• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Ay 1 Gr. Altın

bereketli olsun herkesin birikimi
ben aylık 0,5 gr altın alıyorum otomatik kredi kartından 120-130 tl gibi bir rakam oluyor.
geçen sende maaş hesabımda kalan para ile aylık gr altın alıyordum öyle öyle 2,5 -3 yılda 10 bin tl para biriktirdim.
birikimde önemli olan önce birikim yapmak sonra harcamaları yapmak.

Mrb..kadınlar kulübünde yeniyim...1 sorum vardı da..Kredi kartına bende altın almak istiyorum..acaba bu talimat gece mi alim olur..mesai içinde mi

Merhaba,
4.5 yıllık evli bir kadınım. 3 yıl önce hem evimizi hem arabamızı aldık. Yüklü bir borca girdik.
Ve o gün bugündür toparlanamadık. Kredi kartları borcunu hep kredi ile kapatmaya, krediyi de kredi ile kapatmaya başlamıştık.
Maaşımdan elime hiç kalmıyor aksine hep eksiye düşüyordum :)
Durumu biraz toparladık. Ben hem harçlığımı ayırıyorum hem de ufacık bile olsa birikim yapma evresine geldim.
Az çok demeyeceğim birikimimi de küçümsemeyeceğim :) Çünkü ben her yıl kumbaramdaki 1 TL birikimi ile tatile giden insanım.

Şu an durumum buna elverişli olduğu için her ay 1 gr. altın kenara atacağım.
2020 yılında bebek fikrimiz var bu birikim onun için :anneadayı:

Sizlerde bana katılmak isterseniz. Seve seve.. Kapım açık :KK200:

AĞUSTOS 2019 🧡
Audreyhorne Audreyhorne 1 gr ☘
Mia-1 gr. ☘
poncikvegece poncikvegece 500 TL ☘
Brmckkkk Brmckkkk 1 gr.
Seda2012Emre2 çeyrek

Cok guzel bir baslik olmuş. Daim olsun insallah :KK71:
Ben de dun 1gr aldim ekleyebilir misn

Umarim bu ay icinde yine alabilirim:KK51:

Merhabalar!
Ben de elime para geçtikçe euro ya da altın alıyorum. Bu ara euroya taktım. Elime geçen parayı 100 TL de olsa euro alıyorum. Gram altın şu an 278 TL.

Audreyhorne Audreyhorne selam canım, ayın 15 ini bekliyordun , alabildin mi altın?
Bu arada benim ismimim karşısına 1 gram yazabilirsin Eylül için.
Almadım ama gramı karşılayacak parayı ayırmış oldum, belki alırım bi ara.

Audreyhorne Audreyhorne selam canım, ayın 15 ini bekliyordun , alabildin mi altın?
Bu arada benim ismimim karşısına 1 gram yazabilirsin Eylül için.
Almadım ama gramı karşılayacak parayı ayırmış oldum, belki alırım bi ara.
Merhaba bugün alacağım altını :)
Hafta sonu piyasa kapalı olduğu için almıyorum
Tabii ki yazarım güncelleyeceğim birazdan

Ben bildirmiştim canım zatenn :)
Önümüzde ki ay alabilir miyim kenAra koyabilir miyim bilmiyorum.. 1-2 doktor randevularım var biraz içeri girebilirim :)

Back
X