Her ay en az bir altın

Ben direk isim yazmayim da arkadasin da dediği gibi bir çok bankanın şu anda aynı kampanyasi var 0 faizli. Google a yazın listesi çıkacaktır.

Herkese gunaydin. Bugün boş günüm ama yapacak çok şeyim var😊 Kahvaltıdan sonra öncelikle 3 aylık bi hesap yapicam.Kredi kartımı bi türlü istediğim seviyeye getiremedim. Çocukların ingilizce ders taksitleri sürekli devam ediyor. Tatillerin taksit ve harcamaları da bende. Aslında en çok bu tutuyor ama bundan kisamam açıkçası benim.icin önemli. Planım Ocak ayında eşimin alacağı zam oranına göre bir plan yapıp, yarısını ödediğim arsa finansmaninin 4 te 1 ini odemek😊Eger planım.tutarsa Ocaktan sonra altin alabilirim az az da olsa. Bes i de tekrar yüksekten yatırmaya başlarım ins. Kredi kartıyla kendime birsey almicam birkaç ay dedim ama zaten market harcamaları yetiyor kartın dolması için. Eşim her ay yüklü miktar mutfak alışverişi yapmasına rağmen ben de bir çok market harcaması yapıyorum. Acaba biz mi abartıyorum bilemedim.

Merhabalar,
Muhtemelen mutfak ve market ihtiyaç kontrolünüz yoktur bu konuya biraz hassasiyet gösterirseniz anlarsınız.
Bir evde yenebilecek bir şey yenmeden çöpe gidiyorsa o evin birikimi zor olur. Ayrıca mutfak menü planınız olmadığından muhtemelen evde kullanma ihtimaliniz olan her şeyi almaya çalışıyorsunuzdur. Yemek ihtiyacınıza göre eksikleri çıkartıp listeli alışveriş yapsanız durum düzelebilir.

Aslında hiç bir yemeği çöpe atmamaya çalışırım. Ama liste alışkanlığım yok evet. Abur cubur çok almayiz. Genelde az az çocuklar isteyince alırız. Fakat neredeyse her gün işten çıkınca markete gidiyorum çünkü bir eksik çıkıyor. Sanırım gittiğimde daha dikkatli almam lazim ürünleri. Gıda ürünleri dışında başka şeylere de gözüm kayıyor. Ama genel olarak her şey pahalı gerçekten. Bir de kızımla her öğlen eve yemeğe geliyoruz. Bu bile etkiliyor. Sürekli bir şeyler olması gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar ben sonunda topiğe girebildim bayadır topiği aksattım hepinizden özür dilerim
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
Gerekli ekleme ve düzenlemeleri yaptım kontrol edebilir misiniz
Ekim ayı birikimlerinizi bekliyorum inşallah
Ben henüz birşey yapamadım ekdersin yatmasını bekliyorum 1 gram altın almayı planlıyorum 24 ayar 3100 TL olmuş

Bakalım bu ay napicaz altin uçtu gitti
Bi ara bes e girmediğinden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam her ay düzenli bes gibi alabiliyor musun acaba
Bes e gireli 1 sene olacak benimde acaba yanlış mi yaptım emin olamıyorum ama ordan her ay 4 bin kesilince ona göre harcamalarımı planlayabiliyorum aslında
Bu şekilde hem orası birikiyor hem altın olarak ilerliyorum

Bi ara bes e girmediğinden bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam her ay düzenli bes gibi alabiliyor musun acaba
Bes e gireli 1 sene olacak benimde acaba yanlış mi yaptım emin olamıyorum ama ordan her ay 4 bin kesilince ona göre harcamalarımı planlayabiliyorum aslında
Bu şekilde hem orası birikiyor hem altın olarak ilerliyorum
Bes e girmişsin ve 1 yıl olmuş devam ettir bence.çünkü 3 yıl dolmadan çok kesinti oluyor.bes de hangi fonlardasın bu da çok önemli.ben değişken agresif fondayım.
Bir uzman bes için sizi üzmeyecek bir rakam ödeyin demişti yıllar sonra elinize ulaştığında ilaç gibi gelir size demişti ben 1 yıldır iki bes için 1000 er TL ödüyprum bir sene daaha arttırmamayı düşünüyorum
Çünkü BES için çok da kazançlı değil kumbara gözüyle bakın diyorlar

Bes e girmişsin ve 1 yıl olmuş devam ettir bence.çünkü 3 yıl dolmadan çok kesinti oluyor.bes de hangi fonlardasın bu da çok önemli.ben değişken agresif fondayım.
Bir uzman bes için sizi üzmeyecek bir rakam ödeyin demişti yıllar sonra elinize ulaştığında ilaç gibi gelir size demişti ben 1 yıldır iki bes için 1000 er TL ödüyprum bir sene daaha arttırmamayı düşünüyorum
Çünkü BES için çok da kazançlı değil kumbara gözüyle bakın diyorlar
Aslında ödenirken şu an beni zorlamıyor ama her ay bu kadar kenara kesin koy de koyamadığım aylar kesinlikle oluyor zorunlu olduğu için aslında girmek istemiştim
Altın fonunda değerlendiriyorum agresifleri falan anlamam ben 🤣🤣
Yani paranın değeri ölmesin ama aynı zamanda da iyi bir meblağ biriksin istiyorum o yüzden o civarda yatırıyorum

Aslında ödenirken şu an beni zorlamıyor ama her ay bu kadar kenara kesin koy de koyamadığım aylar kesinlikle oluyor zorunlu olduğu için aslında girmek istemiştim
Altın fonunda değerlendiriyorum agresifleri falan anlamam ben 🤣🤣
Yani paranın değeri ölmesin ama aynı zamanda da iyi bir meblağ biriksin istiyorum o yüzden o civarda yatırıyorum
Aslında hangi bes i kullanıyorsan onun uygulamasından fon değişikliği yapılabiliyor
Benim arkadaşımın da senin gibi sadece altındaydı iki ay ki getirisi benimkinden fazla oldu.altın zaten güvenli liman kaybettirmez
Bugün ek ders yatar gram alırım diyordum ayın 8 i hala yatmadı

Aslında hangi bes i kullanıyorsan onun uygulamasından fon değişikliği yapılabiliyor
Benim arkadaşımın da senin gibi sadece altındaydı iki ay ki getirisi benimkinden fazla oldu.altın zaten güvenli liman kaybettirmez
Bugün ek ders yatar gram alırım diyordum ayın 8 i hala yatmadı
O zaman kalsın altında ya aman 🤣
Niyetim 56 ya kadar tutmak belki bir ev parası birikmez ama bir artı bir birikmiş olur inşallah 🙏🏻

X