hanımlar merhaba . dün yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk ve laf lafı açtı yeni evli olduğumuzda dolayı eşlerimizden konuşmaya başladık neyse ben arkadaşım rahat bir insandır ben ise biraz daha disiplinlimi desem takıntılımı desem değişik biriyim :) ben eşime karşı daha baskınım yani diyeceimi derim içimdeki neyse çekinmem yani ama o biraz daha çekinir , normalde özel şeylerimi konuşmam pek yüzeysel anlatırım ama arkadaşımın eşi özellikle onun whatsupuna bakmasına izin vermiyormuş işte teline bakmasına ama özelliklede whatsupa bakamam ben dedi geçen akşam bir kız mesaj atmış eşine beni ara diye arkadaşımda eşine sormuş ve işle alakalı bi durum olduğunu söyelemiş ama akşamın dokuzunda bir bayan evli birine işle alakalı nie beni ara derki ? onun yerine ben endişelendim o ne kadar rahat görünsede biraz takmış tabi benim aklıma kırk tane şey geldi ama moralinide bozmak istemedim . ben daha öncede burda konu açmıştım bende eimin telinde tango isimli bir programda yazışma yakalamıştım gerçi eşim onun eskiden kalma olduğunu ve programı tekrar yükleyince geldiğini söylemişti içim içimi yedi ama biraz araştırdım kimisi doğru diyo kimi olmaz diyo tam aklımda netleştiremedim ama olayın üzeri kapandı gibi bişe ama aklımda kapanmadı tabi .
bir de eşim ş yerinden bir arkadaşı var bekar diğer arkadaşlarıyla onu oyun yapmak için bir hayat kadını numarası bulup eşim kardeşinin teline veriyo ve bu kadın eşimin kardeşini arıyor gece eşimin kardeşide sabah eşime mesaj atmış abi verdiğin numara gece beni aradı dye tabi ben bunu gördüm 3 gün bişi demedim sonra eşimn kardeşine sordum o numara kimindi diye oda abimin iş yerindeki kişiye birini ayarlayacaklarmış falan filan abimle alakası yok bende ona dedim yengme böle bişe yapma falan filan diye iyi dedim eşime mesaj attım bir şey yokmuş gibi hemen beni aradı neyin peşindesin diye üstte çıkmak için meğerse kardeşiyle konuşmuş açtım azımı yumdum gözümü durumun kendiyle alakalı olmadığını o kişiye bi şaka yapmak istediğini ama sonradan zaten vazgeçtiklerini söyledi ama ben güzevimi kaybettim yani sanane başkasından ya zaten sıkıntımız bini aşmış senin erdin ne ama erkekler sanırım kendi aralarında başka bir ortam var ve bizim gibi düşünmüyo
kusura bakmayın uzun oldu biraz ama yani arkadaşımında o anlattığı benimde yaşadıklarım burda her güz yazılan hayat hikayeleri gerçekten bu erkeklerin hepsinin mi göüz dışarıda sadık olan benim eşim bu güne kadar hiç bir şey yapmadı yan gözle bile bakmadı diyebilen bi bayan varmı aramaızda ? merak ediyorum