Her erkeğe bir Üresin kampanyası :D

bu işte daha çok para var demekki, evliliklerini kurtarmak için gidiyorlar,
bu da kocan haklı döver de söverde diyordur
tonla parayı kaldırıyodur

halbuse gel burda danış dimi evliliğini
bdv de de derler sana, sen hak etmişsin, kocandır yapar
deriz biz yani bedavaya hem

Son düzenleme:
sibel üresin

tv ye çıkıp röportaj vermek günah değil mi be çok bilmiş

bence kadın kılığına girmiş bir ............. sen

Bu kadın müsvetdesinede fazla yüklenmemek lazım. Cinsel arzu meselesi, demek ki oda grup takılmak istiyor.:113:

ironilerin kraliçesi ya.. dindar geçiniyor ama, konuşmalarını okuyan / dinleyen kişiye "bu kadın bu dine mensupsa, ben almayayım" dedirttiriyor. kendisi de bir kadın ama devamlı kadınları aşağılıyor, kendisi hayatımda gördüğüm en 'car car' konuşan kadın, ama konuşan kadınlara laf ediyor. komik biri

Özellikle yapıldığını dü§ünüyorum........toplum iyice yozlaşsın ar namus ne varsa hepsi rafa kalksın.......söyledikleri insan doğasına dahi aykırı......kadında bir yerden mutlaka patlak verir

eşlere arkadaş tavsiye edilebilir diyen bir şahıstan şiddete bu şekilde yaklaşması hiç şaşırtıcı değil...
eşim tabancıya gitmesin mantığı ...nasıl bir karakteri olduğunu zaten gösteriyor.

eşlere arkadaş tavsiye edilebilir diyen bir şahıstan şiddete bu şekilde yaklaşması hiç şaşırtıcı değil...
eşim yabancıya gitmesin mantığı ...nasıl bir karakteri olduğunu zaten gösteriyor.

Çok içimden geldi 2 parça hediye ediyorum zatınıza.

Tanju Okan'dan Arkadaşımın aşkısın

Ve yıldız Tilbe'den 2 kadın 1 adam sizin için gelsin

dört kadın bir adam olucaktı

4 kadın bir adam, aşk çekilir aradan, dörtümüzde severken... uymadı

aslında işini biliyo, Türkiye muhafazakar, haliyle erkek egemen bi toplum, erkeklerin duymak istediklerini söyleyerek güclü cinsi yanına alıyo işte aklınca

aslında işini biliyo, Türkiye muhafazakar, haliyle erkek egemen bi toplum, erkeklerin duymak istediklerini söyleyerek güclü cinsi yanına alıyo işte aklınca

Lafın kısası çadırı sağlam yere kurmuş. İyi de kazanıyordur şimdi...

dört kadın bir adam olucaktı

4 kadın bir adam, aşk çekilir aradan, dörtümüzde severken... uymadı

Ahhh ahh lafım çok ama susma hakkımı kullanıyorum zaten binlerce cinayet işleniyor, kadına şiddet vak'aları herkesçe malumken hemcinslerimizin 5 düşünüp bir söylemesi gerekiyor ama malesef söylem var, düşünme yok
Bizi kökten kurutsunlar, kadın cinsi diye bir cins kalmasın, sen sağ ben selamet

1934 yılında soyadı kanunu çıktı, her Türk kendine bir soyadı alacaktı.Herkes kendi soyadını kendisi seçtiği için insanların bütün gizli aşağılık duyguları ortaya çıktı..
Dünyanın en cimrileri 'eliaçık',
Dünyanın en korkakları 'yürekli',
Dünyanın en tembelleri''çalışkan' gibi soyadları aldılar.
Bir mektup yazabilecek zamanda ancak imzasını atabilen bir öğretmenimiz kendisine 'çevikel' soyadını almıştı
Irkçılığın yayıldığı günler olduğundan, özellikle Türklüğü karışık olanlar ırkçılığı anlatan soyadlarını kapışıyorlardı.

Her türlü yağmada hep sona kaldığım için güzel soyadı yağmasında da sona kaldım. Bana, ortada böbürlenebileceğim bir soyadı kalmadığından, kendime 'nesin' soyadını aldım. Herkes 'nesin' diye çağırdıkça ne olduğumu düşünüp kendime geleyim istedim.
Aziz Nesin

''Sibel üresin'' yani; böyleleri üremesin mesaj alınmıştır umarım.

Son düzenleme:
madem bayan üresin eşitsizliği savunuyor, erkeği üstün görüyor
neden acaba tv ye çıkıyor? o zihniyetin savunucusu bir bayan olarak
fazla çelişkiye düşmüyor mu?

sen erkek egemenliğini savun, ama kadın başına çık kameralar karşısında boy göster.
vayy vayyy vayyy, yaman çelişki doğrusu.
birde din alet ediliyor bu duruma, mevla kanar mı bunlara?

Son düzenleme:
Böyle insanlar mümkünse üremesin . Midem bulanıyor.

cahiliye devrini yeniden hortlatmaya çalışıyor

ne kadar uğraşırsa uğraşsın fadime şahine yetişemezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…