• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepsini İade Edeceğim..!

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.496
3.797
448
Arkadaşlar bunları çeyiz kampanyasından yararlanıp almıştım, schafer markalı ürünler..

$40-184063-big.webp$images (1).webp$images (6).webp$images (7).webp$watermark.webp

2 hafta önce aldım, dün getirmişler, kahvaltı takımı hariç, alırken teşhir de görümüştüm hepsini, bu yüzden meraktan kahvaltı takımını açıp bir bakayım dedim ve, katologta takımda çay fincanı görünürken bunlar yerine 6 adet bardak koyduklarını gördüm, aldım baktım ve geri attım, bir an takımın fincanlı olduğunu unutmuşum :)

Birden aklıma geldi bugün, ben fincan görmüştüm o şekilde aldım velhasıl kelam aradım çalışan kişi, onlarla ilgisi olmadığını kutuların vakumlu poşetlerde geldiğini söylese de ben tatmin olmadım. Adamın söylediğine göre takımın kutusunun üzerinde çay bardağı ve çay tabağı diye yazııyormuş. Katologta fincan görünüyor ayrıca şuan schafer trendyol' da aldığım takımın özelliklerinde orda da 6 adet çay fincanı geçiyor.

Schafer mi fincan gösterip bardak yolluyor, yoksa mağazada mı bir şey oldu bilmiyorum? Açıkçası önce mağazaya yüklendim, çünkü yemek takımını alırken teşhirde gördüğümden benim modelimin olduğu belli olsun diye ismimi yazmışlardı ürünlerin 1-2 gün gelmesine yakın, mağazaya gittim ve yemek takımının adımın üstünde yazılı vaziyette kenara ayrıldığını gördüm. Satış görevilisi kıza, bunu göndermeyeceksiniz herhalde dediğim de, depoya bakacağız, eğer yoksa bunu hazırlayıp göndereceğiz demesi üzerine şok oldum, kesinlikle teşhir ürünü istemediğimi söyledim. Sonra oradan birine sordu bu depoda var mı diye? Var, bir tane var, onu göndereceğiz hiç açılmamış kutuda dediler.

İşin özü kafam karıştı hepsini geri alın, iade ediyorum kabul edemem dediysem de adam halledicez deyip durdu. Kesinlikle istemiyorum ama, schafer kaynaklı bir şeyse adamlar bana özel 6 kişilik çay fincanı üretecek değiller, ki böyle bile yapsalar bu sürprizden dolayı markaya karşı bir antipatim oluştu bir kere. :19::ssz:

Son düzenleme:
canım shafferi ara bayinin ismini ver yada sikayet var.coma yaz mutlaka çözüyorlar öyle şey olmaz kutuda ne yazıyorsa odur sen katalogdan ne seçtiysen o gelmek zorunda iade et kesinlikle çay bardağı ucuz onu atıvermişler içine :30: :47: :47: :47:

canım shafferi ara bayinin ismini ver yada sikayet var.coma yaz mutlaka çözüyorlar öyle şey olmaz kutuda ne yazıyorsa odur sen katalogdan ne seçtiysen o gelmek zorunda iade et kesinlikle çay bardağı ucuz onu atıvermişler içine :30: :47: :47: :47:

Hiç gerek yok canım, hem kutuda çay bardağı, çay bardağı tabağı yazdığını söylüyor, akşama bende gidip bakacağım eğer öyleyse schafer' in yersen taktiği, sen ordan fincan gör, o şekilde siparişini ver kutudan cam bardak çıksın olacak şey değil!Yemek takımını da teşhirden koymuş olabilirler, teyzemi aradım çaktırmadan bak bakalım yemek takımı orda mı dedim, yoksa eğer, kesin bana kakaladılar. Teşhir ürünü kim kabul eder ya?:30:

Acayip soğudum ürünlerden, hiç birini görmek istemiyorum ödemeye de başlamamıştık gelip alsınlar, almazlarsa kendileri bilir valla. :19:

