- 23 Eylül 2013
- 24.209
- 49.491
- Konu Sahibi Audreyhorne
Bende aynı hissi yaşıyorum. Gerçi bir süre sonra da biriken çeyrekleri muhafaza etme sorunu çıkıyor.
İş yerinde saklarım çoğaldığında sorun olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı hissi yaşıyorum. Gerçi bir süre sonra da biriken çeyrekleri muhafaza etme sorunu çıkıyor.
arkadaşlar 15000 lira elden borcumuz var ve 1 yıl içinde anca öderiz diye düşünüyoruz çünkü başka sabit gider ve borçlar da var
ben gr altın mı yoksa para olarak mı biriktireyim, uzun vade olmadığı için soruyorum, seneye gr altınları bozdurursam kar eder miyim?
bence kısa vadeli düşünüyorsanız altın riskli olabilir .arkadaşlar 15000 lira elden borcumuz var ve 1 yıl içinde anca öderiz diye düşünüyoruz çünkü başka sabit gider ve borçlar da var
ben gr altın mı yoksa para olarak mı biriktireyim, uzun vade olmadığı için soruyorum, seneye gr altınları bozdurursam kar eder miyim?
Berektli olsunAudreyhorne
Canım 1 gr daha aldım bugün. Beklediğim bir para vardı üstüne de biraz koyup aldım. 2 gr olarak güncelleyebilirsin.
Hepimizinki bereketli olsun. Altında düşükken iyi oldu.
Gram altın biriktirmelisin aydan aya bile fark ediyor.
Mesela ben Mart ayında gram altın almaya başladım o zamanlar 230 TL olan gram altın suan 270 TL civarı
Uzun vadede Altın her zaman kazandırır
bence kısa vadeli düşünüyorsanız altın riskli olabilir .
Audreyhorne
Canım 1 gr daha aldım bugün. Beklediğim bir para vardı üstüne de biraz koyup aldım. 2 gr olarak güncelleyebilirsin.
sadevehuzurlu ben olsam tl de tutmam. Audreyhorne benim hedef değişti bu ay için. 100 dolar yaptım bugün. Bu ay başka birikim yapmam sanırım. Ertelediğim bir kaç ihtiyacım vardı. Onları alırım ay sonuna kadar birikenle.
FusyAsk kiizzz ne ara aldin 7 gr hedefim sana yetismek daha alma by ayin sonuna kadar
Ooo süper yıl sonuna herkes zengin olacakSelam Kızlar
Audreyhorne canımm bu ay beni 700 TL olarak güncelleyebilirsin. Arkadaşa borç vermiştim bugün verdi ilaç gibi geldi valla havadan gelmiş gibi oldu aynı
Yok ya ben 1 ay 1,5 ay kenara koyamayacağım tedavi sürecim başlayacak ay sonu bakalım nasip gene de 50-100 de olsa atmaya çalışacağımOoo süper yıl sonuna herkes zengin olacak
Her şey gönlünce olsun. Güzel yerlere gitsin paracıklarınYok ya ben 1 ay 1,5 ay kenara koyamayacağım tedavi sürecim başlayacak ay sonu bakalım nasip gene de 50-100 de olsa atmaya çalışacağım
MerhabaSelam kızlar buraya da yazayım daha çok iştahlandırımm belkiiii
SelamSelam Audreyhorne internetten 0,54gr alarak başladım. Artsın eksilmesin