Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her ayın 12sinde muhakkak adet olurum. Hiçbir aksaklık ve gecikme asla yaşamam. Ama bu sefer 3 gün gecikti. Hamile olabilir miyim?
Yaptım, çok net negatif cıktı. Bugün gecikmenin 6.günü ve hiç regl olacakmışım gibi de değilim. Ne yapacagimi şaşırdım. Göğüslerim bi sisiyo bi iniyo bi taş gibi bi hamur gibi bi acıyo bi acımıyo
10.gün hala reglim gelmemiş olursa testi tekrarlayacağım. 11.gün memlete gitmiş oluyorum orada kan vererim diye düşündüm. Su an 6.günü gecikmenin bekliyorum bakalım
10.gün hala reglim gelmemiş olursa testi tekrarlayacağım. 11.gün memlete gitmiş oluyorum orada kan vererim diye düşündüm. Su an 6.günü gecikmenin bekliyorum bakalım
Ben hep tıkır tıkır adet oluyorum diye her şeyin yolunda olduğunu sanırdım. Meğer yumurta rezervim çok azmış. Amh 0.03 cıktı, doktor hemen tüp bebek yapalım zaman kaybetmek aleyhine olur dedi. Bugün 7 gün erken şekilde temmuz reglim geldi. Yarın gidiyorum tedaviye başlamak için. Resmen 18 yıllık düzenim bozuldu bu süreçte. Sadece doktora gidip 1 kez vajinal muayene oldum ama saat gibi işleyen reglim 1 hafta erken 1 hafta geç olmaya başladı
Ben hep tıkır tıkır adet oluyorum diye her şeyin yolunda olduğunu sanırdım. Meğer yumurta rezervim çok azmış. Amh 0.03 cıktı, doktor hemen tüp bebek yapalım zaman kaybetmek aleyhine olur dedi. Bugün 7 gün erken şekilde temmuz reglim geldi. Yarın gidiyorum tedaviye başlamak için. Resmen 18 yıllık düzenim bozuldu bu süreçte. Sadece doktora gidip 1 kez vajinal muayene oldum ama saat gibi işleyen reglim 1 hafta erken 1 hafta geç olmaya başladı
29 yaşındayım, 4 yıldır evliyim. 1,5 yıldır korunmuyoruz olmadı. Doktora gittim bu sonuç cıktı ortaya. Evet doktor da annemin menopoz yaşını falan sordu. Büyük ihtimalle erken menepoza gireceğim