• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her emzirmede ağlıyorum :(

[/FONT]
canım ped kullanımına son ver yara hızla iyileşecektir. aynı şeyi 3 ay yaşadım,meğer ped koyduğum için hiç iyileşmiyormuş. arkadaşımın tavsiyesi üzerine ped koymayınca üç gün içinde yara mara kalmadı.geçmiş olsun .bebeğini sağlıkla büyüt inşallah annesi...

evet iki gündür biraktim,sanki biraz degisme var,acisi gene ayni ama en azindan yapisma yok.insallah gececek,
önerin icin cok tesekkür ederim,ayni dileklerle,saglik ve mutluluk dilerimkaydirigubbakcemile5

Canım ya benimde kızımda olmuştu sadec e 20 gün emzirdiğim halde, dayanılmazdı.
Oğlumdada hemen olmaya başladı, bu sırada sarılık oldu bebişim ve doğduğu hastaneye değil başkasına götürdüm.
Sarılıkta anne sütü çok önemli biliyorsun, o hastanede hemşireler o kadar iyidiler ki,
benim göğsümü çekiştire çekiştire bebeğimin ağzına o kahverengi kısmı iyice tutturdular. nerdeyse hiç gözükmüyordu kahverengilik, o kadar rahatladım ki anlatamam.Hem acısı geçti, Hemde sütüm çok çok gelmeye başladı.
Tamamen yanlış emziriyoruz, bilmiyoruz. Göğsünün kahverengi bölümünü iki elinle sağdan soldan çekiştirip, çizgi gibi yaparak bebeğine ver. göğüs ucun bebeğin üst damağında olsun Bu arada elimizle yaptığımız makas hareketini kesinlikle yamıyoruz Sadece elimizi göğüs altına koyup destek yapıyoruzz üstten baskı olmayacak
. Çok çabuk geçer emin ol. Gerçi seninki geçmiştir şimdiye kadar ama sorunu devam edenler böyle yapsın.
Herkese geçmiş olsun....

Son düzenleme:
merhaba anneler,
bebeim 23 gunluk ...ama hala meme ucumdaki yaaralar iyileşmedi...öyle bir durumdaki her verdigimde çıglık atıyorum yada aglıyorum...yarın sbh doktora gidecem..daha önce 2 krem verdiler fayda olmadı ..internetten okudum emzirdikten sonra sütle ıslatın diolar...oda fayda etmedi....vermemezlik edemiyorum süt dolunca dahada sızlıo ...lütfen yardımcı olun :(senağlamasenağlama

cnm umarım çabuk geçer.benim kızım 4.ayına girmek üzere.ben hala aynıyım:(her emzirmede ağlıyorum.nekadar zorda olsa emzirmeyi asla bırakmadım.allah yardımcımız olsun

bende lansinoh kullnadım ve anında fayda etti gibi bişey

başlığı görünce dayanamadım kızlar ...doğumdan sonra göğüs ucum ay şeklinde yarıldı nerdeyse koptu kopacak.o kdar acıyordu ki iki gözüm iki çeşmeydi.ne kremler ne de pet tek çözüm var .kullanın bana dua edeceksiniz.açıklıyorum gögüs kalkanı avent tin mutlaka alıp kullanın.benim iyleşmez artık bunlar dediğim göğüslerim iki günde toparlandı bir hafta sonra artık acımıyordu.o kadar rahat ki geceleri bile onla yattım..hepinize geçmiş olsun.sütünüzle kalın :))

Back