merhaba anneler,
bebeim 23 gunluk ...ama hala meme ucumdaki yaaralar iyileşmedi...öyle bir durumdaki her verdigimde çıglık atıyorum yada aglıyorum...yarın sbh doktora gidecem..daha önce 2 krem verdiler fayda olmadı ..internetten okudum emzirdikten sonra sütle ıslatın diolar...oda fayda etmedi....vermemezlik edemiyorum süt dolunca dahada sızlıo ...lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlama
bende çok korkuyorum bu gögüs yarası olayından.arkadaşım 2ay önce dogum yaptı dogru dürüst emziremedi bile.ya aynısı bende de olursa diye endişeleniyorum.peki dogum yapmadan önce yaılması gereken birşeyler var mı göğüs yaraları için.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
Canim ben de emzirirken Demirimin agzindan kanlar gelirdi..Ayni vampir gibi agzinin kenarlarini temizlerdim..Nasil kanadigini anlatamam..Ama hepsi gecti..2 aya yaklastik 1. aydan sonra en ufak bir agri kalmiyor..Kendiliginden alisiyo meme uclari. Ama gogus kalkani cok ise yariyor. cunku hava almasini sagliyor memelerin hemde iyice cikartiyo meme uclarini. Anne sutuyle beslemek ilk ay ne kadar zorsa inanki sonrasinda bir o kadar kolay. Surekli taze ve hazir maman var, hem de heryerdemerhaba anneler,
bebeim 23 gunluk ...ama hala meme ucumdaki yaaralar iyileşmedi...öyle bir durumdaki her verdigimde çıglık atıyorum yada aglıyorum...yarın sbh doktora gidecem..daha önce 2 krem verdiler fayda olmadı ..internetten okudum emzirdikten sonra sütle ıslatın diolar...oda fayda etmedi....vermemezlik edemiyorum süt dolunca dahada sızlıo ...lütfen yardımcı olunsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?