Her ay adetim 7gun surer ama bu aydaki 3gun sürdü ve bu ayda adet kokusu bile yoktu nedeni nedir

Angelina maria

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
37
7
1
Her ay adetim 7gun sürerdi kokusu da olurdu ama bu aydaki 3gun sürdü ve bu ayda adet kokusu bile yoktu nedeni nedir ve hergün midem bulanıyor özellikle geceleri daha çok bulanıyor başınıza gelen varmı

Mümkün mü burası küçük yer doktora da gidemem çoğu beni taniyolar

Eczaneden hamilelik testi alırsanız tanırlar mı sizi yine de? Sanırım kimsenin bilmediği korunmasız bir ilişki yaşamışsınız son zamanlarda.

Adet kokusu nedir ya

Başka bir ilçeden veya merkezden alın imkanınız varsa. Böyle anlayamazsınız.
Ya da internette bile satılıyor artık.Kargoyla gelir işte

Öyle oldu yumurtlama gününe 1 gün kala ama korunmasiz geri çekilmeydi her adetim oldugunda karnim agrimaya baslardi 5 gun önce karnim 1 gun boyunca agridi adetim ertesi gün oldu sulu kahverengi akıntı geldi bikac saat sonra normal adet gibiydi sonra adetim kısa sürdü suan bile midem bulanıyor

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Mide bulantısı psikolojik olabilir, hamile olduğunuzu düşündüğünüz için belirtileri gösterebilirsiniz. Hiç mi yakın arkadaşınız falan yok, sizin adınıza alıversin bir test. Ya da ilişki yaşadığınız kişiye söyleyin, merkeze inip test alsın. Böyle kokudan, süreden anlaşılacak şey değil. En garantisi kan testi yaptırmak gerçi.

Korunmasız ilişkide hamile kalma ihtimalinizi hesaba katmışsınızdır herhalde. Az ise lekenme şeklinde tutunma kanaması olabilir. Hamile olma ihtimaliniz var tabiki neticede korunmamışsınız test yapmadan bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…