- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.029
- 468
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
Altını 400 liraya alabildiğimiz zamanlarda ekmek 1.25 TL'ydi, galiba arkadaş bundan söz ediyor:)400 liraya çeyrek altın aldım.Nereye birikim olmuyor hanfendi.Altin değerlenen birşey en iyi yatırımdır.
Olabilir kimler katılmak istiyorsa kendini belirtsin arkadaşlarB Burhan Burhanitto arkadaşım konu sahibi olarak sana bir önerim olacak ilk sayfaya katılmak isteyenler ve hedeflerini içeren tablo gibi şeyler yapabilir miyiz acaba belki birbirimizden görerek daha da şevke geliriz.her ay hedefini gerçekleştirene artı koymak gerçekleştiremeyene üzgün sürat emojisi gibi
Ben istiyorum her ay 1 gram altın ve 100 dolarOlabilir kimler katılmak istiyorsa kendini belirtsin arkadaşlar
Sanırım şimdilik 2 kişiyiz acaba O Orangegreysky kesin kararlı misin arkadasimKatılmak isteyenler barmak kaldırsın
Kararlıyım kararlıyım, ha olmaz yetmez belki arada yapamam ama bezdim valla gereksiz şeylere para harcamaktanSanırım şimdilik 2 kişiyiz acaba O Orangegreysky kesin kararlı misin arkadasim
5 sene kadar önce evet ben rahatlıkla aldim o dönem şuan alamam.Altını 400 liraya alabildiğimiz zamanlarda ekmek 1.25 TL'ydi, galiba arkadaş bundan söz ediyor:)
Hocam ben katılmak istiyorum.Katılmak isteyenler barmak kaldırsın
TL nin değeri hergun düşüyor.Altin biriktirip bozdurmak mantıklı.Ama altın bozdurmaya da insan kiyamiyor.altından ziyade şu an tl borçlanarak bir şeyler almak daha mantıklı. ev artık hayal de araba olur arabanın modelini yükseltmek olur. ihtiyacın olan ev eşyası olur. bekardın sanırım. kız tarafına düşen çeyizini almaya başlayabilirsin taksitle mesela. altın eskiden birikimdi
Sorma kendimi çok sorumsuz suçlu hissediyorum ben de bozdururkwnTL nin değeri hergun düşüyor.Altin biriktirip bozdurmak mantıklı.Ama altın bozdurmaya da insan kiyamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?