her erkeği dize getiren bi kadın vardır.....

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
her erkeği dize getiren bi kadın vardır ...
ya siz erkeğinizi dize getirenlerdenmisiniz?yerimseniben

Uğraşmam ki dize getirmek için...
Sadece karşı cins değil, kimseyi dize getirmek için uğraşmadım...
O yüzden bilmiyorum getireiblir miyim, getiremez miyim ?

İstediklerimi genellikle yapar eşim ama onu dize getirmek gibi bir
deyim saygısızca olur... Öyle bir yakıştırma yapamam...

ben dize getirdiğimi düşünüyorum o durduk yerde ilgilenmezse ben hiç ilgilenmem sonra onun havası söner :smiley-cool:

dize getirmek bence yerinde bir laf değil enazından eşim için kullanamam bu lafı..ama çevremde duyduğum oldu gerçekten dize getirilecek erkek olduğunu ve bunu başaran kadınlar olduğunu...

eşim konu olunca dize getirmem çünkü zaten hiç bi sorunu yada değişicek bi yanı yokk..........
ama eğer dizginlenicek bi yanı olsaydı evet dizginlerdimm..
çünkü ilişkiler emek ister. ben boşvermezdim yani....

asla dize getirmem bir erkegin şanı şerefi gururu olmalı
Ben eşimi baz alarak yasıyorum güçsüz gurursuz şekilde dize gelmesini hoş karşılamam..
Zaten bu kelime bile çok çirkin çok ayıp erkekler yarının babalarıdır derin yazdım biraz..
Dize getirmek istedigini yaptırmak anlamında ise dogru ne ise o olur zaten
İyi güsel tatlı dille de eşimi içinden gelerek etkileyebilirim die düşüüyorum...

Ne nişanlım beni ne de ben onu dize getirmek için herhangi bir uğraş vermedik vermeyiz de !
Bi düşünsenize.Sizin yerinize eşiniz/sevdiğiniz sizi dize getirmeye çalışsa ???.:eek:klava:
Çok kaba ve saygısızca bence.Sonuçta biz birbirimizi olduğumuz gibi kabullendik.Ötesi yok :1closedeyes:.Hem unutmayın tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır.

kötüü yoldamıkii yolaa getireyimm ben onuu herşeyiylee kabul ettimmmm
beni dizee getirmek için benimlee evlenirmisin demedikiii banaa
beraberr yaşamakk içinn evlenirmisin dediii

hiç kimdeyi dize getirmek için falan uğraşamam
zaten kafamız uyuşuyorsa yer alır
uyuşmuyorsa yanımda olmak gibi bi lüksü olamaz:1closedeyes:

dize getirmek degilde düzeltmeye çok çalıştım daha dogrusu kendine güvenin gelmesini için çok ugraştım ve başardım sayılır...ama zaten her istedigim oldugu için kendime döndürmek açısından bir soruunum asla olmadı

kızlaar siz konuyu başka türlü algıladınız... kimse kimseyi olmadığı bi kalıba sokmaya yada sığdırmaya çalışmamalı tabiki..
ben aşık etmek anlamında dize getirmekten bahsediyorum...KALBEN YANİ..
bence sizler eşleriniz yada sevgililerinizi ne kadar kabul etmesenizde zaten dize getirmişsiniz......a.s.

dize getirmek kotu anlamda degilki bence....
benim esim benle evlenmeden once gece yarisi eve gelen, hatta gidip gunlerce arkadasinda kalan,
nerde bulup orda yiyen, bi adamdi ama ben onu dize getirdim annesini babasini dinlemeyen adam beni dinliyo....herkes bu duruma cok sasiriyo.....ama onu dize getirmek icin neyaptim falakayami yatirdim? hayir sadece sevdim ve oda artik duzgun yasamasi gerektigini ogrendi.....
a.s.

İkimizde keçi gibi inatçıyız.
Ama aşkım bidenem göznurum beni kırmamak için elinden geleni yapıyor bunun farkındayım sorun çıkartan ben çözümleri bulan genelde kendisi oluyor.

Bana söylediği bir söz vardır.Ben zorları severim sende çok zordun işte bu yüzden seni çok seviyorum ve gün geçtikçe bağlanıyorum.Konu ne olursa olsun ortak karar alınır bunu alırken ufak çaplı bir gerginlik yaşanır sonra ikimizde kendi halimize güleriz.Herşey karşılıklıdır aradaki saygıyı kaybetmemek için elimizde geleni yapıyoruz.O benim ilkim ve ben onu çok seviyorum.Zorluklarla başladı zorluklarla devam ediyor şafak karanlık:çok üzgünüm:

Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret:eek::asigim:

benim eşimi sadece annesi dize getiriyor düşünsenize koskoca adam acayip çekiniyo annesinden ama ne çekinme nede aşk konuşuşnda ben dize getiremedim yapmam gereken nedir onuda bilmiyorum kafamçokkarıştıbanada öğretir mi işin ehli olan biri:1closedeyes:

eşim biraz asiydi üniversitede okurken..ben aşkımı sevgimle aşkımla dize getirdimm:teytey:
sonuç muuuuu?????????
çok güzel giden bir evliliğim var:nazar:

işte benim anlatmak istediiğim dize getirme....

canım allah mutlulığunuzu daim etsin rabbim ayırmasın...a.s.

Evet benim sevgilimde dize geldi...
Ben dize getirdim onu :)
Önceden hiç hoşlanmadığım arkdaşları vardı serseri diyeyim öyle yani artık hiçbiri ile görüşmüyor...
Kız arkdaşları ile de artık hiç gördümü slm vermiyor ben buna kızıyorum çünkü bi kere uyarmam yetti...
Aynı şekilde bunlar benim içinde geçerli bu yukarda yazdığım ortak bi karardır...
Biz hep birlikteyizdir...Bizim hayatımızda arkadaş diye pek bişi yok.Kuzenlerim ve eşleri ile muhattabızdır.Biz bu halimizden çok memnunuz:)

ortak karar vermek .. ve bir orta noktada buluşabilmek .. anlaşmak.. ne kdar güzel... bu birlikteliğiniz dilerim evliliğe doğru gider.... ve mutlu haberi buradan duyurursun..
allah mutlu etsin canım...a.s.

X