- 28 Temmuz 2016
- 4.035
- 6.665
- Konu Sahibi Audreyhorne
Tabii kiGram altın yazmışsınız ama çeyrek olarak katılsam olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii kiGram altın yazmışsınız ama çeyrek olarak katılsam olur mu?
Ekliyorum :)Audreyhorne bende bu ay 1 gr aldım canım yazabilirsin
Ekimi düzenledim. Eylülde birikim 1 gr mıydı yakamoz onu da düzelteyimBen 2 gr bildirmiştim ekim için . baktım eylül e yazılmıs :) ister yaz ekime ister oyle kalsın Kasım 15 e kadar birikim yok
eylülde 2 gr ekim için de 2 gr dı . tesekkürlerEkimi düzenledim. Eylülde birikim 1 gr mıydı yakamoz onu da düzelteyim
MalesefMia-
Y yakamoz074 @Eeelma @Brmckkkk kardelen_08 kardelen_08 Purpplee @bil ge browni__ @FusyAsk @braindamage
Birikimler yapıldı mı Ekim ayı
Helalben birikim yapmayı para biriktirmeyi çok severim
ve arkadaslarımı hep buna teşvik ederim ,
bekar arkadaslarımı birine sıfır araba diğerinı tokiden eve soktum
diğerini isteğe bağlıdan primlerini ödetiyorum , diğerinin ev borcu bitti bile ,
benle arkadassan tuttumlu oolmak zorundasın ,
Benim Eylül 2 çeyrek , ekim 4 çeyrek olarak listeye ekleyebilir misin?Tabii ki
Evet listeyi kapatıp gidiyoruz arkadaşlarMerhaba. Araniza ben de katilmak isterim. Ben de torunumun gelecegi ve yaza dusundugumuz yurt disi tura kizimi ve torunumu dahil etmek icin birikim yapiyorum. Ekim ayinda 12 gr altin aldim. Listeye ekleyebilir misiniz?
Ekim ayı 2 gr değil mi Browni :)Audreyhorne
Benim birikimim Toplamda 2 gr oldu
300 lira nakit olarak biriktirecektim ama bu ay icin tamamlayip cumhuriyet aldim
Hoş geldiniz aramıza :) bizde listeye ekleyebiliriz istersen,zMerhaba kızlar grubunuzu yeni gördüm uzun zamandır foruma girmiyordum. Bizde iş arkadaşımla her ay en az 1 gram alıyoruz fazla para artırabilirsek 2 -3 gram . Ben kuyumcudan almıyorum evde muhafaza etmesi beni korkutuyor altın hesbında biriktiriyorum. Bende katılmak isterim .Birde annemin gün grubuna katıldım aylık 150 tl lik.
Merhaba :)Merhaba hanımlar
Daha yeni birikime başladık pek bilgim yok.
Ceyrek aliyoruz ama hangisinin daha kârlı olduğunu bilmiyoruz.
Gram olduğunu duydum.
Bana oneride bulunur musunuz?
Kasım ayında 800 civarı bir para gelecek, onu yok sayıp direk altın düşünüyoruz.
Üzerine para koyup 3 gram mi almalıyız yoksa 2 ceyrek mi?