Her ayın 12sinde muhakkak adet olurum. Hiçbir aksaklık ve gecikme asla yaşamam. Ama bu sefer 3 gün gecikti. Hamile olabilir miyim?

elmira13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
53
15
28
31 Mayıs doğurgan zamanimdi. Zaten çocuk istiyoruz. Adetim 3 gün gecikti. İlk 3 gün adet ağrıları gibi ağrılar vardi. Şimdi o da gitti. Hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif çıktı. Eger hamile isem Bugünle beraber 14 gün olmuş olacak. Kan testi vereceğim. Ama gecikmenin üzerinden en az 1 hafta geçsin diyorlar. Sizce hamile miyim? Normalde 12 sinde regl olurum hala reglmisim gibi agrilarim oluyor. Bilemedim bu durumu yasayan var mi

Son düzenleme:
Hamile olabilirsin tabi burda sadece fikir beyan ediyoruz gebelik öncesi bu tarz agrılar normal oluyor umarım çok güzel haberler alırsın

Test verdiniz mi? Sonuç nedir?

Canım bende aynı benimde 30 günde olurum aksamaz olmadım dün kaset test yaptım nrgatif çıktı kan vermeye gittin mi

Canım bende aynı benimde 30 günde olurum aksamaz olmadım dün kaset test yaptım nrgatif çıktı kan vermeye gittin mi
Ben gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün kan vereceğim ozel hastanede
Ama herkes en azindan gecikmenin üzerinden 1 hafta geçsin diyorlar. Ne yapsam bilemedim kan versem mi

Bence ver kan kesin sonuç benimde kaset test negatif çıktı. Ama benim hayatta aksamaz ondan şaşırdım. Kan kesindir her türlü çıkar

Ne yaptınız, sonuç nedir? Ben dr aynı, 15 senedir regl olurum hiç gecikmezdi 2 gün erken olur ama geç olmazdı 5 gün geçti test yapamadım henüz. Gece nöbetçi eczaneden aldım sabah yapayım diye arabada unuttum. Sabah da sıkışık uyanınca inip alamadım

Adetim henüz 5 gün gecikti. En azından 1 haftanin geçmesini bekliyorum araya da bayram girince yaptiramadik. Bayram sonunu bekliyorum.

Adetim henüz 5 gün gecikti. En azından 1 haftanin geçmesini bekliyorum araya da bayram girince yaptiramadik. Bayram sonunu bekliyorum.
Gec döllenme olasılığından dolayı adetten 1 hafta geçmesi istenir. İnşallah hamilesinizdir. Ama değilsenizde üzülmeyin vücudumuz robot değil. Elbet şaşmalar olur sürekli aynı gün olur ama bir ay bir gün şaşabilir. İnsanız sonuçta o yüzden üzülmeyin

Tabiki öyle haklısınız inşallah hamileyimdir cok umutlandim. Ama ilk defa böyle oldu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben erken gebelik testi yaptım çok net negatif cıktı. Gecikmenin 6.günündeyim ve hiç regl olacakmışım gibi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…