Her Ay 1 Gr. Altın

arkadaşlar 15000 lira elden borcumuz var ve 1 yıl içinde anca öderiz diye düşünüyoruz çünkü başka sabit gider ve borçlar da var
ben gr altın mı yoksa para olarak mı biriktireyim, uzun vade olmadığı için soruyorum, seneye gr altınları bozdurursam kar eder miyim?

arkadaşlar 15000 lira elden borcumuz var ve 1 yıl içinde anca öderiz diye düşünüyoruz çünkü başka sabit gider ve borçlar da var
ben gr altın mı yoksa para olarak mı biriktireyim, uzun vade olmadığı için soruyorum, seneye gr altınları bozdurursam kar eder miyim?

Gram altın biriktirmelisin aydan aya bile fark ediyor.
Mesela ben Mart ayında gram altın almaya başladım o zamanlar 230 TL olan gram altın suan 270 TL civarı
Uzun vadede Altın her zaman kazandırır 😊

bence kısa vadeli düşünüyorsanız altın riskli olabilir .

Audreyhorne Audreyhorne
Canım 1 gr daha aldım bugün. Beklediğim bir para vardı üstüne de biraz koyup aldım. 2 gr olarak güncelleyebilirsin.
Berektli olsun
Ben de 1 gr daha aldim :halay: Audreyhorne Audreyhorne
sadevehuzurlu sadevehuzurlu ben olsam tl de tutmam. Audreyhorne Audreyhorne benim hedef değişti bu ay için. 100 dolar yaptım bugün. Bu ay başka birikim yapmam sanırım. Ertelediğim bir kaç ihtiyacım vardı. Onları alırım ay sonuna kadar birikenle.

Güncelliyorum :)

Selam Kızlar :süslü:
Audreyhorne Audreyhorne canımm bu ay beni 700 TL olarak güncelleyebilirsin. Arkadaşa borç vermiştim bugün verdi ilaç gibi geldi valla havadan gelmiş gibi oldu aynı :dondurma:

X