- 3 Haziran 2023
- 756
- 1.179
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
- #1.101
Tamam düzelteyim ama olsun 2 gram filan derken bir bakmışsın 2 cumhuriyet filan biriktirmeye başlamışsın neden olmasınbeni iki çeyrek yazmışsınız keşke öyle olsaydı ama 2 gr maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam düzelteyim ama olsun 2 gram filan derken bir bakmışsın 2 cumhuriyet filan biriktirmeye başlamışsın neden olmasınbeni iki çeyrek yazmışsınız keşke öyle olsaydı ama 2 gr maalesef
Maşallah ben de kendim şimdilik 1 gram 24 ayar aldım yarın ekleyeyim inşallah ben kendimi Eylül ayı için ekleyeceğimY Yenidenbashlasin canım ağustos ayı için 7 gram yazabilir misin?
Bereketli olsun canımMaşallah ben de kendim şimdilik 1 gram 24 ayar aldım yarın ekleyeyim inşallah ben kendimi Eylül ayı için ekleyeceğim
Çok özür dilerim bilgisayar başına geçince düzelteyim inşallahY Yenidenbashlasin canım benim ağustos ayı birikimim 7 gr altın
Canım ne zaman müsait olursan ekle sorun değilÇok özür dilerim bilgisayar başına geçince düzelteyim inşallah
Bu arada öğretmen arkadaşlar eğitim öğretim odeneginiz yattı mi
Inşallah Eylül ayı benim için zor oluyor nedense çocukların okul kıyafetleri kitap defter kırtasiye giderleriCanım ne zaman müsait olursan ekle sorun değil
Eğitim ödeneği bize yatırılmadı tahminim önümüzdeki hafta yatırılır diye düşünüyorum
Allah kolaylıklar versin canımInşallah Eylül ayı benim için zor oluyor nedense çocukların okul kıyafetleri kitap defter kırtasiye giderleri
Ayrıca kış hazırlıkları derken böyle oluyor bugün 15 bin TL lik kredimin ödemesini yaptım son bir taksidi kaldı Ekim de bittiğinde ben de daha iyi birikimler yapmayı planlıyorum hayırlısıyla
Bizim cuma günü yattı.Çok özür dilerim bilgisayar başına geçince düzelteyim inşallah
Bu arada öğretmen arkadaşlar eğitim öğretim odeneginiz yattı mi
Ellerine sağlık canım, teşekkürler.birikimleriniz hayırlı olsun hanımlar tabloya ekledim hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
benim sadece 2000 bes ödemesi ve 1 gram altın birikimim var sadece azdan çok olur buna da şükür
Sana güveniyorum sen günlere katılmadan da çok iyi birikimini yaparsınAllah kolaylıklar versin canım
Kasım ayı dahil devam eden altın günümüz var ve Kasım ayında nasipse bitecek
Altın günü yapmak istiyor okuldaki arkadaşlar lakin ben artık güne katılmadan her ay günüm ya da borcum varmış gibi birikim yapmayı düşünüyorum nasipse
Canım ağustos ayı için 7 grSana güveniyorum sen günlere katılmadan da çok iyi birikimini yaparsın
Fakat ben kendime güvenemiyorum Kasım da bizim okul günü bitecek bu sefer arkadaşlar yarım altına katılalım diyorlar ben katılmayı düşünüyorum gün olunca sanki o borçmus gibi kendimi sorumlu hissediyorum o açıdan bana iyi oluyor bu gün işleri