• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Her ay yaşadığım hayal kırıklığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
4-5 aydır düzenlik olarak gün aşırı ilişki yaşıyoruz ve aynı zamanda folik asitte kullanıyorum. Ama hala sonuç alamadım gittikçe umutsuzlaşıyorum.

4-5 aydır düzenlik olarak gün aşırı ilişki yaşıyoruz ve aynı zamanda folik asitte kullanıyorum. Ama hala sonuç alamadım gittikçe umutsuzlaşıyorum.
Kuzu hiç umudunu kaybetme bir senedir düzenli ilişki yaşıyorum ama bende sonuç alamadım

4 5 ay çok az bi süre insanlar yıllardır bekliyor umudunu kaybetme bekletiyorsa guzellestiriyordur hep bu aklıma gelir eşim derdi böyle. Bizde 17 aydır deniyoruz hiç korunmadim ne eşimde nede bend3 bi sıkıntı yok 2.ci klomeni kullandım şuan beklemedeyim doktora gittiniz mi ne zamandır evlisiniz ayrıca 1 sene doldurun diyor doktorlar tedavi için

4 5 ay çok az bi süre insanlar yıllardır bekliyor umudunu kaybetme bekletiyorsa guzellestiriyordur hep bu aklıma gelir eşim derdi böyle. Bizde 17 aydır deniyoruz hiç korunmadim ne eşimde nede bend3 bi sıkıntı yok 2.ci klomeni kullandım şuan beklemedeyim doktora gittiniz mi ne zamandır evlisiniz ayrıca 1 sene doldurun diyor doktorlar tedavi için

3 sene olacak ama dediğim gibi 4-5 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz. Doktor sadece ultrason ile baktı hormon testleri için çok erken mi anlamadım. İnsan hevesleniyor her şeyi ona yoruyor olmayınca da üzülüyor

3 sene olacak ama dediğim gibi 4-5 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz. Doktor sadece ultrason ile baktı hormon testleri için çok erken mi anlamadım. İnsan hevesleniyor her şeyi ona yoruyor olmayınca da üzülüyor
Eşiniz test verdimi

Üzülmeyin stars bile çok etkiliyormuş biz sadece ona odaklanıyoruz ve bu yüzden olmuyor bence yaşınız büyük mı bilmiyorum ama yeni korunmayi bırakmışsınız bence yaş probleminiz yoksa biraz daha bekleyin ama beklemek istemiyosaniz doktorla görüşerek eşinizle siz testleri yaptırın en azından bi sıkıntı varsa çabucak önlem almış olursunuz zaman kaybı fazla yasamazsınız

Hepimiz aynıyız arkadaşım, biz de 3 senedir evliyiz 5 aydır bebek için uğraşıyoruz henüz olmadı. Benden sonra evlenenler hep büyüttü çocuklarını, Allah sağlık sıhhat versin hepsine.. nasibimizi bekliyoruz napalim.. ben de yumurtalık tembelliği var, baska ne var bilmiyorum ayrıntılı bi muayene olmadım, eşim de henüz baktirmadi ins bişey çıkmaz, bu ay da olmazsa dr yollari görünüyo artık bize

Umudunu kaybetme zamanı vardır ben 1 yılın sonunda hamile kaldım düşükle sonuçlandı daha sonra 4 ay geçti yine hamileyim . Allah büyüktür elbet dua edicem sana ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim inşaallah tez zamanda

Back
X