Son düzenleme:
Hiç gerek yok canım, yemek takımını da teşhirden koymuş olabilirler, teyzemi aradım çaktırmadan bak bakalım yemek takımı ordamı dedim, yoksa eğer, kesin bana kakaladılar. Teşhir ürünü kim kabul eder ya?:30:

Acayip soğudum ürünlerden, hiç birini görmek istemiyorum ödemeye de başlamamıştık gelip alsınlar, almazlarsa kendileri bilir valla. :19:

bencede ozaman kabul etmeme gibi birşey yaparlarsa tüketici haklarına başvuracağını ve ürünlerini incelemeye aldıracağını söyle hemen dönerler :1:

bencede ozaman kabul etmeme gibi birşey yaparlarsa tüketici haklarına başvuracağını ve ürünlerini incelemeye aldıracağını söyle hemen dönerler :1:

Öyle yapabilirim, bir kere bitti dedim ya mümkünatı yok istemiyorum, bende istemezdim bu şekilde olsun :(
Gerçi konu ben olunca şaşırmamak lazım, genelde kolay olan bir şey olmadı 3 işten 2'inde mutlaka sorun çıkar. :ssz:

Son düzenleme:
canım tabaklarını falan tek tek incele sorun olup olmadığına bak . benim kahvaltı takımım kütahya ama onun fincanı var bardaklı değil. bence üstüne düş zaten bu tarz setler her yerde var başka yerden alırsın. bende geçen sene anneme bulaşık makinesi almıştım o kadar söylememe rağmen teşhir ürünü getirmişler aradım bunu istemiyorum kapağı da yamuk dedim hallederiz bakarız demelerle bir hafta geçti bende arabaya yüklediğim gibi kapılarına bıraktım depodan açılmamış ürün verdiler. sende baktın anlaşamıyorsun götür bırak işyerlerine.:1:

Git bak canım kutusunda ne yazıyor :47: Hem böyle bir durumda satıcının sana söylemesi gerekti bilgi vermeliydi..
Ama kesinle teşhiri kabul etme :47: Bende yemek takımını aldıgımda aynısını yaptılar..üstüne basa basa kesinlikle teşhir olmasın dedim eve ürünler bir geldi ambalajları yırtık bir kolinin üstünde parcası teshirde yazıyor aradım magazayı utanmadan gülerek aaa corba tencereniz falan burada kalmış dedi :47: Gittik kavga ettik sonra degistirdiler resmen ellerindekiler cıkarmaya calısıyorlar :47:

canım tabaklarını falan tek tek incele sorun olup olmadığına bak . benim kahvaltı takımım kütahya ama onun fincanı var bardaklı değil. bence üstüne düş zaten bu tarz setler her yerde var başka yerden alırsın. bende geçen sene anneme bulaşık makinesi almıştım o kadar söylememe rağmen teşhir ürünü getirmişler aradım bunu istemiyorum kapağı da yamuk dedim hallederiz bakarız demelerle bir hafta geçti bende arabaya yüklediğim gibi kapılarına bıraktım depodan açılmamış ürün verdiler. sende baktın anlaşamıyorsun götür bırak işyerlerine.:1:

O konuda kesin kararlıyım, almazlarsa da ödeme yapmam ki? Sorunlu olmasa bile teşhir malı, sürekli ürünlerin çok çabuk değiştiğinden, bir çok ürünün henüz katologta bile olmadığından bahsedip duruyorlardı. Aldığım takımın hangi yılın modeli olduğunu bilmiyorum? Belki üretilmiyordur artık onu beğenince, onu veririz diye düşünmüşte olabilirler. Açık açık onu bulamayabiliriz, teşhir ürünü sorun olur mu deseydiler amenna, bu resmen ''yersen'' !
Bana da onu yaptırırlarsa şaşırmam canım.. :27:

Son düzenleme:
Git bak canım kutusunda ne yazıyor :47: Hem böyle bir durumda satıcının sana söylemesi gerekti bilgi vermeliydi..
Ama kesinle teşhiri kabul etme :47: Bende yemek takımını aldıgımda aynısını yaptılar..üstüne basa basa kesinlikle teşhir olmasın dedim eve ürünler bir geldi ambalajları yırtık bir kolinin üstünde parcası teshirde yazıyor aradım magazayı utanmadan gülerek aaa corba tencereniz falan burada kalmış dedi :47: Gittik kavga ettik sonra degistirdiler resmen ellerindekiler cıkarmaya calısıyorlar :47:

