- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Kız barbi altınları ne ettin400 liraya çeyrek altın aldım.Nereye birikim olmuyor hanfendi.Altin değerlenen birşey en iyi yatırımdır.
Bankamda.Kız barbi altınları ne ettin
Tam senlik bir çıkarım, yine konuşturdun dehanı.400 liraya çeyrek altın aldım.Nereye birikim olmuyor hanfendi.Altin değerlenen birşey en iyi yatırımdır.
Çocukların gider fazla olur aslında nasıl yapıyorsunBekarken tek kuruş atmadım kenara, evliyken de. Ama çocuktan sonra oğlaklaştım. Yiyorsa harca.
İkimiz gözardıyız görmüyor yazdıklarımızıTam senlik bir çıkarım, yine konuşturdun dehanı.
Halka arzdan hisse almak da uzun zamanda çok kârlı bence.Bu arada özellikle fiziki altının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum artik alisveristen ote tam tersi her gr her yer banka, bist altin sertifikası, fiziki hepsi olmali
Su an ons 1860 dolar. Bu rakamlar mazide bir anı olarak burada kalsin
Olduğu kadar atıyorum işte kenara. Keşke çocuklar yokken başlasaymışım bu işlere. O zamanlar aldığımı yiyordum.Çocukların gider fazla olur aslında nasıl yapıyorsun
İçimde kalmasın ajajjsjajsjİkimiz gözardıyız görmüyor yazdıklarımızı
O da birsey mi henüz etiketi üzerinde kıyafetlerim var ama iyi oldu uzun süre kıyafet almam.ama ayakkabı çanta belki alirim su an ben de geçmişin pismanligini yasiyorum keşke bir iki kenara birşeyler atsaymisim damlaya damlaya göl olur misali.neyse zararın neresinden dönersek kardırKızlar şükürsüzlük yaptığımı gördüm dolabımda sürekli birbirine benzeyen kıyafetleri var. Kıyafet devri kapandı benim için. Size de keşbişler olsun.
Halka arzdan hisse almak da uzun zamanda çok kârlı bence.
Bence zaten bu işten çok iyi anlamak gerekiyor.Enflasyon oranında getiri olmazsa tam tersi zarar. Bazı şirketler bedava kredi topluyor borç ödüyor. Geçmişte çok kötü örnekler var dikkatli olmak gerek. Ama borsada tek olacak olan nadiren kıymetli olanlarda var.
Bence zaten bu işten çok iyi anlamak gerekiyor.
Bilinen köklü markalardan almak lazım zaten. Şu an depremden dolayı inşaat işleri yoğun mesela çimento holdingleri iyi bir yatırım olabilir.Bazı şirketlerin borsa da bile olmaması gerekiyor ama krediler kapandı borçlar ödenmeli kaynak lazım
Bilinen köklü markalardan almak lazım zaten. Şu an depremden dolayı inşaat işleri yoğun mesela çimento holdingleri iyi bir yatırım olabilir.
Oraya para yatırdığını unutanlar en kârlı olanlar diyorlar ama gel de unutYa aslında bizim tahtacilar ile yola çıkılmaz bist sevmedim sevmeyeceğim asla ortası yok ya çok uzun vade ya vur kaç
Oraya para yatırdığını unutanlar en kârlı olanlar diyorlar ama gel de unut