• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsinin mi gözü dışarda ?

Baabiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
171
30
38
hanımlar merhaba . dün yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk ve laf lafı açtı yeni evli olduğumuzda dolayı eşlerimizden konuşmaya başladık neyse ben arkadaşım rahat bir insandır ben ise biraz daha disiplinlimi desem takıntılımı desem değişik biriyim :) ben eşime karşı daha baskınım yani diyeceimi derim içimdeki neyse çekinmem yani ama o biraz daha çekinir , normalde özel şeylerimi konuşmam pek yüzeysel anlatırım ama arkadaşımın eşi özellikle onun whatsupuna bakmasına izin vermiyormuş işte teline bakmasına ama özelliklede whatsupa bakamam ben dedi geçen akşam bir kız mesaj atmış eşine beni ara diye arkadaşımda eşine sormuş ve işle alakalı bi durum olduğunu söyelemiş ama akşamın dokuzunda bir bayan evli birine işle alakalı nie beni ara derki ? onun yerine ben endişelendim o ne kadar rahat görünsede biraz takmış tabi benim aklıma kırk tane şey geldi ama moralinide bozmak istemedim . ben daha öncede burda konu açmıştım bende eimin telinde tango isimli bir programda yazışma yakalamıştım gerçi eşim onun eskiden kalma olduğunu ve programı tekrar yükleyince geldiğini söylemişti içim içimi yedi ama biraz araştırdım kimisi doğru diyo kimi olmaz diyo tam aklımda netleştiremedim ama olayın üzeri kapandı gibi bişe ama aklımda kapanmadı tabi .
bir de eşim ş yerinden bir arkadaşı var bekar diğer arkadaşlarıyla onu oyun yapmak için bir hayat kadını numarası bulup eşim kardeşinin teline veriyo ve bu kadın eşimin kardeşini arıyor gece eşimin kardeşide sabah eşime mesaj atmış abi verdiğin numara gece beni aradı dye tabi ben bunu gördüm 3 gün bişi demedim sonra eşimn kardeşine sordum o numara kimindi diye oda abimin iş yerindeki kişiye birini ayarlayacaklarmış falan filan abimle alakası yok bende ona dedim yengme böle bişe yapma falan filan diye iyi dedim eşime mesaj attım bir şey yokmuş gibi hemen beni aradı neyin peşindesin diye üstte çıkmak için meğerse kardeşiyle konuşmuş açtım azımı yumdum gözümü durumun kendiyle alakalı olmadığını o kişiye bi şaka yapmak istediğini ama sonradan zaten vazgeçtiklerini söyledi ama ben güzevimi kaybettim yani sanane başkasından ya zaten sıkıntımız bini aşmış senin erdin ne ama erkekler sanırım kendi aralarında başka bir ortam var ve bizim gibi düşünmüyo
kusura bakmayın uzun oldu biraz ama yani arkadaşımında o anlattığı benimde yaşadıklarım burda her güz yazılan hayat hikayeleri gerçekten bu erkeklerin hepsinin mi göüz dışarıda sadık olan benim eşim bu güne kadar hiç bir şey yapmadı yan gözle bile bakmadı diyebilen bi bayan varmı aramaızda ? merak ediyorum

Varmisini,yokmusunun kimse net bir cevabini bilemz.benim esim yapmaz diyen insanlar kendi eslerinin gozlerini neye ne sekilde baktigini nereden bilebilir ki....

Artik ben acaba bakiyormu,bakarmilarda degilim.ben her insanin yapacaginin kendi hatasi,kendi karektersizligi diye adlandiriyorum.ve diyorum ki rabbim hic bir seyi gizli tutmaz.ve burada da goruyoruz,bir sekilde yapilan gizli isleri ortaya cikaracak acik bir ara birakiliyor.ve ogreniyoruz da...yapiyorlarsa da yol verin gitsin.

Ayrica esinizin bir hayat kadini telini bulmasi da sacmalik.akli nelere calisiyor.

demi bende çok kızdım hemde çok ama sürekli huzursuzluk yaratmak istemiyorum ama güvenimi kaybetti

Varmisini,yokmusunun kimse net bir cevabini bilemz.benim esim yapmaz diyen insanlar kendi eslerinin gozlerini neye ne sekilde baktigini nereden bilebilir ki....

Artik ben acaba bakiyormu,bakarmilarda degilim.ben her insanin yapacaginin kendi hatasi,kendi karektersizligi diye adlandiriyorum.ve diyorum ki rabbim hic bir seyi gizli tutmaz.ve burada da goruyoruz,bir sekilde yapilan gizli isleri ortaya cikaracak acik bir ara birakiliyor.ve ogreniyoruz da...yapiyorlarsa da yol verin gitsin.

