öncelikle herkese selamlar,bende hem siteye hemde annelige yeni katildim...allah cümlemizin evladini bagislasin,muhtesem bi duygu...
sanki hepinizin sorunu bende toplanmis..bir aylik bi kizim varkaydirigubbakcemile2cok mutluyum allaha sükür,ama gögüslerim öyle yaraki bu mutluluguma gölge düsürüyorsenağlama
gögüs uclarim catlak degil tamammen acik yara.krem sürüyorum ardindan ped koyuyorum,sonra öyle bi yapisiyoki,acisini eminim anlarsiniz.bebegim ilk hafta kilo almadi aksine cok fazla kaybetti.eve gelen ebe emziremedigim icin mama vermemi söyledi.onun aglamasina dayanamadim ve verdim hala da veriyorum,ayni zamanda emziriyorum,daha yeni tuttu gögsümü.belki yanlis emzirmekten kaynaklaniyo,ne olacak bilmiyorum.slikon gögüs ucu kullanmaya calistim ama agzina büyük geldi,tutamiyor.bu yara hic gecmeyecek sanki.ayni zamanda arada bir pompaliyorum,oda cok kanatiyor..hemde cok az süt geliyor icim hic rahat degil,kendimi cok kötü hissediyorum.cocugumu doyuramiyorum,ona yetemiyorum,psikolojim cok bozuk.cok yorgunum cok..tabi onu bi koklasam hepsi geciyor ama iste can tatli demikötükedihüsokötükedihüso
tecrübeli anneler,lütfen bana yardimci olun,ne yapicam,mama vermesem cocugum ac kalacak,emziriyorum ama dayanamiyorum...offf cok mutluyum ama ayni zamanda cok üzgünüm..allah yardimcimiz olsun.tavsiyelerinnizi bekliyorum..allaha emanet olun,miniklere iyi bakin...