kalkiyorum. bazen esim kaldiriyor. uyaniyorum uykuya dalinca tekrar devam ediyor. artik ruyamda ölmekten, oglumu kaybetmekten.surekli ucaktan düsmekten:), bosanmaktan,cehenneme girmekten yoruldum. ustelik o kadar etkilediki bu beni bi citirti duydugumda ödüm kopuyo.evde tek kalamiyorum gibi bi sürü sorun. sizce ben bu rüyalardan nasil kurtulabilirim.
bide sizce aile icinde karsi taarafdaki buyuktur kalbi kirilmasin,saygiszilik olmasin diye alttanmi almaliyim.cok sa icimdekileri döukiyim patliyimmi:)?
simdiden tesekkurler
bide sizce aile icinde karsi taarafdaki buyuktur kalbi kirilmasin,saygiszilik olmasin diye alttanmi almaliyim.cok sa icimdekileri döukiyim patliyimmi:)?
simdiden tesekkurler