- 7 Ocak 2018
- 27.430
- 79.685
- 35
- Konu Sahibi Audreyhorne
Merhaba canımMerhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımMerhaba
Merhaba,
4.5 yıllık evli bir kadınım. 3 yıl önce hem evimizi hem arabamızı aldık. Yüklü bir borca girdik.
Ve o gün bugündür toparlanamadık. Kredi kartları borcunu hep kredi ile kapatmaya, krediyi de kredi ile kapatmaya başlamıştık.
Maaşımdan elime hiç kalmıyor aksine hep eksiye düşüyordum :)
Durumu biraz toparladık. Ben hem harçlığımı ayırıyorum hem de ufacık bile olsa birikim yapma evresine geldim.
Az çok demeyeceğim birikimimi de küçümsemeyeceğim :) Çünkü ben her yıl kumbaramdaki 1 TL birikimi ile tatile giden insanım.
Şu an durumum buna elverişli olduğu için her ay 1 gr. altın kenara atacağım.
2020 yılında bebek fikrimiz var bu birikim onun için
Sizlerde bana katılmak isterseniz. Seve seve.. Kapım açık
AĞUSTOS 2019 Audreyhorne 1 gr ☘ Mia- 1 gr. ☘ poncikvegece 500 TL ☘ Brmckkkk 1 gr. Seda2012Emre 2 çeyrek
EYLÜL 2019 Audreyhorne 1 gr Mia- 1 gr poncikvegece 700 TL Y yakamoz074 2 gr Eeelma 0,54gr Brmckkkk ? kardelen_08 2 Lets go ? bil ge 1 gr browni__ 1 gr FusyAsk 7 gr braindamage 1 gr Umay- 2 gr yolcu09 100 $ mandaliina 1 gr Ckolatakahve 2 çeyrek
Evet bende takipteyim. Bir yerden para bekliyorum gelsin hemen almayı düşünüyorum.Ayin son gunu 1 gr daha aldim 268.30dan. Gittikce dusuyor altin
Alabilmissindir umarim mi desem insallah alamamissindir mi deseemm simdi baktim 266.59 gorunuyor daha da dusmusEvet bende takipteyim. Bir yerden para bekliyorum gelsin hemen almayı düşünüyorum.
Hayır daha almamıştım :))Alabilmissindir umarim mi desem insallah alamamissindir mi deseemm simdi baktim 266.59 gorunuyor daha da dusmus
Sen bu ay almamış mıydın browniEylül ayi icin 1 gr aldim. Ekim için de 1 gr almak istiyorum insallah alabilirim
Ekledim :)Ayin son gunu 1 gr daha aldim 268.30dan. Gittikce dusuyor altin
Eylul icin alacagimi yazmistim ama aldim yazdim mi hatirlamadimSen bu ay almamış mıydın browni
Tabii hemen ekliyorum :)Merhabaa kızlar
Audreyhorne canım maaşım yattı bugün 1 gram altın aldım yazar mısın
Merhabaa kızlar
Audreyhorne canım maaşım yattı bugün 1 gram altın aldım yazar mısın
Yok canımm eylülde 700 tl idi700+ 1 gr yapayım değil mi