- 23 Mart 2022
- 14.331
- 53.723
- 41
Tamamdır yazdım canım22 ve 23. cüzleri alayim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır yazdım canım22 ve 23. cüzleri alayim o zaman
Eylül ayı için nasip olursa 16 ve 18. cüzleri yazdım size... şimdiden ayırdım canımpenyez83
19. ve 20.cüz de bitti çok şükür.
Tilavet secdeleri de yapıldı.
Allah kabul etsin , Allah vesile olanlardan da razı olsun inşallah
Ağustos ayı okuması için 16. ve 18. cüzler müsaitse ben alabilirim.
Eylül ayı için nasip olursa 16 ve 18. cüzleri yazdım size... şimdiden ayırdım canım
AminnnYeni Yılımız Mübarek Olsun
Allah 'ım yeni bir hicri yıla giriyoruz, bu yeni yılı bize hayırlı, bereketli ve mubarek eyle. Bu yeni yılda rızana uygun yaşayabilmeyi nasip eyle. Bu yılda her hayra yakın, her şerden uzak eyle. Cennetini kazanacak amelleri işlemeyi nasip eyle. Bizleri iyilerle karşılaştır. Sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi. Bu yeni yıla girerken bizleri affet bizleri bağışla. Kalbimize inşirah ömrümüze huzur nasip eyle. aminnnnnnn
HepmigencizHepmiguzel
Safransari
E Engelsiz anne
deynepnaz
bir civciv annesi
HALLEYS
Aktif Lora
Nego
HejaR12
R rana20
reynax
Lna16
RedGirl
agustos72
penyez83
G Gunduzguzell1
Lidlaylim
Leyl-i-fer
ezgiisel
K Kardelen1981
@burcusami
safi.naz
selam ve dua ile
28.cüz okundu , Allah kabul etsin,kimin ne sıkıntısı varsa gidersinR rana20
safi.naz
kavs-i kuzah
Ağustos hatimi için cüz almak istermisiniz hanımlar
3. 4. ve 11. cüzler boşta
Ağzına yüreğine sağlık canım ALLAH a emanet ol selam ve dua ile28.cüz okundu , Allah kabul etsin,kimin ne sıkıntısı varsa gidersin
Biraz ara vereyim penyez şimdilik cüz almayayım, Allahın selamı ve rahmeti üzerinize olsun hepinizin.
Amin canım ağzına yüreğine sağlıkpenyez83 7.ve 8.cüzü okudum. Rabbim hatalarımız olduysa meleklerle tamam etsin. Herkesin gönlündeki niyetlerini kabul etsin
Tamam canım inşallah yapıcamTemmuz Hatim Listesi
Nego canım cüzler okundu listemiz tamamlandı çok şükür . Hatim duasını perşembe gecesi yada cuma günü müsait olduğun bir vakitte yapabilirsen çok mutlu oluruz. Hepinizden ALLAH razı olsun hanımlar
1. HepmigencizHepmiguzel
2. HepmigencizHepmiguzel
3. Safransari
4. Safransari
5. E Engelsiz anne
6. E Engelsiz anne
7. deynepnaz
8. deynepnaz
9. bir civciv annesi
10. HALLEYS
11. Aktif Lora
12. Nego
13. HejaR12
14. R rana20
15. reynax
16. Lna16
17. RedGirl
18. agustos72
19. HepmigencizHepmiguzel
20. HepmigencizHepmiguzel
21. penyez83
22. penyez83
23. penyez83
24. penyez83
25. G Gunduzguzell1
26. Lidlaylim
27. Lna16
28. Leyl-i-fer
29. RedGirl kuzeni
30. ezgiisel
not: pcostupbebk hatim duasında yer verelim ölmüşlerinin ruhuna
Ağzına yüreğine sağlık canım Eylül için 16. Alındı 17 boştapenyez83 canım ben ağustos cüzleri mi de okudum, Eylül için bana 16 ve 17.cüzü yazar mısın?
Allah razı olsun canım, cümlemizin 17 ve 18 olur muAğzına yüreğine sağlık canım Eylül için 16. Alındı 17 boşta
Hejarımmm 16 yi alan arkadaşımız 18 de aldıAllah razı olsun canım, cümlemizin 17 ve 18 olur mu