Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hepsini denedim, buyrun sonuç !

kız anamınkiler öle büyümüşşşş valla hiçte diill yani büyüyorr büyüyenin ama bünye farkı var tabi

bencede tamamen bunyeyle alakalı kimine sadece masaj bile çok etki edio bende çok şey yapıorum yeni yeni olumlu sonuçlar almaya başladım ama olmazsa olmaz tabi herşeyden onemlisi sağlık.....

aman kızlar büyük göğüs küçük göğüs ne farkederki sağlıklı olalım yter
ben bildim bileli göğüslerim küçük çocuk doğurdum emzirdim hep küçüktü
hiç şikayet etmiyorum inanın

abla bu senin düşüncen bide kocana sorsana..bz de zaten eşlerimizden çekinmesek yada onlara başkasına bakmak zorunda bıraktırmasak(ya da bunun düşübcesi içimizi kemirmese) dert etmeyiz ki..ben şahsen bitek müstakbel kocişim büyük memiş hasreti çekmesin die yapıyorum..bni her halimle sevior aldatmaz eminim ama ben yne de ona yetmek istiyormmmm...

aynen qlamorous sana katılıyorum benimde çabalarım sadece eşim için yoksa hayatımda kimse olmasa napayım güzel ve büyük göğüsleri erkeklerin içinden ne geçirdiğini bilemeyiz ama çabalarım eşim için o beğensin memnun kalsın ona yeteyim her şekilde çoğu şeyi onun beğenisi için yapıyorum Allah biliyor yoksa kimse umurumda değil ve bu uğraşlarım kendime olan özenim ömür boyu devam edecek gibi geliyor çünkü takıntılıyım beğenmediğim yerlerimle uğraşırım ama Allah a her zamanda halimden şükrederim kimse itiraf etmiyor ama bu çabalarımız sadece hayatımızdaki erkek için bence!!!

qlamorous senin ölçülerin nasıl alt ve üst ölçün burdaki yöntemlerle hiç büyütebildin mi?

qlamorous senin ölçülerin nasıl alt ve üst ölçün burdaki yöntemlerle hiç büyütebildin mi?

ay canım benm mezuranın yernde yeller esiyo :KK70: elim değip de alamadım daa..ben sadece masaj yaptım 2 güncük bide günde 2 dene hurma yiyorum sankim dolgunlaştı ama emin değilim belki öle olsun die istediğimden..:bbo::bbo:şimdiye kadar hiç ölçmedim.

Şimdi evliyim eşim göğüslerime bayılıyor. Çünkü ben kendime güveniyorum! Güven olmazsa en güzel göğüs bile çirkinleşir.
Kendinize güvenin kızlar.
Hayat iki et parçasından ibaret değil. sengözlerimebaksanab
Ayakta alkışlıyorum! Buraya da yazmadan edemicem; çünkü, erkekler kadınların göğüslerine değil yataktaki performanslarına hayranlar ve meme denen organ onlar için ikinci planda. Bravo!
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum şimdi kendi kendime. Bu yaştan sonra büyütür müyüm acaba merakı beni de itti ya bu meme büyütme operasyonuna helal olsun yani.

hayır meme her erkeğin hayalidir..hayat tabiiki iki et parçasından ibaret değil ama hepimiz bizi ne kadar çok sevse ve aldatmasa da erkeğimizin içi giderek başka göğüslere bakmasını istemiyoruz..

bence bu yöntemler bıcak altına yatmaktan iyidir
silikon korkunc :tomato:

Kendine güvende biyere kadar yani.Ya minnacık şeyler göğüs bile değiil yani.Kilolu erkeklerin bile daha büyük göğüsleri var benimknden.Ve erkeklerin hiçbiri küçük sevmez bence.

Kızlar benimde göğüslerim oldukça küçük gerçekten büyütmek için işe yarayan bir yöntem varmı?

Moralinizi bozmak istemem kızlar ama 10 cm masajla falan göğüs büyümez ben denedim büyümüyor:)

Gögüs büyütücü hapalrın bile pek işe yaradığı söylenemezken msajla göğüs büyümez arkadaşlar sadece psikolojik olarak büyüyormuş hissine kapılır insan üzgünüm ama tek çaresi slikon

Ebru şallı kullanıyordu bir ara o gögüs büyütücü hapları o bile işe yaramadığını söylemişti

Ben slikondan başka yöntem bilmiyorum

Tatlım her cümleyi ayrı bir mesaj olarak yazman gerekmiyor.
Elbette 10 cm kadar büyümesi çok zor doğal yöntemlerle ama biraz çabayla ve hem de zararsız olarak daha güzel görünmelerini sağlayabiliriz.yerimseniben

X