- 31 Mart 2023
- 163
- 154
Aleyküm selam hayırlı cumalar ağzına yüreğine sağlık
Ağustos ayı için birinci ve ikinci cüzü yazdım canım... Ağustos ayı başında toplu liste ile etiket ederim nasipse
Teşekkür ederim sağ olasın tamamdır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam hayırlı cumalar ağzına yüreğine sağlık
Ağustos ayı için birinci ve ikinci cüzü yazdım canım... Ağustos ayı başında toplu liste ile etiket ederim nasipse
Canım senden bir haber gelmeyince haziran ayı cüzlerini okuyup bayramda hatim duasını yaptık.Ben Erzurumdan ankaraya taşınma aşamasında internete giremedim aldığım haziran ayı tüm cüzlerimi okudum ama bildirim yapamadım. Temmuz ayı cüzleri dağıtıldıysa Ağustos ayından da alabilirim arkadaşlar..
28 cüzü agustos ayina yazdim ve okundu olarak isaretledim.. Okuduğun 29 ve 30 cuzleri bir sonraki aylara yazarak direk okundu olarak işaretlerim.Ben Erzurumdan ankaraya taşınma aşamasında internete giremedim aldığım haziran ayı tüm cüzlerimi okudum ama bildirim yapamadım. Temmuz ayı cüzleri dağıtıldıysa Ağustos ayından da alabilirim arkadaşlar..
Ağzına yüreğine sağlık canım ağustos için 5 ve 6 yazdım3 ve 4. Cuzleri okudum.
Ağustos ayı için 5 ve 6 yi alabilir miyim ?
Ağzına yüreğine sağlık canım ağustos için 14 ve 15 yazdım13.cüzü okudum, Rabbim kabul etsin
Ağustos ayı için 14 ve 15.cüzü yazabilir misin bana canım penyez83
22 23 ve 24 cüzleri okudum ALLAH kabul etsinTemmuz Hatim Listesi
Okudum bildirimlerini 27 temmuz Perşembe gününe kadar yapalım lütfen
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1. HepmigencizHepmiguzel
2. HepmigencizHepmiguzel
3. Safransari
4. Safransari
5. E Engelsiz anne
6. E Engelsiz anne
7. deynepnaz
8. deynepnaz
9. bir civciv annesi
10. HALLEYS
11. Aktif Lora
12. Nego
13. HejaR12
14. R rana20
15. reynax
16. Lna16
17. RedGirl
18. agustos72
19. HepmigencizHepmiguzel
20. HepmigencizHepmiguzel
21. penyez83
22. penyez83
23. penyez83
24. penyez83
25. G Gunduzguzell1
26. Lidlaylim
27. Lna16
28. Leyl-i-fer
29. RedGirl kuzeni
30. ezgiisel
Seninde emeğine sağlık canımAğzına yüreğine sağlık canım ağustos için 13 yazdım
Başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin.Kizlar hayırlı akşamlar yengemin ailesi trafik kazası geçirdi babası vefat etti annesi ve ablası yoğun bakım da durumları çok kötü ablasının 4 çocuğu var birisi daha iki yaşında değil onlar için bir hatim yapabilirmiyiz kuran okuyacak çevremizde çok kimse yok elimden geldikçe yardımcı olmak istiyorum
allah yardımcınız olsun. yasin okuyacağım inşallahKizlar hayırlı akşamlar yengemin ailesi trafik kazası geçirdi babası vefat etti annesi ve ablası yoğun bakım da durumları çok kötü ablasının 4 çocuğu var birisi daha iki yaşında değil onlar için bir hatim yapabilirmiyiz kuran okuyacak çevremizde çok kimse yok elimden geldikçe yardımcı olmak istiyorum