hepsinin mi gözü dışarda ?

bu yaşıma kadar bir şey öğrendiysem ne kadın ne erkek hakkında kesin kararlar vermemektir.. kocam asla yapmaz ya da yapar, bu kişi böyledir şöyledir gibi cümleler çok gereksiz..
bana göre evlilikte takıntılı kişilikler vardır.. kadın ya da erkek olsun kendine güvensiz kişiler eşlerinin başına bela oldukça hayatı da kendilerine dar ediyorlar..
ben kendi eşim için asla yapmaz demem.. yapabilir de demem.. sağa sola baktı mı, sosyal medyada bir şeyler yaptı mı, nereye gitti kaçta gitti kiminle konuştu gibi şeyleri de kafama takmam.. kocamı seviyor ve güveniyorum.. yaparsa kendi bilir yakalarsam tekmeyi basarım bunu kendi de çok net bilir.. mutlu ve huzurlu bir evliliğimiz var bozmak istiyorsa buyursun yapsın.. yapacağı varsa yapmasın diye ne kendimi yorarım ne hayatı ona zindan ederim.. rabbim bana sağlık vermiş güç kuvvet vermiş çalışıp kendi ayaklarımın üstündeyim çok şükür..
kendinize güvenin hanımlar.. eşlerinizin yapacağı varsa siz kendinizi parçalasanız da yaparlar.. kapının önüne koyamayacak derecede maddi, manevi bağımlı iseniz bence hiç peşine bile düşüp hayatı kendinize dar etmeyin.. gücünüz varsa da zaten inceldiği yerden kopar..
hayata bir defa geliyorsunuz.. onu da kendinize ve hayatınızdaki kişilere dar etmekle geçirmeyin..

aslında kendimi avutmak değil yani güvenilecek kimse varmı bu hayatta onu demek istiyorum

önce evel allaha sonra da sadece ve sadece kendine güven bu hayatta.. ben öyle yapıyorum.. hayatımdaki geri kalanlara da yüzeysel güveniorm sadece ama bel bağlamıyorum.. rabbim güç kuvvet sağlık versin biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz.. rahat olun biraz, siz takıntı yaptıkça olmayacak ne kadar şey varsa gelir sizi bulur ben onu bilir onu söylerim..

Hepsinin diyemeyiz ama senin kocanin gozunun disarda oldugu aleni

eşiniz iyice haddini aşmış hayat kadının numarasını nerden bulabiliyor öyle??

Toplumumuzdaki tüm erkekler belki şakada falan lazım olur diye hayat kadınlarının cep numarasını hazırda bulundurmazlar isterseniz konuyu bir bu açıdan değerlendirin.

Cok guvendigim 4 yillik sevgilime artik hic guvenmiyorum ben de..
Bunu duyuncada atarlaniyor kendisi sanki sorun bendeymis gibi..
Onceden Allahina kadar guvenipte sonradan guvenmemeye baslamissam anlamiyor ki sorun onda..
Daha dogrusu anliyor ama isine gelmiyor atarlanmak tekrardan guvenimi kazanmaya ugrasmaktan kolay geliyor..
Hepsi ayni fabrikadan cikma en ince dusuncelisinin icinde bile koccamann bir okuuzzz yatiyorr.

Ablacım kusura bakmayın ama siz ona gerçekten güvenseydiniz aklınızda ACABA kelimesi olmazdı . Demekki sizde şüpheleniyorsunuz ve hiç bir kadın boş boşuna şüphelenmez.Eşinizin gözü dışarda olmasa bile heran dışarı çıkacakmış gibi dikkat edin . Bugun hayat kadınıyla başkasına şaka yapan adam yarın ona da aynı şakanın yapılmasına da izin verir . Bugün evli barklı 30 yaşında adam bana göre öyle iğrenç şakalar yapmaz.

geçen bi tv kanalında dinledim güya evlilik uzmanı diyo ki eşiniz size gereken ilgiyi gösteriyosa bırakın tv de internette sokakta istediğine baksın! BU NASIL BİR MANTIK!!!
2,5 yıllık evliyim eşim şaka yollu takılır ben kızarım ciddi olduğunu düşünmüyorum çünkü. Evlendiğimizde de söyledim bakma baktığını görürsem kalbim kırarsın beni yıkarsın diye. Seven adam bakmaz. Mutlu bi yuvamız ve evimizin neşesi bi kızımız var işten eve evden işe. Samimi bi arkadaşı var onunlada kırk yıldabir görüşebilirler uzakta olunca onuda tanırım bekar ama zararsızdır. Erkeklerinde arada arkadaşlarıyla vakit geçirip kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır. Neyse face kapalı ikimizinde o benim instagram bakar ben onun twitter. Beni incittiği olursa da söylerim ne olursa olsun. Bence eşinize söyleyin şaka falan yapmasın. Çok çirkin bunlar eşin güvenini kaybetmeye değmez

eğer konuyu yanlış anlamadıysam eşinizin yaptığına bişey derler de söyleyemiycem.şaka falan hikaye.

Bugüne kadar eşimin herhangi birşeyini görmedim.Herkese karşıda ölçülüdür.İlgisizliğini hissetmedim.Ama asla demem hiçbirşey için.Yarın ne olur bilemem.
Fakat kişi az çok knedini belli eder.Hayat kadınının telefonunu bulup arkadaşına veren insan....Neyse

Ben yapmaz etmez demem daha 4 senelik evliyim, 4 senede ne kadar tanıya bilirim?
Eşimden bugüne kadar abest bir durum görmedim, telefonu ortada dır istediğim gibi karıştırırım, benim telefonumda ortada dır istediği gibi karıştırır..
Erkek milletini anlamak kolay değil..
kayınvalidem; benim oğlum yapmaz benim oğlumu başının üzerinde gezdir der durur..
Bu lafını sevmiyorum! Bi gün suratına diyeceğim..

Benim eşiminde işyerinden arayan olur,9da 10da da olur işe gelemeyecektir vs.bilgi vermek için, yanımda konuşur bunun altında birşey aramam. Arkadaşınızın baska sebepleride vardır bu da üzerine eklenince dert etmiş, şüphelenmiş olabilir.
Size gelince eşiniz çok tehlikeli sularda dolaşıyor bence dikkatli olun. Açıklamaları makul değil gibi geldi bana tabi gerekçeleri de saçma. Böyle şaka olmaz hadi oldu diyelim o telefon numarasının sende ne işi var diye sorarlar adama.
Son olarakta her erkek aldatmaz, kimi karısına aşıktır gözü görmez başkasını, kimi tembeldir o bile zor geliyordur, kimi çocuğuna aşıktır ona kıyamaz daha uzar gider bu liste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…