Her ay gelen adet sancısı

blackys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
626
190
123
Merhabalar hanımlar benim derdim adet sancısı.. dün gece 4.30da bu ağrıya uyandım 2 saat de uyuyamadım sonra. cok ağrı yapıyor her ay sıkıldım artık bu işkenceden bunun bir tedavisi kesin çözüm yolu yok mudur?

sağlık konusunun olduğu yere acıcaktım başlığımı fakat burası daha cok okundupu için buraya actım.

canım aynı sorun bendede vardı. Geçen aylarda kadın doğuma gittim. Hem ultrason çektirdim hem de adetimin 3. gününde hormon tahlili yaptırdım. Herşeyim temiz çıktı. Doktor bir tane ağrı kesici yazdı. Adet gördüğüm zaman ağrıyı hafif hissetsem bile hemen ağrı kesiciyi içiyorum ve tek hap yeterli oluyor. Bütün ayı rahat bir şekilde geçiriyorum. Eskiden olsa 3 gün sancım olurdu. İlk günü ise çok zor geçiriyordum. Şimdi rahatladım. Hem doktorun verdiği ilaç adeti de kesmiyor. Sana önerim canım bir an önce kadın doğuma görünmen. İnanki insan rahat ediyor. Bu kadar eziyet çekmeye hiç gerek yok. Hem ultrason ve tahlilerle de durumunu öğrenirsin. Açıkçası ben bunları yaptırınca ferahladım. En azından hormanal yada fiziki bir sorunum olmadığını öğrenmiş oldum.

canım daya majeziki gitsin

ben majezik içmezsem, bırak uyumamayı deli gibi ağlayıp tepinecek kadar çok ağrım oluyor (evlenince geçer diyorlardı ki, tam bir kolpaymış :)

majezik.. apranax.. başka yolu yok..

Son düzenleme:
ben de senin gibiyim ölüyorum agrımdan,doktor bana dolorex vermişti en büyük kurtarıcım o oluyor.10 dakika içinde ağrım kalmıyor.doktora git ve kendine en uygun ilacı yazdır canım. geçmiş olsun:71:

Malesef çözümü yok cnm bu sancıyla yaşamayı ögrenmemiz gerek. Çok zor biliyorum.

ben de senin gibiyim ölüyorum agrımdan,doktor bana dolorex vermişti en büyük kurtarıcım o oluyor.10 dakika içinde ağrım kalmıyor.doktora git ve kendine en uygun ilacı yazdır canım. geçmiş olsun:71:

dolorexi ben de denedim ama işe yaramadı bende beni sadece apranax rahatlatıyor ama ben kesin çözüm istiyorum olmadı bir doktora giderim bakalım

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back