• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iki gundur goguslerim agriyo regliye cok var kasiklarimda agriyinca gecen ayda duzensizdi adetim erken erken hastalancam mi diye dusundum neyse icim rahatladi.o zaman benimde iki gundur var agrim yumurtladim mi ki ya :)) takmicam buay dedim gunude kacirdim heralde.
o hiç belli olmaz canımıniçi hiç üzülme benim yumurtlama belirtilerim heeep aynı.Temmuzda yumurta takibi yaptırmıştım merak ettim belirtiler ne zaman peydahlanıyor diye :) ovulasyondan 3-5 gün önce göğüslerim şişti ovulasyona 1-2 gün kala uçları inanılmaz sızlıyor sütyenim değse acıyor o derece ovulasyon bittikten sonra 2-3 gün daha devam ediyor belirtiler sonra azalıyor yani kaçırmamış da olabilirsin sen dersine çalış :1:

o hiç belli olmaz canımıniçi hiç üzülme benim yumurtlama belirtilerim heeep aynı.Temmuzda yumurta takibi yaptırmıştım merak ettim belirtiler ne zaman peydahlanıyor diye :) ovulasyondan 3-5 gün önce göğüslerim şişti ovulasyona 1-2 gün kala uçları inanılmaz sızlıyor sütyenim değse acıyor o derece ovulasyon bittikten sonra 2-3 gün daha devam ediyor belirtiler sonra azalıyor yani kaçırmamış da olabilirsin sen dersine çalış :1:

Sagol tatlim tesekkur ederim bilgilendirdigin icin :))

doktorum bana bu ay çatlatma iğnesi uygulayacakmış riske atmayalım,yumurtalıkların çalışıyor yumurta da üretiyor kendiliğinden ama son 2 ay üst üste büyüme devam etti çatlamak yerine kiste dönüştü bu ay riske girmeyelim iğne yapalım dedi.Ben de tamam dedim ama nasıldır ne olup bitçek hiiç bilmiyorum ama devlet karşılamıyormuş 80 tl civarıymış pazartesi yumurta takibim başlıyor bu sefer 20mm olduğu an iğne yapılacak daha da büyümesin yine kist olmasın diye kereta :34: veee belki de sonunda :49:

Selam kızlar sonunda evime döndüm
Nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
Benim kırmızılar geldi bugün. Haftaya perşembe rahim filmi için randevu aldım inşallah güzel olur benim için.
Hayde batlarınızı deyiverin de güncelleyim bilgisayardan girmişken :28::6::6:

Benim kırmızılar geldi bugün. Haftaya perşembe rahim filmi için randevu aldım inşallah güzel olur benim için.

inşallah bu ay bebiş gelir hayırlısıyla benim bat 27 Şubat canım

Son düzenleme:
Inşş güzel sonuçlar alırsın
Benim yaş 26
Bat -16 şubat
5. Deneme

Gunaydn kizlar naslsnz bakim yazamydm 2 gundr evin yorgunlugu hala uzermde.kizlar kocislere ne yedrynz icrynz bunlari konsalmda olestk olalm
Kocana keçiboynuzu yedir, kabak çekirdeği,fındık, çakşır kökü var netden bak nasıl kullandıldığına:34:
günaydın kızlar nasılsınız.

eflalim kuzum yaa ben bu adaçayını içince kafamı kaldıramıyorum bi uyuşukluk bi uyku hali çöküyor üzerime akşam bardak elimde uyuyakalmışım :1: normalmi bu
Canım sen gece yatmadan iç normal tabi sakinlik verir uyku yapar bana fayda etmedi ama:27:
adaçayı içmeyin hamişlik düşünenler ,adet söktürücüdür ,düşüğe yol açıyor haberiniz olsun
Yumurtlama gününe kadar içiliyor bir şey olmaz yani:16:
Kızlar belim çok ağrıyor adete 3 gün var galiba kasıkta sancılar da başladı adetim gelick galiba :s:5:
ay canım inşallah 9 ay gelmesin bebek olsun

merhaba kızlar. bugün adet günüm dün pembemsi su geldi peçeteye silince gordum bugun kahverengi oldu ve akıntı gibi. hala gelen giden yok. hiçbir belirtimde yok sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyo lütfen yardım edınnnnnnn
test yap bir tane
merhaba kızlar eşim memlekete gitti üç gün annemde kalacağım yediğim önümde yemediğim arkamda:)
ohh sefan olsun:16:
MRb kızlar nasılsınız nasıl gidio ??
Benim bu aralar çok yoğun bir iş tempom var zaman bulamıyorum :(
Bu ay inş güzel haberler alırız :))) keyfimiz yerine gelir
Benim kocişim aşkını ensesine yazdırdı yani dövme yaptırdı :))) 3 gün su değmemesi gerekiomuş
Tamda benim yum yum zamanına denk geldi sanırsam :(((((
Benden bu ayda umut yok :(((
tam yum yum zamanı kötü olmuş
Canım o belli olmaz sperm 3 gune kadar yasıyabılıyomus 3 gun sonundada sansını denersin 😊
Canım spermin kadında yaşaması önemli yumurta çatlayınca içerde hazır asker olması manasında:34: yoksa erkekte 3 gün durmuş manası yok
Kizlar yumurtlama olmadan once ogun yada ogune yakin gogusleriniz sizliyomu kasiklariniz hafiften boyle adet olcakmis gibi agriyomu???
evet bende bazen olur
doktorum bana bu ay çatlatma iğnesi uygulayacakmış riske atmayalım,yumurtalıkların çalışıyor yumurta da üretiyor kendiliğinden ama son 2 ay üst üste büyüme devam etti çatlamak yerine kiste dönüştü bu ay riske girmeyelim iğne yapalım dedi.Ben de tamam dedim ama nasıldır ne olup bitçek hiiç bilmiyorum ama devlet karşılamıyormuş 80 tl civarıymış pazartesi yumurta takibim başlıyor bu sefer 20mm olduğu an iğne yapılacak daha da büyümesin yine kist olmasın diye kereta :34: veee belki de sonunda :49:
en güzeli çatlasın bebek olsun inşaallah

