ay canım kıyamam sana..ah ah o göğüs acısında tam 3 ay çektim..3 ay boyunca süt yerine kan geldi..doktor kesinlikle emzirme dedi..ben yaranın kabuklarını soydum..kanını sıkıp temizleyip sütüm gelince verdim ağzına..3 ay gözümün yaşı dinmedi..kızım emmeyi bırakıyordu atletimi kapatınca kuruyordu kabuk atlete yapışıyordu çekince kanıyordu..en sonunda naptım slikon göğüs ucu aldım..tabii kızım bunu tutamadı bende emzirdikten sonra göğüsüme takıp üstüne sütyen giydim..sütüm kendi kendine aktıkça zamanla yaralar iyileşti..bide lanomast kullandım düzenli olarak..tabii noldu sonunda geçti ama benimde sağ göğsümün ucu alttan koptu..kızım 10 aylık ve halen sağ göğüsümü ememiyor..
merhaba anneler,
bebeim 23 gunluk ...ama hala meme ucumdaki yaaralar iyileşmedi...öyle bir durumdaki her verdigimde çıglık atıyorum yada aglıyorum...yarın sbh doktora gidecem..daha önce 2 krem verdiler fayda olmadı ..internetten okudum emzirdikten sonra sütle ıslatın diolar...oda fayda etmedi....vermemezlik edemiyorum süt dolunca dahada sızlıo ...lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlama
merhaba anneler,
bebeim 23 gunluk ...ama hala meme ucumdaki yaaralar iyileşmedi...öyle bir durumdaki her verdigimde çıglık atıyorum yada aglıyorum...yarın sbh doktora gidecem..daha önce 2 krem verdiler fayda olmadı ..internetten okudum emzirdikten sonra sütle ıslatın diolar...oda fayda etmedi....vermemezlik edemiyorum süt dolunca dahada sızlıo ...lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlama
bende çok korkuyorum bu gögüs yarası olayından.arkadaşım 2ay önce dogum yaptı dogru dürüst emziremedi bile.ya aynısı bende de olursa diye endişeleniyorum.peki dogum yapmadan önce yaılması gereken birşeyler var mı göğüs yaraları için.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
CANIM EVET BENİM DE ÇOK ACIYODU VE SADECE HAKİKİ ZEYTİNYAĞI SÜRDÜM HER EMZİRDİĞİMDE 2 GÜNDE BİŞEY KALMAMIŞTI BİDE ONU DENE İSTERSEN :ecrin_bebek:
göğüs uçlarını arada havayla temas ettirmek de gerekiyormuş. emzirir emzirmez kapatmayın göğüslerinizi, krem vs. sürüp biraz açıkta bıırakırsanız yaralar daha kolay iyileşiyormuş. benim çok yara olmamıştı ama 4 ay boyunca emerken hep ağrı ve acı oldu, emzirmekten nefret eder hala gelmiştim 2-3 kere de kızarıklık ve sertlik oldu ateşle beraber, çok kötüydü. 4. aydan itibarense emzirmek bir keyif anı oldu hem kızım için hem benim için, acılar dinince insan tadına varıyor emzirmenin , inşallah seninkiler de bir an önce iyileşir canım
öncelikle herkese selamlar,bende hem siteye hemde annelige yeni katildim...allah cümlemizin evladini bagislasin,muhtesem bi duygu...
sanki hepinizin sorunu bende toplanmis..bir aylik bi kizim varkaydirigubbakcemile2cok mutluyum allaha sükür,ama gögüslerim öyle yaraki bu mutluluguma gölge düsürüyorsenağlama
gögüs uclarim catlak degil tamammen acik yara.krem sürüyorum ardindan ped koyuyorum,sonra öyle bi yapisiyoki,acisini eminim anlarsiniz.bebegim ilk hafta kilo almadi aksine cok fazla kaybetti.eve gelen ebe emziremedigim icin mama vermemi söyledi.onun aglamasina dayanamadim ve verdim hala da veriyorum,ayni zamanda emziriyorum,daha yeni tuttu gögsümü.belki yanlis emzirmekten kaynaklaniyo,ne olacak bilmiyorum.slikon gögüs ucu kullanmaya calistim ama agzina büyük geldi,tutamiyor.bu yara hic gecmeyecek sanki.ayni zamanda arada bir pompaliyorum,oda cok kanatiyor..hemde cok az süt geliyor icim hic rahat degil,kendimi cok kötü hissediyorum.cocugumu doyuramiyorum,ona yetemiyorum,psikolojim cok bozuk.cok yorgunum cok..tabi onu bi koklasam hepsi geciyor ama iste can tatli demikötükedihüsokötükedihüso
tecrübeli anneler,lütfen bana yardimci olun,ne yapicam,mama vermesem cocugum ac kalacak,emziriyorum ama dayanamiyorum...offf cok mutluyum ama ayni zamanda cok üzgünüm..allah yardimcimiz olsun.tavsiyelerinnizi bekliyorum..allaha emanet olun,miniklere iyi bakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?