Ayrica esinizin bir hayat kadini telini bulmasi da sacmalik.akli nelere calisiyor.

eşiniz kaç yaşında , hala basit liseli ergen şakalarıyla mı uğraşıyor evli barklı adam

İçindekiler söyleme şüphe ettiğini belli etme. Ne yaparsan yap yeterki eşine sezdirme:KK53:

hanımlar merhaba . dün yakın arkadaşımla sohbet ediyorduk ve laf lafı açtı yeni evli olduğumuzda dolayı eşlerimizden konuşmaya başladık neyse ben arkadaşım rahat bir insandır ben ise biraz daha disiplinlimi desem takıntılımı desem değişik biriyim :) ben eşime karşı daha baskınım yani diyeceimi derim içimdeki neyse çekinmem yani ama o biraz daha çekinir , normalde özel şeylerimi konuşmam pek yüzeysel anlatırım ama arkadaşımın eşi özellikle onun whatsupuna bakmasına izin vermiyormuş işte teline bakmasına ama özelliklede whatsupa bakamam ben dedi geçen akşam bir kız mesaj atmış eşine beni ara diye arkadaşımda eşine sormuş ve işle alakalı bi durum olduğunu söyelemiş ama akşamın dokuzunda bir bayan evli birine işle alakalı nie beni ara derki ? onun yerine ben endişelendim o ne kadar rahat görünsede biraz takmış tabi benim aklıma kırk tane şey geldi ama moralinide bozmak istemedim . ben daha öncede burda konu açmıştım bende eimin telinde tango isimli bir programda yazışma yakalamıştım gerçi eşim onun eskiden kalma olduğunu ve programı tekrar yükleyince geldiğini söylemişti içim içimi yedi ama biraz araştırdım kimisi doğru diyo kimi olmaz diyo tam aklımda netleştiremedim ama olayın üzeri kapandı gibi bişe ama aklımda kapanmadı tabi .
bir de eşim ş yerinden bir arkadaşı var bekar diğer arkadaşlarıyla onu oyun yapmak için bir hayat kadını numarası bulup eşim kardeşinin teline veriyo ve bu kadın eşimin kardeşini arıyor gece eşimin kardeşide sabah eşime mesaj atmış abi verdiğin numara gece beni aradı dye tabi ben bunu gördüm 3 gün bişi demedim sonra eşimn kardeşine sordum o numara kimindi diye oda abimin iş yerindeki kişiye birini ayarlayacaklarmış falan filan abimle alakası yok bende ona dedim yengme böle bişe yapma falan filan diye iyi dedim eşime mesaj attım bir şey yokmuş gibi hemen beni aradı neyin peşindesin diye üstte çıkmak için meğerse kardeşiyle konuşmuş açtım azımı yumdum gözümü durumun kendiyle alakalı olmadığını o kişiye bi şaka yapmak istediğini ama sonradan zaten vazgeçtiklerini söyledi ama ben güzevimi kaybettim yani sanane başkasından ya zaten sıkıntımız bini aşmış senin erdin ne ama erkekler sanırım kendi aralarında başka bir ortam var ve bizim gibi düşünmüyo
kusura bakmayın uzun oldu biraz ama yani arkadaşımında o anlattığı benimde yaşadıklarım burda her güz yazılan hayat hikayeleri gerçekten bu erkeklerin hepsinin mi göüz dışarıda sadık olan benim eşim bu güne kadar hiç bir şey yapmadı yan gözle bile bakmadı diyebilen bi bayan varmı aramaızda ? merak ediyorum

ayrıca erkeklerin geneli böyle değil , anormal olan sizin eşiniz. içinizi ferahlatmaya çalışmayın , sorununuzu çözmeye bakın

valla bem varım yalan yok. Eşim ki kendisi henüz 7 aylık eşim on senedir sevgiliydik. Her günümüz berabwr geçmiştir. O görmez ben gösterirdim oha şu kıza bak çok güzel falan die. Telefon facebook twitter emailler herşwyi açık meydanda. Açıp baktınmı dersen yok. Anca mesaj gelcekte o meşgul olcak ben okucam. Ne bilim zamanla değişir mi dersiniz. Gerçi ben ihtimal vermiorum ama.

eşiniz kaç yaşında , hala basit liseli ergen şakalarıyla mı uğraşıyor evli barklı adam
30 yaşında o değilde bir sürü sıkıntımız var bizim maddi benim yanıma gelip sıkıntıları öne sürüyo arkadaşlarıyo akıyo uyani

oyy noktalama olmayınca okurken boğulacağğdım:KK57:

şimdi burada kimse eşim asla yapmıştır ya da yapmamıştır diyemez çünkü hep diplerinde yaşamıyoruz.ancak ben eşimden şimdiye kadar hiç şüphelenmedim mesela.

yalnız sizin eşinizin durumu bana anormal geldi,hayat kadını numaraları almak vermek sonra yok şaka yaptık demeler inandırıcı değil.

