her erkeği dize getiren bi kadın vardır.....

benim eşimi sadece annesi dize getiriyor düşünsenize koskoca adam acayip çekiniyo annesinden ama ne çekinme nede aşk konuşuşnda ben dize getiremedim yapmam gereken nedir onuda bilmiyorum kafamçokkarıştıbanada öğretir mi işin ehli olan biri:1closedeyes:

canım benim bunun için çaba harcamazsınki.. kendiliğinden olur... bence sende eşini dize getirmişsinki hala seninle evli gönlün rahat olsun tatlım benim....a.s.

bilemiyorum hürremcim ama getiremedim sanırım evli olmakta bitmiyo ki sanki dize getirmek ayrı bi marifetmiş gibi geliyor bana ayrıca hayatım nickini çok beğendim ben tarihimizde ki hürreme bayılırdım umarım sende onun kadar şanslı olursun

ben karsimdaki erkegin guclu durmasini, kararlarinin, yanlislarinin, dogrularinin, hatalarinin arkasinda olmasini isterim. karsimda bana karsi kuculmesini gormek istemem

Eşim genel anlamda sert mizaçlı bir insandır.
Ama zaman içinde biraz daha sakin oldu bilmem yaşıyla mı alakalı yoksa benim telkinlerimlemi?

bilemiyorum hürremcim ama getiremedim sanırım evli olmakta bitmiyo ki sanki dize getirmek ayrı bi marifetmiş gibi geliyor bana ayrıca hayatım nickini çok beğendim ben tarihimizde ki hürreme bayılırdım umarım sende onun kadar şanslı olursun

ayy tatlımbenim çok naziksin...bende hürreme hayranım ..kadın rusyanın küçük bi köyünden osmanlının valide sultanlığına kadar yükselmiş.. HIRSA BAK....
ben kadının hırsına hayranım.. a.s.

ben karsimdaki erkegin guclu durmasini, kararlarinin, yanlislarinin, dogrularinin, hatalarinin arkasinda olmasini isterim. karsimda bana karsi kuculmesini gormek istemem

canım sevmek aşık olmak küçülmek dedek değilki...
bir insan sevdikçe büyür bence... ve tabiri caizse dize gelir.. durulur...bunun için şarkılar bile var.....a.s.

İkimizde keçi gibi inatçıyız.
Ama aşkım bidenem göznurum beni kırmamak için elinden geleni yapıyor bunun farkındayım sorun çıkartan ben çözümleri bulan genelde kendisi oluyor.

Bana söylediği bir söz vardır.Ben zorları severim sende çok zordun işte bu yüzden seni çok seviyorum ve gün geçtikçe bağlanıyorum.Konu ne olursa olsun ortak karar alınır bunu alırken ufak çaplı bir gerginlik yaşanır sonra ikimizde kendi halimize güleriz.Herşey karşılıklıdır aradaki saygıyı kaybetmemek için elimizde geleni yapıyoruz.O benim ilkim ve ben onu çok seviyorum.Zorluklarla başladı zorluklarla devam ediyor şafak karanlık:çok üzgünüm:

Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret:eek::asigim:

canım benim askermi bekliyorsun ..? bende eşimi asker bekledim..
çok zor...
bak ne güzel sölemişsin aşkım beni kırmamak için elinden geleni yapıyor diye bu da bir nevi dize geliştir... a.s.

Eşim genel anlamda sert mizaçlı bir insandır.
Ama zaman içinde biraz daha sakin oldu bilmem yaşıyla mı alakalı yoksa benim telkinlerimlemi?

bence sen etkilisin bu durumda... yani bir dize geliş var......
zaten seven ler birbirini kırmamalı... maçoluğa gerek yok değil mi?a.s.

hürrremcim
bir formda hostes olduğunu söylemişsin sınava falan mı girdin acaba arkadaşım çırpınıp duruyo ne zamandır öğrenmek için bize bi yardımcı olabilirmisin izlememiz gereken yol nedir acaba?

dize getirmek bence yerinde bir laf değil enazından eşim için kullanamam bu lafı..ama çevremde duyduğum oldu gerçekten dize getirilecek erkek olduğunu ve bunu başaran kadınlar olduğunu...

canım benim ... ben kalben dize getirmek ten bahsediyorum zaten...
kimse kimseyi sığmadığı bi kalıba sokmaz zaten...
sevmek anlamında kullanılan bi değim....ben böle kullanmak istedim en azından....
bence evliysen ,eşin seni tercih ettiyse,ve vazgeçemiyorsa.. zaten dize gelmiştir... yanılıyormuyum... kötü bi mana yok yani....a.s.

hürrremcim
bir formda hostes olduğunu söylemişsin sınava falan mı girdin acaba arkadaşım çırpınıp duruyo ne zamandır öğrenmek için bize bi yardımcı olabilirmisin izlememiz gereken yol nedir acaba?