Ben bu gibi durumlara gelemiyorum, kabullenemiyorum..
Dolandırıcılık gibi geldiğinden güvenimi kaybediyorum ve bu sebeple orayla mümkün değil tekrar iletişim kurmak istemiyorum.
Hani bir üründe problem çıkar eyvallah, hem yemek takımında bir şeyler var, hemde kahvaltı takımı farklı çıkıyor. Dediğiniz gibi orada bunlar böyle gösteriliyor ama fincan değil, çay bardağı deseydi en azından.
Hoş müthiş hayal kırıklığı yaşadım, her yerde fincanlı resimler, her yerde fincan olduğu yazıyor açıklamalarda ama ürün kolisinde çay bardağı, çay tabağı. :ssz:

Yeni bir şeyler bakmaya başladım bile, başka yemek takımları beğendim ilk beğendiğimden sona doğru sıraladım gördüğünüz gibi sıcak ve deseni şeyleri seviyorum ama bir yandan da misafir yemek takımı daha mı düz, klasik olsun diyorum?

Sizler ne dersiniz?

$634916001174955782.webp

$indir.webp

$634806518879467973 (1).webp
$634721624723534532.webp

Son düzenleme:
canım ben 2. sırakini daha çok beğendim. benimde misafir takımım renkli lila gümüş
günlük takımlarında birini sadece beyaz kendinden desenli aldım sende o şekilde yapabilirsin hem sadelik hem renk ikiside aradan çıkmış olur.

canım ben 2. sırakini daha çok beğendim. benimde misafir takımım renkli lila gümüş
günlük takımlarında birini sadece beyaz kendinden desenli aldım sende o şekilde yapabilirsin hem sadelik hem renk ikiside aradan çıkmış olur.

Canım benim günlüğüm renkli, bernardonun jardin modeli normalde davet masaları klasik olur derler, bende tam tersi sanki öyle olunca donuk, soğuk duruyormuş gibi geliyor, hem zarif, şık hemde bakınca insanın içini ısıtacak soft desenli bir şeyler arıyorum zaten ilk ve 2.' yi çok beğendim yemek takımı 1599 tl kampanya varmış, yemek takımı alınca çatal bıçak takımı hediye 89 parçalık bilmiyorum ki fazla mı tuzlu?

Son düzenleme:
Bernardo' nun davet sofraları için olan yemek takımlarında beğendiklerim var bir tek, onlarda tuzlu biraz haliyle ama bakıyorum, başka markalarda hoşuma gidip, içimi ısıtanı da göremiyorum.. :ssz:

Dimi, hem şık duruyor hemde sıcak..
Mesela beyaz bir masa örtüsü ve pembiş çiçeklerle kimbinleyince çok sıcak bir masa olur.. :16:

kesinlikle canım hemen hayalimde öyle birşey tasarladım. benim yemek takımım karaca fazla seçenek yoktu o an ama böyle birşey görsem hemen alırdım. senin yerinde olsam bir an bile düşünmezdim. yinede sen bilirsin dilerim içine sinen olur ve harika sofralar donatırsın bunlarla :16:

kesinlikle canım hemen hayalimde öyle birşey tasarladım. benim yemek takımım karaca fazla seçenek yoktu o an ama böyle birşey görsem hemen alırdım. senin yerinde olsam bir an bile düşünmezdim. yinede sen bilirsin dilerim içine sinen olur ve harika sofralar donatırsın bunlarla :16:

Fiyatta biraz tereddütlüyüm, 1499 yani 1500 lira canım bu indirimli hali bir de 89 parça çatal bıçak seti var içinde tabii..
Ama dediğim gibi hepsine baktım neredeyse ve içime sinen bir şey göremedim, muhtemelen bu olacak gibi..

Son düzenleme:
Back
X