Eğer bir problem varsa, bunu genele vurmaya çalışarak rahatlamak istiyorsunuz fakat, hadi diyelim ki erkeklerîn alayı öyle, bu sizi eşinizden yana rahatlatacak mı cidden?
Yapmayın. Kendînizi avutmanın yeni yollarını aramayın, peşinen söylüyorum.
aslında kendimi avutmak değil yani güvenilecek kimse varmı bu hayatta onu demek istiyorum

Eşiniz hayat kadını diye, kendi kardeşinin numarasını mı vermiş :KK57::KK57: umarım kardeşi erkektir. Hem arkadaşı dememiş mi sen evli barklı adamsın, sende böyle bir kadının numarası ne geziyor diye ? Bir erkeği ne kadar sıkarsan, ne kadar bunaltırsan o kadar gözü dışarıda olur bence. Aldatmak karakterle alakalı, adamın niyeti varsa öyle ya da böyle mutlaka bir şekilde aldatır. Ha fiziki olmaz belki, uygulamaya geçmez, ama milletin karısına kızına bakar, internetten sanal ilişki yaşar. Yapar yani bir şekilde. Ha aldatmayan erkek hiç mi yok ? Bir sürü var, Allah'tan korkan, kuldan utanan, yalnız orasıyla değil beyniyle, kalbiyle düşünen, eşinden başkasında mutluluk aramayan erkek de çok.

Kadın dayak yer "her evde olur,dövmeyen erkek mi var"
Kadın aldatılır "aldatılmayan kadın mı var? Her erkek aldatır"
Adamın gözü gözü fıldır fldırdır dışarıda "aa bakmayan erkek mi var?"
Ne meraklıyız genellemeye.
Hayır! Her erkek,şiddet uygulamaz..
Hayır! Her erkek aldatmaz..
Hayır! Her erkeğin gözü dışarda fıldır fıldır değildir.

Butun erkekler ayni degil...herkes esini aldatmaz...sizin esiniz saka yapmasın bence ona soyleyin...

Babama bile tamamen güvenmem, her zaman diğer ihtimalleri dikkate alarak yaşarım. Eşim yapmaz, yapmamıştır diyemem.
Yeri geliyor kendime verdiğim sözleri tutamıyorum ..
Sizin eşiniz daha şimdiden böyleyse yılları devirdikçe azgın teke sendromuna yakalanması ihtimali var diye düşünüyorum. Şaka ayağına milllete kadın ayarlıyor resmen. Ne şakası ayrıca, hiç inandırıcı değil.

Hayır eşini gözünden sakınan erkekler de var. Lütfen eşinizin yaptığı saçmalıkları genele yayarak normalleştirmeyin.

Bir toplumda çoğunluk hırsızlık yapsa ya da pedofili olsa bu normaldir deyip geçer misiniz?

ben eşimin telefonuna bakarım.
e-mail şifresini, facebook şifresini bilirim.
8 yıldır bi folsosunu görmedim.
zaten yapacak zamanı da yok.
sadık bi insan yani şüphem yok.
fazla arkadaşı yok, iş arkadaşlarına genelde gıcık olur.
sadece bir defa antalyadan arkadaşlarıyla görüşecekti, onların nasıl insanlar olduğunu bildiğim için yok dedim.
ısrar etmedi ve görüşmedi.
birbirimize güveniriz bu konuda Allaha şükür sorunumuz yok.

benden face mail her şifresi var telinde parmak izim var ama sinek küçük mide bulandırırı eşimde ne fırsatı var ne zamanı ama ben takıntılıyım sanırım

Bir buçuk senelik evliyiz. Şu ana kadar güvenmemem gereken tek bir hareketi olmadı.
Kendi açımdan benim kocam yapmaz demiyorum artık. Burada okuduklarım bunu öğretti bana.

Şu anda güvenim sonsuz ama bu demek değil ki gözüm kapalı kulağım sağır dolaşacağım. Tek bir şüpheli hareketi yeter takibe almam için.
Ama takıntılı ve kompleksli davranamam.

Eşinizin şaka amaçlı bir hayat kadını numarası bulması falan bana çok densizce geldi. Çok ilginç şaka anlayışları var. Bir gün başına bela alabilir.

Back