Hamile olabilirsin tabi burda sadece fikir beyan ediyoruz31 Mayıs doğurgan zamanimdi. Zaten çocuk istiyoruz. Adetim 3 gün gecikti. İlk 3 gün adet ağrıları gibi ağrılar vardi. Şimdi o da gitti. Hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif çıktı. Bugünle beraber 14 gün olmuş olacak. Kan testi vereceğim bugün. Sizce hamile miyim? Normalde 12 sinde regl olurum hala reglmisim gibi agrilarim oluyor. Bilemedim bu durumu yasayan var mi
Teşekkür ederim cuma günü güzel dualariniz içinHamile olabilirsin tabi burda sadece fikir beyan ediyoruzgebelik öncesi bu tarz agrılar normal oluyor umarım çok güzel haberler alırsın
İnşallah hamilesindir rabbim yüzünüzü güldürsünTeşekkür ederim cuma günü güzel dualariniz içinbeni çok mutlu ettiniz. İnşallah hamileyimdir
Test verdiniz mi? Sonuç nedir?31 Mayıs doğurgan zamanimdi. Zaten çocuk istiyoruz. Adetim 3 gün gecikti. İlk 3 gün adet ağrıları gibi ağrılar vardi. Şimdi o da gitti. Hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif çıktı. Bugünle beraber 14 gün olmuş olacak. Kan testi vereceğim bugün. Sizce hamile miyim? Normalde 12 sinde regl olurum hala reglmisim gibi agrilarim oluyor. Bilemedim bu durumu yasayan var mi
Allah razı olsun çok teşekkürler güzel dualariniz içinInşallahh hamilesinizdirrrr
Bugün sağlık ocağına gittim kan testi için fakat bayramdan dolayi bugün verilmiyormus. Eşimle özel hastaneye gidip test yaptıracağız bugün fakat herkes en azindan adet gecikmesinin üzerinden 1 hafta geçsin diyor. BilemiyorumTest verdiniz mi? Sonuç nedir?
Canım bende aynı benimde 30 günde olurum aksamaz olmadım dün kaset test yaptım nrgatif çıktı kan vermeye gittin mi31 Mayıs doğurgan zamanimdi. Zaten çocuk istiyoruz. Adetim 3 gün gecikti. İlk 3 gün adet ağrıları gibi ağrılar vardi. Şimdi o da gitti. Hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif çıktı. Bugünle beraber 14 gün olmuş olacak. Kan testi vereceğim bugün. Sizce hamile miyim? Normalde 12 sinde regl olurum hala reglmisim gibi agrilarim oluyor. Bilemedim bu durumu yasayan var mi
Ben gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün kan vereceğim ozel hastanedeCanım bende aynı benimde 30 günde olurum aksamaz olmadım dün kaset test yaptım nrgatif çıktı kan vermeye gittin mi
Adetim henüz 5 gün gecikti. En azından 1 haftanin geçmesini bekliyorum araya da bayram girince yaptiramadik. Bayram sonunu bekliyorum.Ne yaptınız, sonuç nedir? Ben dr aynı, 15 senedir regl olurum hiç gecikmezdi 2 gün erken olur ama geç olmazdı 5 gün geçti test yapamadım henüz. Gece nöbetçi eczaneden aldım sabah yapayım diye arabada unuttum. Sabah da sıkışık uyanınca inip alamadım
Sonuç nedir yapınca yazar mısınız?Ne yaptınız, sonuç nedir? Ben dr aynı, 15 senedir regl olurum hiç gecikmezdi 2 gün erken olur ama geç olmazdı 5 gün geçti test yapamadım henüz. Gece nöbetçi eczaneden aldım sabah yapayım diye arabada unuttum. Sabah da sıkışık uyanınca inip alamadım
Gec döllenme olasılığından dolayı adetten 1 hafta geçmesi istenir. İnşallah hamilesinizdir.Adetim henüz 5 gün gecikti. En azından 1 haftanin geçmesini bekliyorum araya da bayram girince yaptiramadik. Bayram sonunu bekliyorum.
Tabiki öyle haklısınız inşallah hamileyimdir cok umutlandim. Ama ilk defa böyle oldu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGec döllenme olasılığından dolayı adetten 1 hafta geçmesi istenir. İnşallah hamilesinizdir.Ama değilsenizde üzülmeyin vücudumuz robot değil. Elbet şaşmalar olur sürekli aynı gün olur ama bir ay bir gün şaşabilir. İnsanız sonuçta o yüzden üzülmeyin
İnşallah çok teşekkür ederimTabiki öyle haklısınız inşallah hamileyimdir cok umutlandim. Ama ilk defa böyle oldu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin size de inşallah
Amin inşallahTabiki öyle haklısınız inşallah hamileyimdir cok umutlandim. Ama ilk defa böyle oldu... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben erken gebelik testi yaptım çok net negatif cıktı. Gecikmenin 6.günündeyim ve hiç regl olacakmışım gibi değilimAdetim henüz 5 gün gecikti. En azından 1 haftanin geçmesini bekliyorum araya da bayram girince yaptiramadik. Bayram sonunu bekliyorum.
Yaptım, çok net negatif cıktı. Bugün gecikmenin 6.günü ve hiç regl olacakmışım gibi de değilim. Ne yapacagimi şaşırdım. Göğüslerim bi sisiyo bi iniyo bi taş gibi bi hamur gibi bi acıyo bi acımıyoSonuç nedir yapınca yazar mısınız?