her ay ödediğiniz doğalgaz faturası ne kadar?

asayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
222
1
arkadaşlar merhaba;bu gidişle bankalaların yüksek faizleri ile ev alamayacağımız belli oldu.kiralık ev arıyoruz.sizce kombili mi yoksa doğalgazlı ev mi daha ekonomik.şimdiki evimizde 2 kış geçirdik ufo ile ısınıp ayda 250 tl veriyorduk.sizce pek bir şey farkeder mi...

Son düzenleme:
canım bizim evimiz kombili (bu arada kombili ve doğalgazlı aynı şey) biz en fazla 150 ödüyoruz fatura ..oda en soğuk zamanlarda ki evimizin heryeri ısınıyor
ufo sadece kullandığınız odayı ısıtıyordur mutfağa banyoya yatak odana gitsen heryer soğuk olur

peki evin dış cephesinde özel bir yalıtım sistemi var mı canım.yani en soğuklarda bu kadar veriyorsan bence çok iyi.ve buna banyo mutfak tüpü de dahil öyle mi...

Hangi şehirdesinki şehirden şehire değişir.
Biz Ankaranın en yüksek ve rüzgarlı semtlerinden birinde oturduk bu kış.
Dışarıda yalıtım çok iyi değilmiş babamın dediğine göre.
Üstelik evimiz dubleks öyle olduğu halde en fazla 230 verdik...

bende şehir soracaktım ama söylemek istemez belki arkadaş diye soramadım ama ben BURSAdayım:)
230 tl bence dublex bir eve az bile...

peki evin dış cephesinde özel bir yalıtım sistemi var mı canım.yani en soğuklarda bu kadar veriyorsan bence çok iyi.ve buna banyo mutfak tüpü de dahil öyle mi...

yalıtım yok ev eski
ama yazmayı unutmuşum evin metrekaresine görede değişiyordur benim evim küçük 100 m2 belki biraz büyüktür ama yinede sobadan iyi yada dediğim gibi ufo tek odayı ısıtır
ve evet banyo ve tüpde içinde
zaten sıcak su ve tüpa fazla gitmiyor yazın maksimum 5-6 tl oluyor doğalgaz faturası ...

Bende istanbuldayım
Evimizin yalıtımı çok yok yatak odasının kaloriferinde bir problem var.
Sıcak suyuda çok kullanıyorum
o nedenle ayda 250 yi gözden çıkarıyoruz kışın. Yazında 13 filan oluyor

Bursada hava ılık olur zaten Ankara gibi kuru ayazda görmezsiniz..
Bence Doğalgaz kullanın neden ufoya o kadar para veresiniz ki.
Üstelik sıcak su her daim akar tüm odalar eşit ısınır rahatsınızdır..

Faturaları ben yatırdığım için biliyorum 230 lira falan ödedim en soğuk olduğu dönemde onun dışında 190- 150 civarı falandı.
Birde düşünün biz evde 6 kişiyiz herkesin duşu var 6 tanedede oda üstelik en üst kat olduğu için daha soğuk oluyo..

Bizim de dubleks,üst kat çatı ve kardeşim eşiyle yukarda oturuyo ve yalıtımımız yok.kışın en fazla 370 falan ödedik ki buna 5 kişinin yemeği banyosu da dahil.şu an 20/25 tl falan geliyo:)
yani çok para evet ama yapacak bişey yok..

şu an ki evim 90m2.ufo yu sadece bir odada kullanıyorum diğer yerler soğuk.kızım var bir yaşında yürümeyede başladı sürekli peşimden geliyor.oda da durmuyor.tek endişem onun hasta olması.sanırım doğalgazlı bir ev arasam iyi olacak...

birde konyada yaşıyoruz ki konya kayseri ve hangi şehirdi unuttum doğalgazı en pahalı kullanan şehirler arasında diye okumuştum haberlerde
konyanın ayazı soğuğuda az değil hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…