Canım filmin temiz çıkar inşallah sonra hemen bebek gelir:emir_bebek:

Eflalim canım günaydın sana ateş ölçme ile ilgili bir sorum olacak ?
Ben geç başladım yani yeni aldım termometreyi adetimin 21.Gününden ölçmeye başladım
5 Şubat 36.8
6 Şubat 36.6
Bugün 36.5
Çıktı düşüşte yani yum yum zamanı geçti tabi adet günüme yakın yükselmesi mi gerekio du???

Gunaydin kizlarrr.bu sabaha cok mutlu uyandim.bol bol dua ettim hepimiz icin.ben yumurtlayamadim ama :)) benim muhabbet kusum yumurta birakmis.. esimle sabah sabah bayagi gulustuk.ben kiz benden once yavru yapma diye konusurdum kusla:)) baski artti kus sirasini savdi :)) esim ayni performansi sendende bekliyorum dedi bana..saka gibi aglancak halime guluyorum..hayirlisi bakalim...

Ben geç başladım yani yeni aldım termometreyi adetimin 21.Gününden ölçmeye başladım
5 Şubat 36.8
6 Şubat 36.6
Bugün 36.5
Çıktı düşüşte yani yum yum zamanı geçti tabi adet günüme yakın yükselmesi mi gerekio du???

Canim buralarda okudugum kadariyla yukselmesi lazim mis.ama bata nekadar kala bilmiyorum.iste biz erken belirti ariyoruz ya en belirgin belirti oymus.vucut isin adet zamani belli seviyenden yukselme gosterirse bu birgebelik belirtisi.bi formda kadin israrla bunun uzerinde yazmis.atesinizi takip edin.yumurtlamada yukselir sonra normal seyder.adet olunucaksa isi dususe gecer gebelik varsa yukselir.tabi hersey normalse.sen olcmeye devam et tatlim

Canim buralarda okudugum kadariyla yukselmesi lazim mis.ama bata nekadar kala bilmiyorum.iste biz erken belirti ariyoruz ya en belirgin belirti oymus.vucut isin adet zamani belli seviyenden yukselme gosterirse bu birgebelik belirtisi.bi formda kadin israrla bunun uzerinde yazmis.atesinizi takip edin.yumurtlamada yukselir sonra normal seyder.adet olunucaksa isi dususe gecer gebelik varsa yukselir.tabi hersey normalse.sen olcmeye devam et tatlim

Tmm canım çok teşekkür ederim daha adetime 10-11 gün fln var bakalım ne olacak değerler :))

Gunaydin kizlarrr.bu sabaha cok mutlu uyandim.bol bol dua ettim hepimiz icin.ben yumurtlayamadim ama :)) benim muhabbet kusum yumurta birakmis.. esimle sabah sabah bayagi gulustuk.ben kiz benden once yavru yapma diye konusurdum kusla:)) baski artti kus sirasini savdi :)) esim ayni performansi sendende bekliyorum dedi bana..saka gibi aglancak halime guluyorum..hayirlisi bakalim...

Saol canım duaların kabul olsun
Canım hayırlısı olsun ozaman yum sırası sende :)))))

5 Şubat 36.8
6 Şubat 36.6
Bugün 36.5

Canım bat ne zaman adete 10-11 gün var diyorsun anlamadım öyleyse yumurta çatladığı için düşüş olmuş yoksa adet geliyor şimdi sen ateş ölçme sayfasına bak ilk sayfada ayrıntılı yazıyor iyice oku anlamadığın yerde ordaki kızlar yardımcı olur hem bir kaç ölçümle yorum yapılamıyor en az bir ay düzenli ölçüm olacak sonra ki ay kıyaslama yapılabilsin:34: adet günü yüksek olursa gebelik oluyor genelde, adet günü düşünce adet geliyor demektir.

Gunaydn kizlar benm bat 28 subat insllh guzel habrler alrz cumanz mubarek olsn

Canım bat ne zaman adete 10-11 gün var diyorsun anlamadım öyleyse yumurta çatladığı için düşüş olmuş yoksa adet geliyor şimdi sen ateş ölçme sayfasına bak ilk sayfada ayrıntılı yazıyor iyice oku anlamadığın yerde ordaki kızlar yardımcı olur hem bir kaç ölçümle yorum yapılamıyor en az bir ay düzenli ölçüm olacak sonra ki ay kıyaslama yapılabilsin:34: adet günü yüksek olursa gebelik oluyor genelde, adet günü düşünce adet geliyor demektir.

Teşekkürler canım :)) benim bat 16 - 17 Şubat gibi bakalım o güne kadar ölçücm :))

Back
X