ewet tatlım ama şimdi görevde değilim evlilik yüzünden bir arada götüremedim mesleğimi... çok ayrı kalınıyor ewden...birde rahatsızlandım... yani zorunlu oldu ayrılmam...ama hala gönlüm uçmaktan yana..... dilerim düzelince işe geri dönebilirim..
arkadaşın öncelikle yaşı kaç eğer genç ise bu tür sınavlara hazırlayan okullar var ve iş garantili...ama özel hava yollarında yani charter uçan havayollarında iş garanti ediyorlar...
bu okullar ıst var...
ama ben yıllar önce thy nin sınavına girdim ve bi kaç aşamalı bi sınavdı kazandım... önce part time uçtum çünkü okuyordum sora kendi mesleğimden vazgeçip uçmayı tercih ettim ve kadroya alındım...
bu tür sınavlar gazetelerde yayınlanıyor oradan haberdar olabilir.. ve şimdi internettede takip olanağı var .. bizim zamanımızda yoktu... sadece gazetelerden TYH nin sınav açyığını öğrenebilirdik... şimdi her şey daha kolay..
ama bu iş çok zor.. ast üst ilişkisi var ...yeni gelen ler biraz eziliyor... sinyorita arttıkça söz sahibi olman gibi....ama çok istiyorsa denesin .. benim bi kaç y-tanıdığım bu işe başvurdu ve kazandılar.. ama gerisi gelmedi yapamadılar.... iyi düşünsün .. bence denesin içinde kalmasın en azından....a.s.
başka öğrenmek istediğiniz bişi olursa profilimdende bana ulaşabilirsiniz..yerimseniben

hım anlatım bunu ona yaşı daha 24 ama güzel bi kız boy kilo falan nasıl olcak şimdi yanımda anlattım seni ona heyecanlandı netten bakcaka.s.

merhaba ablacıgım senın konuna yazmazsam olmaz.yerimseniben
bende dıze getırdıgımı sanmıyorum cunku her ıstedıgımı pek yapmaz
ama ne bıleyım cok sevıyorum kocamı öyle dıze getırmeye calısmadım bılmıyorum.:asigim:

merhaba ablacıgım senın konuna yazmazsam olmaz.yerimseniben
bende dıze getırdıgımı sanmıyorum cunku her ıstedıgımı pek yapmaz
ama ne bıleyım cok sevıyorum kocamı öyle dıze getırmeye calısmadım bılmıyorum.:asigim:

canım benim tatlışım.... bence her dedğini yapmış olması yada yapmaması dizegerirdin yada getirmediğin anlamına gelmez...
bence sen eşini dize getirmişsin ki hala senin yanında.. ve sana ait....
allah mutluluğunu daim etsin canım benim....a.s.

hürrremcim

canım ben sana yazdığım ve bana yazdığın cevapları göremiyorum yaaa... neden oldu böle... benim açıklamamı sen göerbiliyormusun....?
ben yinede yazayım....
boy kilo okadar da önemli değil... arada çok aşırı fark yoksa.yani çok kısa ve kilolu değilse sınava girer.. birde yabancı dili çok iyi ise sorun olmaz.. eğer ikinci bir dili varsa çok daha avantajlı duruma geçer......
hakkında hayırlısı olsun.....arkadaşının....a.s.

ewet tatlım ama şimdi görevde değilim evlilik yüzünden bir arada götüremedim mesleğimi... çok ayrı kalınıyor ewden...birde rahatsızlandım... yani zorunlu oldu ayrılmam...ama hala gönlüm uçmaktan yana..... dilerim düzelince işe geri dönebilirim..
arkadaşın öncelikle yaşı kaç eğer genç ise bu tür sınavlara hazırlayan okullar var ve iş garantili...ama özel hava yollarında yani charter uçan havayollarında iş garanti ediyorlar...
bu okullar ıst var...
ama ben yıllar önce thy nin sınavına girdim ve bi kaç aşamalı bi sınavdı kazandım... önce part time uçtum çünkü okuyordum sora kendi mesleğimden vazgeçip uçmayı tercih ettim ve kadroya alındım...
bu tür sınavlar gazetelerde yayınlanıyor oradan haberdar olabilir.. ve şimdi internettede takip olanağı var .. bizim zamanımızda yoktu... sadece gazetelerden TYH nin sınav açyığını öğrenebilirdik... şimdi her şey daha kolay..
ama bu iş çok zor.. ast üst ilişkisi var ...yeni gelen ler biraz eziliyor... sinyorita arttıkça söz sahibi olman gibi....ama çok istiyorsa denesin .. benim bi kaç y-tanıdığım bu işe başvurdu ve kazandılar.. ama gerisi gelmedi yapamadılar.... iyi düşünsün .. bence denesin içinde kalmasın en azından....
başka öğrenmek istediğiniz bişi olursa profilimdende bana ulaşabilirsiniz..

benim sevgilimde hep diz modundaa:asigim: ama arada sırada dikleşipp heyyy kazak erkeğim hala ben demeyide unutmuyo :dilcikar:sağolsun hiiç unutturmazz:1closedeyes:

X